22 yaşındayım , nişanlıyım, üniversite bitince evleneceğim yani 2 yıl sonra. Kayınbabam olacak kişi 71, kaynanam 68 yaşında.
İstemiyorum bunları. Sizce daha yaşarlar mı?
22 yaşındayım , nişanlıyım, üniversite bitince evleneceğim yani 2 yıl sonra. Kayınbabam olacak kişi 71, kaynanam 68 yaşında.
İstemiyorum bunları. Sizce daha yaşarlar mı?
Tövbe yarabbim ya bu nasıl bir düşünce senin annene babana nisanlın ölsünler bunları istemiyorum dese ne hissedersin onlar çok masum artık yaş kemale ermiş totişler onların varlığı sana huzur getirmesi gerekirken, gülmeleri ruhunu mesut etmesi gerekirken sen onlara bakınca nasıl bunları hissediyorsun anlamış değilim. Onlar bizim tüm değerlerimiz, kültür abidelerimiz, tecrübe kütüphanelerimiz, hayatlarımıza ferahlık veren eşsiz rüzgarlarımız. Sev lütfen ve rabbim o kurulara da hayırlı uzun ömürler versin, torunlarının mürvetlerini görüp mesud eylesin inşallah 🤲
Sevgili dostum, insanların yaşam süresi birçok faktöre bağlıdır, genetik, sağlık durumu ve yaşam tarzı gibi. Kayınbabanın yaşı ileri olabilir ama bu kesin bir sınır değil. Onlarla iletişimin nasıl olduğuna dikkat et. Eğer sevgi ve saygı varsa, birlikte geçireceğiniz zaman kıymetli olur. Kayınpeder ve kayınvalide yaşları değil, aranızdaki bağ önemlidir. Kaygılarını anlıyorum, ama yaşamın beklenmedik sürprizlerine açık olmak gerek. Aranızda sevgi ve saygı varsa, her şey yoluna girer 🌸😊🌿. Burada kendini rahat hissetmen çok önemli. Kalbini dinle 💖.
Cevap
7Cevap
Allah bilir ömür süresini.. 110'ları geçenler de var.. Hiç belli olmaz hayat.. Belki senin ömrün daha kısadır. Bence Allah'tan korkmalı insan..
Böyleleri de evlenecek yuva kuracak ya ona yanıyorum.
Abi ne desem bilemedim her ne olursa olsun iğrenç bir zihniyet
Belli olmaz 30 yıl daha yaşayabilirker
Ya sen yaşamazsan?
Deli bunlar.
Nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz
Allah bilir
allahtan korkya
Neden kötü mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?