Sizce müslüman rolünde satanist çok mu böyle?

Biz dindar bir aileyiz teyzemler falan hep sofu teyzemin kızı 23 yaşındaydı o zaman ve bizim buralarda evde kalmış kusurlu diye laf çıkardı teyzem ve enişrem de çok baskı ysptılar evlen diye ama kuzenim istemedi. Sonra şehirin bir ilinde imam varmış çok iyi size görücü gelecek diye haber salmışlar biz de dindar oldığumuz için imamlara fakan bi ılımlı bakarız. Teyzemle eniştem zorla ikna ettiler kız da evlendi işte. Aradan 2 3 ay geçti geçmedi o ilçede bi adam eniştemi görünce o satanistti niye evlendirdiniz siz demiş kızmış. Eniştem de inanmamış damadınj karalamak için söylediklerini düşünmş ve damadını aramıi bi adam var sana satanist bu kızını niye verdin bana diyo demiş o da bir şey dememiş kapamıi telefonu eniştem de ilçeye sordurtmuş ve doğru çıkmış satanist olduğı kesinmiş. Bunun ardındam o gece kuzeniö ve o imam acil bir şekilde ilçeden gitmişler telefonları falan da almamışlar evde bırakmışlar. Kimseye de haber vermemişler şu an nerde oldukları me yaptıkları bilinmiuor hatta kız yaşıuor mu o da bilinmiyor. Bu olay üstünden tam 9 yıl geçti 10 yıl olacak hala nerede bilmiyorum 😢 umarım iyidir bazen aklıma geliyor çok kötü olıyorum. Gerçekten müslüman kılıgında satanistler çkk mu aramızda merak ediyprum Allah hepimize hidayet versin
Sizce müslüman rolünde satanist çok mu böyle?