Anne ile yoğun bir problem yaşiyorum ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba 23 yaşındayım burun ameliyatı olmak istiyorum, burnumda hem nefes alma problemim var hemde görüntüsünü çok sevmiyorum. Annem ile geçen gün bu konuyu konuşurken aşırı yükseldi emir verir gibi konuşuyor, sinirlendim benimld böyle konuşma diye de uyardım. Eski meselelerden örnek vererek, ki hiç alaksız şeyler, anne sözü dinle bir kere de falan diyerek ergenlik hatalarından bahsetti, 17-18 yaş. Ki ameliyat ile ilgisi sıfır. Birde şey diyor 30 una gel öyle yaptır yüzün daha oturmadı ben şu an katiyennn izin vermiyorum falan diyerek triplere giriyor. Kendi kendine evde otorite kurmaya çalışıyor aşırı rahatsız edici bir hâl almaya başladı. Şimdi anlıyorum ki babamda haksız değilmiş bazı durumlarda :D. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten nasıl bu durumu düzgünce anlatabilirim buna. Ki zaten ben ısrarla hayır yaptırıcam diyerek üstelemedim. Kolay kolay da anne babadan para isteyen bir insan değilim bunu ds kendi param ile yaptıracağım. Bana düzgün bir şekilde söylese zaten dinlerim düşünürüm. Aşırı hırslı bir şekilde yükselerek kendi kendine emir vererek üstünlük kurmaya çalışıyor. Aile de ki herkese her konuda bunu yapıyor. Allah aşkına nasıl bir çözüm bulabilirim küçük de değilim artık? Bana eskileri önüme getirerek konuşuyor alaksız şekilde bende en son bağırdım. Suçlu sensin belki bu hallerimizin düşün biraz dedim. Bir kaç gündür de konuşmuyoruz kafayı yemek üzereyim shdjdkfk
Anne ile yoğun bir problem yaşiyorum ne yapabilirim?