Kendimi çok kötü hissediyorum? Artık içimi bir yere dökmem gerekiyor?

şu an ailemden ayrı bir şehirde tek başıma yaşıyorum ve çalışıyorum. Üniversiteden mezun olduktan birkaç ay sonra iş buldum kendi çabamla buldum. Çalıştığım sektör itibari ile ailemle yaşadığım şehirde iş bulmam zordu ki bende üniversite okuduğum şehirde iş buldum. Ailem pek şehir dışında tek yaşamam taraftarı değildi, babam ise kadınların çalışması taraftarı değil ama o kadar okudum, ettim zor da bir bölümüm vardı. Neyse evlenmem için ısrar ettiler çalışmaya gitmeden önce tam da. Ama görüştüğüm kişi de kadınların çalışmasını istemeyen birisiymiş ve sırf bu yüzden kabul etmedim çalışmaya geldim şehir dışına. Çalışıyorum şu an ama sosyal hayatım sıfır, işim çok yoğun. Bir de üstüne çalıştığım yerde de tam anlamıyla bir iş ilişkim yok. Çalıştığım yerdeki insanlar çok iyi ama mesela onlar artık alışmışlar birbirlerine zaten hepsi bir odada çalışıyor ben ayrı bir odadayım orada yer olmadığından. Yani ne bileyim iyi yanından düşünmeye çalışıyorum ama gün içinde ve sonuna doğru artık işten beynim uyuşmuş oluyor bazen çok sinirim ve moralim bozuluyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Konuştuğum biri yok bu şekilde nereye kadar gidecek. Bazen acaba yanlış karar mı aldım diye bile düşünmeye başlıyorum.

Kendimi çok kötü hissediyorum? Artık içimi bir yere dökmem gerekiyor?