Sevgilisini sahiplenmeyen, koruyup kollamayan da ne bileyim.

@PandaİsBack soru için teşekkürler bebeğim. :*
Sevgilisini sahiplenmeyen, koruyup kollamayan da ne bileyim.

@PandaİsBack soru için teşekkürler bebeğim. :*
Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse böyle insandan hayır gelmez bunu samimi bir şekilde söylüyorum, tamam kabul ediyorum aşırı kıskançlık aşırı kısıtlama kiminle konuştuğunu nereden gittin nereye geldin kime selam verdin ne yaptın gibi böyle aşırı derecede kısıtlayıcı davranışları ben hiçbir şekilde doğru bulmuyorum, hatta bu durum sevgi değil bir nevi sevgisizlik veya güvensizlikten kaynaklanıyor Bu da birçok insanın geçmiş ilişkilerinde yaşadığı sıkıntıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Fakat şöyle bir şey Ben sevdiğim insana güveniyorum ben modern insanım benim sevdiğim insan her şeyi yapabilir Ben ona inanırım güvenirim diyerek saçma sapan bir şekilde davranışlar içerisine de girilmesini doğru bulmam, şimdi şöyle örnek vereyim benim sevgilim olacak ya da eşim olacak, Yok efendim neymiş arkadaşlarmış da yok efendim ondan zarar gelmezmiş de karşı cinsleri çıkacak gezecek tozacak eğlenecek ne bileyim yeri gelecek Bir yerlere gidecek Ben de diyeceğim ki olsun Ben sevdiğim kadına güveniyorum, kimse kusura bakmasın böyle bir dünya yok o yüzden hiçbir şekilde kabul etmem
Erkek dediğin ilk önce kendisini korumayı bilmeli. Kendisi koruyan erkek çevresindekileri de daha faydalı olur. Erkekliğin fıtratında zaten bu vardır. Sevdiği için kurşunun önüne atlamak tabiri tam burada devreye girer. Ateşe yürümek, korkunun üzeirne gitmek, bela anında sevdiklerini arkaya almak erkeklerin yapacağı şeylerdir.
Bu birazda kadına bağlıdır. Bazı kadınlar korumacı erkekleri çok baskıcı ve sıkıcı bulurlar, özgürlüklerine kelepçe vuruyormuş gibi hissediyorlar. Bazıları ise bundan çok hoşlanıyorlar.
Cevap
25Cevap
Hayır bence gelmez.. çünkü erkek dediğin kadını korumalı zaten yanında olmalı onun için çabalamalı.. yani kıskanmayan ya da korumayan sahiplenmeyen erkekten bir hal olmaz bence.. ama burada ince çizgi onu baskılamamalı yani hayatını kısıtlamamalı ya da kurallar koymamalı.. sevdiğinin yanında olsa yeterli zaten..
Erkek hem kendini korumayı bilmeli hem de sevdiği kadını da öyle
Ben sevdiğim kızlardan 3. Olanı hep korudum kolladım hem de bu halim ile ♿ erkeklere kafa tuttum ama o ne yaptı beni istemedi bu haldeyim diye yani boşuna herşeyi yapmışım
Ilık erkek müsveddelerinden hayır gelmez yavrum haksjakjdhs
Ben kendimi korurum, kimsenin korumasına ihtiyacım yok. Ancak ihtiyaç duyup yardım istediğimde sevgiyle ve huzurumu bozmadan yanımda olmayan birisiyle asla birlikte olmayı tercih etmedim.
Eğer kadın kadınlığını yapmasını bilirse, hem erkekten erkeklik, korumacılık ve cesaret bekleyip hem de iş iki bardak çay koymaya, ev hanımlığı yapmaya, itaate gelince biz eşitiz deyip reddediyorsa o kadın hiçbir adamlığı ya da centilmenliği hak etmez.
Hayır. Maço olmalı o yumruğu masaya vurmayı bilmeli erkeği erkek yapan macolugu hatta biraz psikopat olmasıdır. Miy miy erkek gitsin annesinin kucağında yatsın 👍
Gelmez!!! Erkek dediğin biraz ağır ve sahiplenici olmalı, zayıf ve pısırık bir erkekten hiç bir halt olmaz.
Bence sahip çıkmıyorsa sana bunu hissettirmiyor sa sal gitsin.
Sahip çıkmalı erkek kadinda sadakat göstermeli
Gelmez ama önce kendini korumalı erkek. Sonra diğerlerini de korur.
Korumacı ile baskıyı karıştırmayalım. Korumacı = sorumlulik bilincinde olmasını diyelim
Beni korumayan erkekle nasıl güvenip yola çıkabilirim ki?
Hayır, gidip korkuluk ile sevgili olurum daha iyi 💆
Gelmez. Erkek dediğin yeri geldi mi kıskanacak, sahiplenecek.
Bence olmaz çünkü bir erkeği erkek yapan en belirgin özelliklerden birisi budur.
Gelmez ama yine de doz önemli vur diyince de öldürmesin… 😅
Bir erkek doğası gereği yaratılış bünyesinde var koruma otomatik olarak yüklü gelir.
Korumacı olmayan erkek "Arda Güler Real Madride gitmedimi niye üstünde Emirates yazıyor" diyen erkektir.
Yani kız arkadaşım değil sonuçta sjdj her şey ayarında iyidir hiç olmamasi da olmaz , kendi ılık değil kalbi ılık olsun yeter djfkf
Eşini kiskanmayan tek canlı domuzdur onu da kimin yediği belli ne halde olduğu belli
hayır kesinlikle gelmez gerçekten seven adam korumacı olur ama bunu kısıtlamakla karıstırmayın
ama bazen de kadınlar şey diyo, "biz kendimizi koruruz kimseye ihtiyacımız yok" o ne olacak
Sahiplenmeyen mide bulandırır.
Sahiplenmeli ve onu hissettirmeli
İnsanla mı birlikteyim köpek yavrusuyla mı
Hayır gelmez erkek sevdiğini korur
Öyle bir adamla işim olmaz, olmadı da
Sahiplenilmek isteyen olsa beni bulurdu
Olmazz olamazz
Erkek mi? Erkek denmez onlara.
Zor ya sevmiyordur zaten
Pembe tanga giydirin öyle erkeklere
Gelmez ya net.
Gelmez