• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Hiçbir erkek karşılıksız yardım etmez mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
620
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Ben buna katılmıyorum. Kendi imkanlarım dahilinde burs verdiğim gençler var. Bunlardan bazıları kız öğrenciler. Hiçbir beklentimde olmadı. Zira burada mesele insanın Allah korkusu. Onların samimi dostu veya arkadaşı değilim. Hiçbir zamanda olmayacağım. Zira ben erkek kadın kanka dost vs olaylarını doğru bulmuyorum. Belli bir sınırda abi kardeş ilişkisi olabilir. Elbette kardeş değiliz ancak belli noktalarda çıkarsız veya karşılıksız durum sürdürülebilir. Bu tamamen inancınız ve değerleriniz ile alakalı. Ancak tekrar söyleyeyim erkek ve kadın normal dost veya kanka olamaz

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Özellikle bu erkekler bence etmiyor çünkü benden hoşlanan iki tane erkek vardı birkaç ay önce bayağı maddi durumum sıkışıktı banka kredi verseydi bankadan çekecektim ama vermediği için mecbur o iki erkeğe sordum 20.000 TL kredi çekmelerini istedim üstelik beni de tanıyorlar güvenilir olduğum da bilirler güya sözde beni çok sevmelerine rağmen güvenmelerine rağmen 20.000 TL çekmediler ve banka bunlara kredi verecek durumdaydı anlayacağın erkekler karşılıksız iyilik yapmıyor ve bu erkekler benim erkek parası yemediğim de çok iyi bilirler çocukluktan bu yana zorluk çektiğimi de bilirler artık onları ben de hayatımda istemiyorum sinir oldum onlara

1
    7 Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

İnsanlar bir hareket ile silinmezler. Bilemem aranızdaki hukuku ancak erkeklerin ve kadınların çok samimi olamayacağını düşünürüm. Zira muhabbet hep aynı yere gider veya çıkarlar konuşulabilir. Ancak asıl konuya katılmam. Benim çok samimi dost olmadığım ama destek olduğum insanlar var. Bu tamamen kişi ile alakalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@TOKAREV o zaman bana seni seviyorum sana güveniyorum bir hayat kuralım demesinler madem ki güveniyorsunuz ki gerçekten de güvenilir bir insanımdır çok zorda kaldım bana yardım etmediler

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

Bak bu adamlar senden hoşlanıyorlarsa ve sen sınırlarını net belli etmediysen o zaman kullandığını düşünebilirler. Ancak sen kesinlikle ilişki düşünmüyorum demelisin. Yani burada duygular karışıyor. Ha ama iyi tanıyorlarsa yardım etmeliydiler. Ne sizi ne onları yargılayamam ancak insanlar zor zamanlarda karakterini ortaya koyar

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

2 tane canım'ya bakıp da 3.5 milyar erkek hakkında karar vermek nasıl bir sığ bakış açısıdır...

Yorumla
    • Seversin_diye
      Seversin_diye
      1 yıl

Seni sevenler adam değilse biz ne yapalım.. Ben kız kankam ailesiyle kavga etti diye gece 3de kalkıp başka şehire gidip onu alıp geri döndüm.. Böyle yüzlerce yardımım var, Hiçbir karşılık da beklemediğim

Yorumla
    • deniz_erkek
      deniz_erkek
      1 yıl

Para vermek sorun değil ama bir kadına verdiğiniz borcu almakda sorun. Hele beğeniyorsanız kendinize yediremezsiniz o borcu almayı. Bence bir şekilde yolunu bulucağını tahmin etmişlerdir.

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

@deniz_erkek boş ver dostum. Çok büyük para değilse istediğine değmez. Helal olsun de geç

Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Yorumları görünce şok oldum. Siz nasıl yaşıyorsunuz Allah aşkına? Herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Az olsa bile halen merhametli insanlar var. Kendi çıkarını, kazanacağı sevabı ya da güzel imajı düşlemeden yardım eden merhametli insanlar var. Kız erkek ayırt etmeksizin. Bazısı bütün parasını mamaya verir bütün sokak hayvanlarını göz etmeye çalışır. Bazısı elindeki paranın büyük bir kısmını ihtiyaç sahiplerine verir. Bunları bağırarak yapmamaları, gözümüze sokmamaları olmadığı anlamına gelmez.

10
    3 Yorumla
    • Sivaslıbarış
      Sivaslıbarış
      1 yıl

Helal sana doğruları dedin

Yorumla
    • ruhumunışığı
      ruhumunışığı
      1 yıl

@Sivaslıbarış 🧚‍♀️✨

Yorumla
    • Sivaslıbarış
      Sivaslıbarış
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bazı erkeklerin gözünde kadınlar bazı kadınların gözünde erkekler neden bu kadar kötü bir algı oluşturuyor ki bu konuda genelleme yapmamak lazım her erkek aynı değildir her erkeğin aynı olmadığı gibi her kadın da aynı değildir neden tüm kadınları aldatıyor ya da neden tüm erkekler böyle gibi tabirler ben de hoş değil çünkü illa karşılıksız yardım eden bir erkek de vardır..

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Bunu düşünmene üzüldüm ama aslında herkesin kalbinde bir yerde iyilik yapmak vardır 🌿. Erkekler de kadınlar da bazen sadece yardım etmek istedikleri için bir şeyler yapabilirler, illa bir karşılık beklemek zorunda değiller. Benim de çevremde karşılık beklemeden yardımcı olan birçok insan var 👨‍👩‍👧‍👦. Tabii ki bazı insanlar menfaat gözetebilir ama bu sadece erkeklere özgü değil. Toplumda bazen böyle önyargılar oluşuyor ama sana güven veren insanlarla iletişimde olmak güvenini tazeler 🌟. Önemli olan karşındakinin niyetini tanıyabilmek ve içini rahat hissetmek 💚.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

160

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

eden vardır ama az

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ne alaka Bir kız kankam var Üni okuyor hukuk ne kadar rahatsız olsada istemesede Ona her ay nakit destek gönderiyorum

Nedeni ise şu babası olacak şerefsiz Beş kuruş yollamıyor utanmasa kızdan alacak

Örnek: Kız sonuçta söyleyemediği ihtiyacı var babasına baba pedim bitti para yolla mı dicek vb

Bende Onu kafede tanıştım o beni sevdiğini söyledi ama sözlü olduğumu söyleyince Biraz aramız açıldı ama arkadaşız Karşılığında İse hiçbir şey almadım en fazla bir kahvesini içmişimdir

Dünyanın en tatlı arkadaşı

• Bu arada alakasız bir şey ama söylemek istiyorum
    • Şimdiye kadar ne kadar sevgilim ve kız kankalarım olduysa Erkek kankalarıma bin çekti 😏
    • Bizde A*let var onlar bizden daha *aşşaklı
    0
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.

Yiyemeyeceğin kuzuyu beslemeyeceksin!

Bunun farklı versiyonları olabilir ama genel olarak erkekler nazik ve kibar olurlar, neden?

Özelikle ilk başlarda alacaklarını almak adına besleyici davranışlar sergilenir bu avlanmanın genel prensibi yani çok sorgulama yardıma ihtiyacın varsa kullan geç 😄

Soruna gelince hiç bir menfaat gütmeden yardım edecek adamlar azınlık bile olsa evet var..

1
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

İnsan onla karşılık beklemeden yardım eder okmayanlar hakkında yorum yaomaya gerek var mı? Kadın erkek farketmez merhamet duygusu olan insan yardımı karşılık beklemeden yapar. Ama kişi sürekli kullanıldığını hissediyorsa hep verici konumunda bırakılıyor hiç bir şey alamıyorsa bu ayrı. Bunu illa kadın erkek ilişkisi olarak yormamak lazım mesela kendi derdi okunca tek kaliyorsa, sadece dertli olunca aranan biriyse bu kişide karşılık isteyebilir. Bu da insanı bir haktır.

0
    0 Yorumla
  • Last_Romancel
    Last_Romancel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Genellikle evet. Çıkar üzerine kurulu ilişkilerin hakim olduğu bir toplumda yaşamak böyle bir şey. Yardım edilenden karşılık beklemek bir kültüre dönüşmüş adeta. Yaşça büyük birileri o da ar namus sahibiyse binde bir olabilir. Hele yaşıtlar arasında menfaatsiz yardım neredeyse hiç yok.

0
    0 Yorumla
  • Asf5asf
    Asf5asf Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Mevzu karşılık bekleyip beklememesi mi

Kimi karşığı Hak'tan bekler iyiliği denize atar

Kimisi iyiliği yapar başına kakar

Kimi kendimi mutlu etmek için yapar karşığını kendi kendine verir

Kimi baskı altanda kalıp iyilik yapar ayıp olur der şu bu kızar der

Kimi yaranmak için iyilik yapar

Kimi alıştığı için iyilik yapar

Kimi der ki iyilik iyidir iyilik yapmak için iyik yapar

Bence her iyiliğin bir karşılığı var burdaki mevzu karşılığın kimden beklendiği gibi

Karşılık her zaman beklenir bence doğal olarak bi köpek eğitiminden misal en bariz haliyle keyfinden oturmaz ödül bekler insan da aynı hormonlarla mutlu olursa yine yapar alışır hep mutlu yapar gibi kimi yaptığı için ödül almış hisseder kimi karşısından ödül almak için yapar

Uykusuzluk çeneme vurmuş kusura bakmayın

0
    0 Yorumla
  • HardFastFierY
    HardFastFierY Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.

Yahu ne alakası var bunun erkek ya da kadın olmakla. Bunun insanlıkla vicdanla alakası var. Ben sevdiğim insanlara da tanımadığım insanlarada güven duyduğum taktirde yardım ediyorum ne var bunda bi kadın yerine bi erkek yardım istese yardım etsem ondan ne karşılık bekleyebilirim. Saçma sapan şeyler

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

karşılıksız hiç bir şey yapmaz bunlar tabiki ben hariç

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana peki;:(?

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      1 yıl

bilmem etrafın daki damızlık erkeklere göre değişkenlik gösterir durum 🙄

Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Nasıl ki kadın parası düşük olan erkeği tanımak istemiyorsa ona ezik gözüyle bakıp gururunu incitebiliyorsa, erkek de karşılığında s. KS almak zorundadır. Çünkü kadının bencil doğası erkeği de bencil yapıyor günün sonunda

0
    0 Yorumla
  • özgece0885
    özgece0885 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

herkes içten içe yardımın karşılığını bekler. Ama eğer iyilik yaptım diyorsa sen karşılık vermek zorunda değilsin. istediği kadar beklesin dursun.

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Yüzde yetmiş beş karşılıksız yardım etmez. Yüzde on karşılıksız yardım eder gibi görünüp zamanla karşılık ister. Sadece yüzde beş karşılıksız yardım eder onlara denk gelmek mesele.

0
    1 Yorumla
    • SheWolfWoman
      SheWolfWoman
      1 yıl

Yüzde on da karşılıksız yardım eder onlar erkek yapay zekâ olabilir 😃✌️

Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Eder bej çok yardım ederim ama kızlara pek yardime demedim genelde uzak dururum ve utanırım ama bı kız benden yardım.. istesin makul. biseyse hemej yardım. ederim.

0
    0 Yorumla
  • gurkan_gursoy
    gurkan_gursoy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 56
    1 yıl

Bir insanın başka bir insana yardım etmesi ilk önce Allah rızası içindir sonra o insana bakış açısıdır sevgilisimi dostumu kankasımı her neyi ise yardım ettiği zaman altında onu fırsata çevirirse başta Allahı kandırmış olur sana yardım edenin niyeti ile yardımı kabul etmek mantklıdır niyetine göre sen razıysan oda razıdır

0
    0 Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Eder. Buradan adını sanını hiçbir şeyini bilmediğim birçok kişiye yardım ettim ve karşılık istemedim. Reelde de sırf iyilik olsun diye yaptığım çok şey var. Benim gibi kaç erkek vardır tartışılır ama.

0
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

GatoLigero Benimle haksız olduğun bir konuda tartışamayıp engel basıp kaçacak kadar korkaksın. Bunu ancak haksız olanlar yapar ve sen tam olarak busun. Eğitimsiz cahil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Lutfen kimseden yardım talebinde bulunma, özellikle buradan ve sanaldan. Karşılık beklerler tabii ki de, beklemiyorum diyene de inanma

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama ihtiyacım var off

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

İşte bu yaş ve tecrübe ile alakalı. Maalesef bunları daha genç arkadaşlara anlatmak çok çok zor. Sanırım jenerasyonların bakış açısı çok farklı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@TOKAREV Emin olun şimdi ki jenerasyon daha zeki ama zekalarını yanlış şekilde ve yanlışa yönlendiriyorlar

Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Dünya öyle bir yer oldu ki kimse kimseye karşılıksız el uzatmıyor. Kadın, erkek fark etmiyor yani.

2
    0 Yorumla
  • Yutori
    Yutori Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hiç bir erkek değil, hiç kimse karşılıksız yardım etmez.

3
    1 Yorumla
    • King_122
      King_122
      1 yıl

Herkes öyle değil ya Allah için yardım eder insan ben mesela ediyorum. Karşılık şart değil benim için insanlık öldü mü

Yorumla
  • AsilVenom
    AsilVenom Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ben cok ettim ve halen de ediyorum a dan z ye kanitlarim da var

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana da eder msn yemin ederm internet yüklicem

Yorumla
  • mymoonca
    mymoonca Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 79%
    1 yıl

Elbetteki edenler var... Ben karşılık beklemiyorum mesela... Brklefiğim tek karşılık vefadır...

0
    0 Yorumla
  • Kizgin_Kitty
    Kizgin_Kitty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hiçbir insan karşılıksız yardım etmez. Karşılığını bilmiyor veya umursamıyor olman karşılıksız olduğu anlamına gelmez.

0
    0 Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Kullanıldığımı hissetmezsem yardımcı olmayı isterim ama bunu hissedersem karşılıksız kılımı kıpırdatmam

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Yaptığım yardımlar hep karşılıksız, yeter ki Allah bilsin.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benm de ihtiyacm var internet yüklicem yardm eder msnz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

:(

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      1 yıl

Parasında değilim de ben şimdi nereden nasıl para göndereyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Iban işi falan olmaz mı yardm etmk istersenz

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      1 yıl

Maalesef :(

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Eder niye etmesin karşılığını verip vermemek sana kalmış senin insafına kalmış yani bırak yardım etsin karşılık vereceğini sanarak ya da sanmayarak.

0
    0 Yorumla
  • yusufYdz123
    yusufYdz123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bazı erkekler öyle tabi , bazı kadınlar gibi. Genel olarak bazı insanlar öyle. Ama yardım karşılıklı olmamalı bence, tabi herkesin bileceği iş.

0
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Ne yardımı yapıldığına bağlı. Karşılık dediniz nedir

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Düşük bi meblağa ihtiyacım var onun icin sordm ama kmse yok bulamıyorum

Yorumla
    • İlhann06
      İlhann06
      1 yıl

Parasal yardım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

:( evet

Yorumla
    • İlhann06
      İlhann06
      1 yıl

Bunun için belli şeyler isteyen mi oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnternet yüklicem ama yok işte

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Aşık olan ediyor sırf aşık olduğu için ne kadar büyük imkansız iyilik istersen iste gönülden ediyorlar. Onun haricinde bir sınır vardır kişinin ve çok merhametli olması gerek ancak öyle yardım eder.

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Bir çok üniversite öğrencisine karşılıksız para gönderdim. Demek ki karşılıksız yardım eden erkeklerde varmış 😀

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Eder. Ben hiçbir zaman kimseden karşılık Beklemedim. Ama karşılıksız yardım etmeyen insanlar da var, edenler olduğu kadar :)

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bana yardım eden biri olmadığı için bilemiyorum… nerede bu yardım sever beyaz atlı prensler sadece masallarda mı kaldı?

0
    1 Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

Bu çevreniz ile alakalı hanım efendi. Çoğunluğa bakarsanız hak veririm. Ancak böyle şeyler Allah rızası için yapılıyorsa bir çıkar yoktur

Yorumla
  • BirşeySorabilirmiyim
    BirşeySorabilirmiyim Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 65%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.

Kimse binmediği eşeğe torba asmaz
    Bu kadın erkek fark etmez
    Herkes menfaatleri doğrultusunda yanında olur

0
    0 Yorumla
  • soruusoruyorumm
    soruusoruyorumm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    1 yıl

kocan, baban ya da erkek kardeşin falan değilse etmez

1
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Etmez edenler tarihe karıştı dere görmeden paça sıvamazlar

1
    0 Yorumla
  • PERIII144
    PERIII144 Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 yıl

Ederim diyenlere inanmayın karışıklık beklemeden kimse yardım etmez bu bir gerçek

2
    5 Yorumla
    • İsmimNeOlaKiBenim
      İsmimNeOlaKiBenim
      1 yıl

belki karşılığını alırım alamasam da yapcak bir şey yok diyip karşılıksız yardım ediyorlar genelde :D

Yorumla
    • PERIII144
      PERIII144
      1 yıl

Bu kadar aptal olmamak lazım

Yorumla
    • İsmimNeOlaKiBenim
      İsmimNeOlaKiBenim
      1 yıl

sen şimdi yardım istesen ksdeki birçok erkekten para toplarsın karşılığında hiçbir şey vermeden neden yapmıyorsun

Yorumla
    • PERIII144
      PERIII144
      1 yıl

Kimseye den ya yardım istediğim yok

Yorumla
    • İsmimNeOlaKiBenim
      İsmimNeOlaKiBenim
      1 yıl

hala söylemedin suratımı tuvalet deliğinde görünce ne yapacağını bana

Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Eder. Sadece sen etmeyenlere denk gelmişsin. Ne gibi yardım ettilerde karşılık aldılar?

0
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ettiğim insanların kazıkları ile dolu g*tüm, almayayım sağ ol.

0
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ederiz, niye etmeyelim? Çok kez yaptığım şey...

0
    0 Yorumla
  • KSM-Y
    KSM-Y Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Evet ederiz. Yardıma ihtiyacı olanı görürsem. Elimden geldiği kadar yardım ederim.

0
    0 Yorumla
  • Yoksulll
    Yoksulll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 97%
    1 yıl

Yani maalesef durum bu Herkes menfaat üstünde olmuş Erkek kadın fark etmiyor

0
    0 Yorumla
  • EringecHayri
    EringecHayri Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı.

Geneli evet, daha doğrusu cinsiyet farketmez bunda, çünkü insan bencil bir varlıktır

0
    0 Yorumla
  • ruyasss
    ruyasss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ben yardım isteyince karşılıksız yardım ediyorlar

0
    0 Yorumla
  • 1yenimesaj
    1yenimesaj Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

1-2 tane varsa var geri kalan cinsellik karsilignda yapar yapacagni

0
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.

İnsan insana karşılıksız yardım eder çoğu kez ettim

0
    0 Yorumla
  • Cokkalmam
    Cokkalmam Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı.

Karşılıksız yardım eden ediyor. Bunun bir çok örneği var

0
    1 Yorumla
    • Cokkalmam
      Cokkalmam
      1 yıl

Fakat gel gör ki öyle bir devirdeyiz ki insanları yardım ettiğine pişman ediyorlar

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.

Güzel soru. Karşılık beklemeyenler de olduğuna inanmak istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Homo-Academicus
    Homo-Academicus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar hiç yardım beklemeden Selena gibi takılıyor da tek sorun erkeklerde sanki 😃

0
    0 Yorumla
  • Seversin_diye
    Seversin_diye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Defalarca etmişliğim var, hem kadına hem de erkeğe..

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Gayet de eder. Beni az kalsın köpekler paramparça edecekken adamın biri kurtardı beni yazın.

0
    0 Yorumla
  • Sıradan33
    Sıradan33 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.

Maddi yardım için onun birşeyi olman lazım ya da dilenci

0
    0 Yorumla
  • 6vare
    6vare Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Karşılıksız yardım ederim hatta çoğu kez sırf bu yüzden kullanılmışımdır.

0
    0 Yorumla
  • beyzaaa21
    beyzaaa21 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    1 yıl

Haaaha ben sana en yakın kocası o bile almadan yardım etmıyor

0
    0 Yorumla
  • Metin2786
    Metin2786 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 90%
    1 yıl

Edebilir neden etmesin tabiki nefsine sağ
    Dik bir insan asla dünyevi duygular için nefsini bozmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bedava peynir, fare kapanında bulunur.
    Bunun cinsiyetle alakası yok, herkes kendine bir dayanak arıyor. Bu karşılıklı alma verme ile olur. Karşılıksız iki cinste bisey yapmaz.

0
    0 Yorumla
  • Luciannwr
    Luciannwr Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.

Hemcinsime bile etmiyorum kadınların hiç şansı yok. Parayı veren düdüğü çalar artık

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yardıma ihtiyacı varsa, vicdanıma göre yardım edebilirim, onun dışında da dost veya yakın arkadaşım olması lazım.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bana edenler ilk başta olmasada sonradan hep şeyimin fotolarını istediler

2
    6 Yorumla
    • Mrbrawn
      Mrbrawn
      1 yıl

Herkes öyle😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet biliyorum shsjdjsjs

Yorumla
    • Mrbrawn
      Mrbrawn
      1 yıl

Ne yaptın peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Attığım kişiler oldu

Yorumla
    • Mrbrawn
      Mrbrawn
      1 yıl

Benden de istiyorlar

Yorumla
    • olasılıklararenedak
      olasılıklararenedak
      1 yıl

Buradan nasıl yardım ettiler maddi yardım mı psikolojik yardım mı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Etmez tabii, kim bu devirde birine sevabına 1 bardak su veriyor ki erkekler karşılıksız yardımda bulunsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Gayet tabi eder.
    Kim kimi ne kadar tanıyor.
    Önyargı haddinden fazla olursa hata ve yanlış yapma olasılığınız o kadar fazla olur.
    Müsade edin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Asla yapmaz. çünkü yetiştirilme tarzlarında yok.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yapmazlar ben 2 kere iyilik istedim karşılığında beni s2tiler

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hiçbir erkek karşılıksız yardım etmez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler çok mu yardımsever? 7 cevap verildi
Erkeklere iyilik yaramaz mı? 48 cevap verildi
Erkekler karşılıksız iyilik yapar mı? 8 cevap verildi
Erkekler karşılıksız iyilik yapar mı? 19 cevap verildi
Erkeklerin hamcuk uğruna yapamayacakları şey var mı? 17 cevap verildi
Korumacı olmayan erkekten hayır gelir mi? 47 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨