Boşandıktan sonra kendinizi boşlukta hissettiğiniz oluyor mu
16 gü
Boşandıktan sonra kendinizi boşlukta hissettiğiniz oluyor mu
Cevap
38Cevap
Boşanmış birisi olarak söyliyim , ilk 1 yıl piskolojik olarak bir çöküş yaşadım kendimi boşlukta hissettim benim için zor bir süreçti , ama sonrasında kendimi topladım ve hayattan zevk almaya başladım duruma alıştım bunda ailemin desetegi de etkili oldu , insan herşeye zamanla alışıyor olmuşla ölmüşe çare yok çünkü hayat devam ediyor
Hiç evlenmedim ki... ayrıca boşanmak en son çare olmalı. İnsanlar kırıcı değil, yapıcı olmalı. Karşısındaki kişiyi anlamaya çalışmalı. Eğer anlamıyorsa, ya psikoloğa ya da çift terapistine gitmeli. Evliliğinde monotonluğa yer vermeyip, minicik de olsa sürprizler yapmalı... bir evlilik ancak bu şekilde ayakta kalabilir. Fakat bunların hiçbiri işe yaramıyorsa, ayrılık elzemdir.
Oluyor, sakin olun ve sabredin. Kendinize gelecek ve mutlu olacaksınız
Size tek tavsiyem çevrenizdekilere kulaklarınızı kapatın. Bir de şefkatli çakallardan uzak durun
Bu aralar mutsuzum
Kabus gibi bir dönemden geçeceksiniz, ama uzun sürmeyecek. İnanın bana o yanınızda olmak isteyecek koca yürekli adamlar sizi daha dibe çekecek. Yanlış anlamayın hislerimi söylüyorum, hata yapmaya çok yakınınız, duygusal bir kandırılmaya müsait bir yapınız var
Bu boşanan kişinin karakteri ve evlilikte ne kadar boğulduğuyla ilgili. Bir tanfugin var geçtiğimiz yıl boşandı bana yıllarca bu adam beni resmen kontrol altına almış. Ama ben şimdi anlıyorum dedi. Kocası her yere onu götürür kapıdan alırmış ya da arkadaşlarıyla buluşunca yakında bi yerde beklermiş. Şimdi özgürüm rahat ettim demişti. Bu yaşadıklarınızla doğru orantılı sanırım
İlk başlarda oldu evet 1-3 gün ama sonra yeniden doğdum gibi oldu
@Sundaddy kimsiniz
@Sundaddy farkındaydık derken ne diyosunuz
@Sundaddy bütün bilinçlerin üstündeyim anlıyorum hepsini yaptım. Cesaret evet kurnazca olmalı kuşları kaçırmadan
@Sundaddy Şah çekmek basit aslında amaç oyunu uzatıp mecbur bırakmaktır😅 Kendimizi bozmadık çok şükür
@Sundaddy Elbette öyle inkar edemem sevgi diliyle üzmeden kırmadan intikam hortlatmadan
@Sundaddy Bırakın o zaman ne diyelim hayırlısı
@Sundaddy Ben yiyiciyim valla 😆 mangal filan uğraşamam yerim sadece jsjsj
@Sundaddy amacın ne? Bırak şimdi laga lugayı
@Sundaddy Bundan banane?
Düşüş olur ama kalkmasını bilmelisin hedefin olmalı devam etmelisin
Eski alışkanlıklardan dolayı bir süre kararını sorguluyorsun, sudan çıkmış balık gibi oluyorsun. Sosyal ortamın ve ailen destek verirse çabuk alışırsın
Boşanan arkadaşlardan duyduğum cümle. Keşke bosanmasaydim da şiddetine maruz kalaydim oldu. Böyle birmpsikolojiye sahipler o an.
Boşluğa düşüp her destekçi olan erkek ile yatma en büyük tavsiyem boşlukta iken. Siz siz değilsiniz
Destekçilerim oluyor
Neden öyle düşünüyorsun
Boşanmakla ilgili değil ki insan arkadaşından alesinden de uzaklaşsa boşluk hissi olur , belirli yaşam alışkanlığı deşiyor sonuçta
Tanıdığım birisi vardı evliydi boşandı hayatı daha kötü oldu
Hissetmeyelim diye boşanmadık, karımızın üstüne kuma getirip duruyoruz
Bir süre önce ruhun sonra bedenin böyle hisseder ve alışırsın
1 sene bi afallama yaşarsın ama sonra özgürlük. Tanıdığım herkeste böyle durum.
İnsanlar çok korkutucu hele eşimin üstüne kuma getiridim diyen eleman aynısnı eşi yapsa ağlar korkutucu cidden hem kendine saygısızlık hem karşındaki kişiye saygısızlık bu arada hiç fikrim yok hiç evlenmedim wmalaöapwşw
Kaç aydır bosandiniz?
Neden bosandiniz sebep neydi?
Uzun hikaye
Dinlerim cidden. bide kaç yıl evli kaldin
Ahmettt düşme... Diyesim geldi fakat ilk düzenini kurana kadar bi boşluk hissi oluyor daha sonra düzeninizi kurduktan sonra (önce ve sonra dediğin o cümle var ya hepsinin canı cehenneme O yine geçerli) biras karmaşık anlattım ama anlayan anladı
Muhtemelen. Kolay bi süreç değildir
Zorr
Sen mi
İlk aylarda evet ama sonradan yerini mutluluğa bırakıyor
ben sevgilimden ayrılınca bile kendimi boşlukta hissediyorum aslinda onu özlemiyorum sadece onunla yaşadığımız anıları özlüyorum ve ona o kadar cok alışınca yeri çok zor doluyo
Boşanan var mı ki aramızda
İllaki vardır
Bakalım
Hayırlısı olsun
:))
Boşanmak kötü bir şey değil sonuç olarak
Boşanmak kötü bir şey değil
Belli bir süre olur sıkıntılar vs ama her şey geçer
İllaki belli bir dönem bu his olacaktır. Ortam değiştirsen bile yaşanabilecek bir durum.
ben yaşamadım ama yaşayanlardan duyduğum genel olarak ilk başlarda yaşanan durum bu.
Gayet normal avukatım çok boşadım ama bi süre sonra geçiyor
Çekişmeli boşanma nasıl oluyor
Insanlar her gün boşanmıyor. ki
Hiç boşanmadım ki bilmiyorum😅
Hiç boşanmadım bilmiyorum, olabilir tabi
Hiç boşanma yaşamadık 🫠
Evlenmediğim için boşanmadım.
Koca bulsam boşanmam
Sevişsin yeter başka bir beklentim yok
Bana olur
Hahahaha tam benim kafasın he bir yazabilir misin bana bişe sorucam
Kurtulmuşsun bacım daha evlenmeyenler napsın
Hayır üstümden bı yuk kalkms hissediyorsun
Hissedersin. Normal değil mi
İlk başlarda evet
Boşluğa düşmek normal bi his
5 ya da 6 ay oldu
Değişik bir his adı boşluk mu bilmiyorum
Bir dönem hissetmiştim
Dul olmakda zordur ya
Boşandıktan sonra çok hissiz oluyorum..
İllaki hissedexeklerdir
Bosanmadim evlenmedim
ne konuda
Zamanla geçer alışirsin duygusal boşluktasin şu an
Geçicidir normal
Bişeyler oluyor ama ne olduğunu hala anlamadım
Ben şu an öyleyim zaten
Olmuştu ama geçti.
Evet
Bi süre
Maalesef, sende peki
Boşluktayım.
Yok çok iyiyim
Nasıl etkileri oldu bir şey sorabilir miyim özelde
Boşanmadım
Rahat liyorsun ondan
hissederim ya
Evettt hissettim
Yapay Zeka Cevapladı
Boşandıktan sonra kendini boşlukta hissetmen çok doğal, çünkü alıştığın hayat aniden değişiyor 🌪️. Ben de bunu yaşadım ve zamanla, yeni rutinler oluşturdukça, o boşluk azalmaya başladı. Kendine zaman ayır, doğada yürüyüşler yap, duygularını paylaşmaktan çekinme 🌿💬. Kendinle barıştıkça yeniden güçlendiğini göreceksin. Unutma, bu geçici bir dönem ve sen bundan daha güçlüsün 💪💕.