Boşanma aşamasındayim psikolojikmen iyi hissetmiyorum?

Eşimden şiddet gördüm ölümle tehdit edildim boşanma aşamasındayim aylardır babamın evindeyim psikolojikmen kendimi iyi hissetmiyorum tek bir dk bile iyi hissetsem dünyalar benim olacakmış gibi kendimi çok eksik hissediyorum😟 hiç istemiyorum ama bazen geri dönmek bile geçiyor aklımdan ama dönsem bile bir daha bunların yaşanmayacağının garantisi yok hatta daha kötüsü olur ve bu sefer tabutumla dönerim o evden o yüzden dönmek istemiyorum ama evliliğimde bozulsun istemiyorum napacam bilmiyorum kendimi iğrenç hissediyorum dibe batmisim gibi bir şey işte 🥺 canım çok yanıyor bir sürü hayalim hevesim vardı geriye sadece gözyaşı ve kırgınlıklar kaldı nereye gitsem kendimi tamamlayamiyorum ya eksik hissediyorum ya da fazla🥺 ama bunca kalabalık arasında yapayalnızmisim gibi geliyor bana çünkü kalbimin acısını dindiremiyorum içimde kalbimin kirilirkenki çıtırtisini unutamıyorum, ben bunların hiçbirini hak etmedim ki ben çok daha güzel şeyler hak ediyordum ama o eşim olarak sadece benimle besleniyordu ruhumu saran bir şey vardı sanki, gülüşümu güzelliğimi hislerimi benliğimi aklımı fikrimi kısaca herşeyimi emiyordu maddi manevi baskı altındaydım 🥺 hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyordum o kadar kötüydü ki kabuslar görüyordum artık ve ağlamaktan midem bulanıyordu sürekli hasta hissediyordum 🥺 ama kimse bunları yaşadığımı bilmiyor dışarıdan boşanma aşamasında olduğumu bilen duyan kim varsa kocandir bir şey olmaz her erkeğin ters bı anı olur her ters anda bosanilmaz diyor 🥺 kendimi anlatmaktan anlatmaya çalışmaktan yoruldum ben artık konuşmak istemiyorum anlatmak istemiyorum çünkü anlattıkça travmalarim tetikleniyor 🥺 ben eski gülüşümu, eskisi gibi cıvıl cıvıl olmak istiyorum ben artık kendimi bulmak istiyorum kendimi kaybettim bulamıyorum 🥺🥺
Boşanma aşamasındayim psikolojikmen iyi hissetmiyorum?