Ateistler insanın tesadüfen var olduğunu söylüyor ben bir tanrı olduğunu düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBir yaratıcı var doğru. Dünya, evren bir şekilde varolmus ama bu kitaplardaki gibi değil. Din kitapları da kraldan çok kralcıdır yani hep en çok peygamberini över, ondan bahseder. İnsanlar tanridan çok inandığı dinin peygamberine tapıyor. Düşün ölünce insanlar cennete gidince misal Hz Muhammed ya da İsa ya komşu olmak istiyor. Tanrıyı kimse görmek istemiyor 😉
15 Yorumla
Soran1 yılHayır yaratıcı islam dininin tanrısıdır. Hz. Muhammed sadece bir elçidir
- 1 yıl
Kur'an da diyor size 4 kitap indirdim Tevrat, Zebur, İncil, Kur'an. O zaman sadece İslam dini değil😉 inanarak boş konuşmayın mümkünse
Soran1 yılKuranda hepsinin birer müslüman olduğu yazıyor. Ama insanlar dinleri tahrif etti. Bakara 132) İbrahim de bunu oğullarına vasiyet etti, Yakup da, oğullarım dedi, Allah şüphesiz sizin için bir din seçti, siz de artık ancak Müslüman olarak ölün” , "Hristiyan" terimi, "Hristiyanlık" inancını benimseyenleri tanımlamak için kullanılır ve "Hristiyan" kelimesi, İsa Mesih'in adından türetilmiştir. "Hristiyan" kelimesi, Yunanca "Christianos" kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, "Mesih'e ait olan" veya "Mesih'in takipçisi" anlamına gelir. Dolayısıyla, Hristiyanlık, İsa Mesih'e olan inancı ve onun öğretilerini temel alan bir din olarak ortaya çıkmıştır. Allahın dini bozulmuştur
- 1 yıl
Yanlış bilgilendirilmişsin. Google'dan alıntılar ile haklı çıkmaya çalışma bilmiyorsun inat etme. Bu mevzu seni aşar:) haydi eyvallah
Soran1 yılYa hadi ya 🤣🤣🤣. Gerçek bu. Kuran da yazar Tevrat’tan her şeye.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Sizin gibilerin bu saIakIığı bizimde yaşamımızı etkiliyor, yeter artık cehaletiniz ile insanların akılları ile oynayıp onları manipüle etmeyin. Tesadüf kelimesinin de artık üzerine oturup rahatlayın, bir kelime duydunuz sağdan soldan kullanıyorsunuz bol bol. Misket kadar aklıyla Tanrı ispatı yapıyor görmeden etmeden, hadi deistler kabul etti bir Tanrı var, bu maI deistlerin Tanrısını ortaya atıp kendi dininin hususi Tanrısı olduğunu iddia ediyor akıllara zarar. 100,000+ Tanrıdan birini seçip mevcut Tanrı o 1 tanesinden başkası olamaz zannediyor, üstelik 4,000+ dinin sanki hepsini incelemiş gibi 3 tanesinin doğru olduğunu iddia ediyor çünkü ailesinden dolayı inandığı o 1 tane din öyle iddia ediyor, eeee başka kaynak okumaya gerek var mı? Böyle aptaIIar bu ülkenin en büyük sorunudur, her dini ezber etmiş de gerçek olmadıklarını tespit etmiş gibi üstten üstten konuşurlar bunun gibiler, yorumlarda yazdıkları zaten akıllara zarar, okuma yazma bilmediği yazıyormuş, BİNLERCEEEE mucize varmış vs. ne zırvalıyor la bu? Böyle zırcahillerin konuşmasına izin verip toplumun yozlaşmasına destek oluyorsunuz platform olarak, beyni olmayan embesillere konuşma hakkı tanımak tarafsızlık değildir, manipülasyondur. Bu ucubelerin her yalanı yaymaya hakkı olmamalıdır.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba kardeşim
Allah'ın varlığını kabul ediyorsun ama
Ateistler den uzak durmuyorsunn
Tuz suyun rengini bozmaz ama sen fark etmesen bile tadını bozar
Allah'ı kabul ediyor kuranı kabul etmiyor
Binlerce mucize olan bir insanın elinden çıkmadığının kanıtı olan kitabı kabul etmiyor
Suyunu bozmak istemiyorsan ilmin yetersizse uzak duracaksin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir söz vardır uçak düşerken herkes bir şekilde inançlıdı diye. Atesitlerin bazıları sadece inanmıyorum diye ilgi çekmek için atesist oluyor , kimileri zaten ibadet etmiyorum her şeyi yapıyorum bari ateistim deyip devam ediyor , bazıları Allah'ı inkar etmiyor ama niye kitap yollasın diyor peygambere ne gerek vardı deyip saçmalıyor. Ben inançlı biriyim ama onalrda biliyor koca bir evrenin galaksinin tesadüfen meydana gelemeyeceğini
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok derin bir konu 🌌. İnsanların inançları ve düşünceleri çok farklı olabilir, önemli olan senin kendi iç huzurunu bulman. Tanrıya inanmak ya da inanmamak kişisel bir yolculuk ve herkesin deneyimi saygı duyulmalı. Senin bu düşüncen seni güçlü ve umutlu kılıyorsa bu harika 💫. Kendi iç sesini dinlemeye devam et, bu süreci sevgiyle yaşa 🌿🙏.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Aynen o koca gezegen kendi yaratıldı dimi?
Uzay, gezegenler, kara delik falan.
K2-18b’deki su canlıları. Düşününce yaratıcının olduğunu otomatik anlıyorsun zaten.05 Yorumla
Soran1 yılAynen bir de yaratıcı bulunmaz diyorlar. Kurandaki her bir ayet ona delil.
- 1 yıl
Peki bir soru sorabilir miyim.
Kainat yaratılmadan önce ne vardı.
Soran1 yılAllah yoktan var edendir. Onun hükümdarlığından başka bir şey var mıydı bilemeyiz. Allah yaratmış da olabilir yaratmamış da
- 1 yıl
Yoktan nasıl var oluyor anlatın bakalım yani siz şunu diyorsunuz elinde hiç bir malzeme yokken kainatı yarattı o zaman şu soru akla geliyor tanrı kainatı yani olmayan bir şeyi yaratmadan önce neredeydi
Soran1 yılAllah zamana mı bağlı onun başlangıcı yok. Allahın nerede olduğunu kimse beyniyle kavrayamaz. Elinde bir malzeme mi olmasına gerek var? O hem bir şeye ihtiyaç duymadan hem de bir örnek olmadan yaratandır
1 yılBunun cevabını bulamayacağımız aşikar, her ne kadar teknoloji ilerlerse ilerlesin yine de doğa üstü bir gücün var olduğu kabulu değişmeyecek.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTanrı da ilahi sistem de kesinlikle var. Ama dinler yalan ve uydurma
017 Yorumla
Soran1 yılHayır. Uydurma değil.
- 1 yıl
Neymiş uydurma olmayan? Dinler mi?
Soran1 yıl4 kutsal kitap harici uydurma. Ama kutsal kitaplar insan sözü değil.
- 1 yıl
Kesinlikle insan sözü ben de senelerce inandım bunlara ama senelerce detaylı araştırınca kesinlikle uydurma olduğunu net olarak anladım. Hele ki muhonun gerçek yüzünü de görünce iyice tiksindim
Soran1 yılHayır insan sözü değil. Bir ilaha inanıyorsun zaten. Biliyorum. Peki inandığın ilah nasıl yarattı evrim teorisine inanıyor musun? İlah insanları maymun gibi bir şeyden mi yarattı
- 1 yıl
Evrim teori değil kanundur. Yani inkar edilemez bir gerçektir. Ve Tanrı'nın yaratış şekillerinden birisidir. Ayrıca brnim inandığım ilah diye bir şey yok. Bu ebrenin ve başka evrenlerin bir tek tanrısı vardır. Onunla da asla ve asla ne bir insan ne de çok üst boyutlardaki varlıklar bile temas kuramaz onu algılayamaz.
İbrani dinler olarak adlandırılan dinler de diğer uzak doğu , kabile vs. Dinler de insan uydurmalarıdır.
Soran1 yılKanun olması için gözlemleniyor olması lazım. Nasıl kanun dersin? Birçok teori var evrenin ve canlıların oluşumu ile ilgili?
- 1 yıl
Gözlemlendi zaten hem antropoloji hem arkeoloji hem de artık inkara yer bırakmayan canlılar arasında tüm akrabalıkları net olarak ortaya koyan genetik bilimi...
Bu evrende değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. İnsanlar toplumlar hayvanlar yer evren her şey ama her şey sürekli değişim ve başkalaşım içerisindedir
Soran1 yılEvrim varyasyon adaptasyon ve evrim teorisi farklı şeylerdir. Evrim teorisine göre somatik hücredeki değişim mutasyon vs kalıtıma uğruyor ama bu biyolojik olarak imkansız. Canlının gametinde mutasyon olsa bile o sahibinin dnası değişmiyor. Nesile aktarılan çoğunun dnası değişiyor canlılar nasıl tütediğinfen çok genetik benzerlikten ortaya atılmış adaptasyonu vs açıklamaya çalışıyorlar. . https://vt.tiktok.com/ZShJfPHVM/
- 1 yıl
Arkadaşım evrim nettir bu konu artık kapandı. Şu yobazın yönettiği bu ülke hariç dünyanın heri kalanında konusu bile açılmıyor. Sen bunları geç. DNA mutasyona uğrayıp nasıl değişmez. Mümkün değil öyle bir şey. Ayrıca kendin söyledin aktarılan DNA değişmiş oluyor yani yeni nesiller sürekli atalarından farklı yollara gidiyor. Zaten onun için dünyanın her yerindeki canlılar o ortama en iyi adaptasyonu sağlamış canlılardır. Da bunun arap diniyle alakası ne
Soran1 yılMutasyona uğrayan her zaman dna değildir. Adaptasyon kalıtsal bir özeliktir. Genlerde kodludur. Kodonlar vardır genetik kod özeldir. Ribozomda okunur. DNA’ nın yapısını değiştirmek için mutasyon bir seçenek evet ama mutajenleri biliyoruz uv vs
- 1 yıl
Arkadaşım nereye varmak istiyorsun. Sana göre şu an dünyadaki tüm türler aniden ve diğerleriyle bağlantısız olarak mı ortaya çıktı aniden? Bu mudur?
Soran1 yılİlla bu teoriye göre üreyecek diye bir şey yok ya? Ve neslin devamı için üreme gerekir ve her canlının ömrü belli. Ve hücre bölündükçe dna bozulur. DNA’nın yapısını çok iyi biliyorum azotlu bazların geometrik yapısındaki elementlere kadar.
- 1 yıl
Ablacım sadede gel. Bugün var olan türler aynen şu an oldukları gibi mi var oldular.
Soran1 yılSen dna ne biliyor musun? DNA’nın işletiminden haberin var mı? Dna da nükleotitler vardır. Dna kendini kopyalar önce. Her 3 azotlu bazjn Her 3 harfine kodon denir mrna kopyalar dnayı sonra da trna da özel okuyucular vardır. Karşılık gelen aminoasiti üretir. 3 milyar baz var bir insanın dnasında. Sen bu işi çocuk oyuncağımı sandın
- 1 yıl
Lan bir git şuradan. Sanki bir b** bilşyormuş gibi gelmiş bana burada tatava yapıyor. Git istediğin genetikçiye sor. Evrim ve türler arasındaki akrabalıklar nettir ve kanundur. Öyle islamcı dansözlerin youtube videolarından yalan yanlış bilgilerle gaza gelip burada ahkam kesmekle olmuyor bu işler
Soran1 yıl2 tane moleküler biyoloji genetik okuyan kişiye sormuştum. İkisi de evrim teorisini mantıklı bulmadıklarını söylemişlerdi 😃. Akrabalık dediğin şeyi genetik benzerlik üzerinden düzenliyorlar. Evrim teorisi dönüşüm bambaşka bir olay.
Gizli Üye(25-29)1 yılSorunun mantıgı nedir. Çoğunluğu müslüman ülkede inanmayan var mı diye sorsan daha mantıklı olurdu.
Ayrıca fikir sormuşsun ama zıt görüşle takışıyosun
06 Yorumla
Soran1 yılÇoğunluğu eskiden müslümandı.
Cevap sahibi1 yılNe yazık ki müslüman. Tabii birçoğu da sözde müslünan
Soran1 yılSen de olabilsen keşke ahiretini kurtarırsın
Cevap sahibi1 yılSen boş ver herkesi. Herkes kendine göre haklı istediği gibi yaşıyor. Ben sana senin görüşün yanlış keşke şöyle olsan demedim
Soran1 yılDe yanlış değil
Cevap sahibi1 yılDemem bana ne ki neye inanıyosan inan
Gizli Üye(25-29)1 yılbüyü bile varken reddetmeleri saçma büyü yoksa harry potter neden var
113 Yorumla
Soran1 yılHarry potterı bilmem ama büyü gerçekten var. Ve millet cinlerle oynuyor
Cevap sahibi1 yılaynen öyle geçende mesela halısaha yapıyorduk bize 2 kişi lazımdı hemen çağırma ritüeli yaptık geldiler allah razı olsun oynadık beraber.
Soran1 yılGeç dalganı. Ahirette görürsün dalgayı
Cevap sahibi1 yılaynen gittin geldin tabii oralara senin için söylemesi kolay
Cevap sahibi1 yılDine bu kadar fanatik olmanızı anlamıyorum 4000 küsür din var bir de hepsinde bir ahiret inancı vs yaşamak için bir sebep arayıp duruyorsunuz kendinizce
Soran1 yılFanatik mi? Yaşamak için mi? Ahirette yeniden dirildiğimizde keşke toprak olsaydım diyecek olanlar kafirler Kuranda yazıyor bana ne be yaşamaktan cehennemden korkarım.
Cevap sahibi1 yılCanım benim sırf kitapta yazıyor diye niye gerçek olsun bir şey diğer dinlerin de kitapları var sen sırf doğuştan müslüman doğdun ailen seni o dine alıştırdı diye o din gerçek olmuyor
Soran1 yılGerçek mi değil mi görürsün. Ölüm anını bekle
Cevap sahibi1 yılufff sabırr takım tutar gibi tutuyonuz algıların kapalı sorgulamaya. Aynen sen devam et öyle yaşamaya
Soran1 yılTakım mı? Aç da Kuran oku? Ettafına bir dön de bak. Erik elma ananas muz domates salatalık marul lahana beyaz mor, maydanoz nane mandalina portakal incir zeytin kivi patlıcan biber kereviz havuç daha say say bitiremem. Rahman 34. O halde Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlayabilirsiniz?
Cevap sahibi1 yılanlamıyorsun galiba ben dinlere inanmıyorum sen bana allahın olduğunu kanıtlamak için allahın kitabından örnekler veriyorsun hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım o zaman belki de Göktengri gerçek sen de o zaman şunu oku:
"Gök Tengri'nin yarattığı her şeye bak!
Bozkırın rüzgârı, akarsuların şarkısı, atların özgürlüğü, otların yeşili, kartalın kanadı, güneşin doğuşu...
Bunları görüp de hâlâ Tengri'yi nasıl inkâr edersin?
O, size 'menen' (beraber) olduğunu her an hatırlatıyor!"
Soran1 yılNeml 88) Dağları görür, onların durduğunu sanırsın; oysa bulutlar gibi hareket ederler. Bu, her şeyi sapasağlam yapan Allah'ın sanatıdır. Şüphesiz ki O, yaptıklarınızdan tamamıyla haberdardır. Sen dağları görürsün de, onları yerinde durur sanırsın.” Hac 61) Bu böyledir. Çünkü Allah geceyi gündüzün içine sokar, gündüzü de gecenin içine sokar ve Allah duyandır, görendir.” Nuh 16) Onların içinde ayı bir nûr yaptı ve güneşi (ışık verici ve ısındırıcı) bir kandil kıldı.”Yasin 38) Güneş de kendisi için belirlenmiş bir kanunla, yörüngesinde akar, gider. Bu ise kudreti herşeye üstün olan, ilmi herşeyi kuşatan Allah'ın çizdiği kaderdir. “ sen göktanrı masalını dinlen
Soran1 yılNeml 88 bu arada kalp değil
Gizli Üye(25-29)1 yılTanrı var fakat ibadet etmeyi reddediyorum benim görüşüm bu
03 Yorumla
Soran1 yıl😂.
Cevap sahibi1 yılDünya kötü napıyım
Soran1 yılBurası imtihan dünyası. Allah sabreden ve ibadet edenlere cenneti müjdelemiş ve günde 2 saatini almıyor ama sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle düşünen birini daha tanıyorum, sen nasıl böyle düşünüyorsun merak ettim anlatmak ister misin
021 Yorumla
Soran1 yılKuran ayetlerini okusan bile yeter. Evrenin insanların her şeyin sonradan var olduğunu ortaya çıktığını ateistler bile kabul ediyor. Yapay çiçek tesadüf eseri oluşmuştur desem bana gülersin ama dışardaki bir güle bak. Ağaçtan yiyecekler topraktan yiyecekler senin yiyeceğin formda içinde senin vücudunun ihtiyacı olan minerallerle çıkıyor. Toprakta bunların işi neydi? Demir dünyada yokmuş. Hadid 25) Andolsun biz peygamberlerimizi açık seçik delillerle gönderdik. İnsanlar adaleti ayakta tutsunlar diye beraberlerinde kitabı ve ölçüyü indirdik. Biz demiri de indirdik. Onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır. Bu, Allah'a ve peygamberlerine görmeden yardım edenleri belirlemesi içindir. Şüphesiz Allah güçlüdür; üstündür.” Neml 88) Dağları görür onları yerinde durur sanırsın. Oysa onlar bulutların yürümesi gibi yürümektedirler. Bu, her şeyi özenle yapan Allah'ın yapısıdır. Şüphesiz O, yaptıklarınızdan haberdardır. Bakara 19) O Rabbiniz, sizin için yeryüzünü bir döşek, göğü de bir binâ yaptı. Gökten yağmur indirip onunla size rızık olarak çeşitli meyveler, ürünler çıkardı. O halde, siz de gerçeği bile bile Allah’a ortak koşmayın! Bir kağıt al eline ve bir insan çiz farklı farklı yüzler kaç tane çizebileceksin
Cevap sahibi1 yılDediklerinin tamamen boş laf kalabalığı ame açıkçası ben buralara girip ne kendi zamanımı ne de senin zamanını çalmak istiyorum onun için sana tek soru soracağım, neden kurandaki Tanrı doğru olsun? Diğer dinlerin Tanrılarının buna gücü yetmiyor mu?
Soran1 yıl3 tane kitap var + 4. Hz. Muhammedin okuma yazma bilmediği Kuran da yazıyor ve Kuran hz. Muhammed öldükten sonra kitap haline getirildi. Hz. Muhammed taşlandı bile öldğrğlmek istendi. Sence okuma yazma bilseydi bu ayeti uydurabilir miydi?
Cevap sahibi1 yılOkuma yazma bilmeden, nasıl tüccarlık yapacak?
Soran1 yılŞaka mısın? Tüccarlık için okuma yazma mı gerekiyor
Cevap sahibi1 yılSen şaka mısın okuma yazma bilmeyen kaç tüccar tanıyorsun
Soran1 yılBu devirle o deviri bir mi tutuyorsun?
Soran1 yılOkuma yazma hesap kitap mı? Ayrıca peugamneri öldürmek istiyorlar. Böyle asılsız olsa nasıl ayetleri okusun? Kafan alıyor mu
Cevap sahibi1 yılTarihte okuma yazma bilmeyen bir tüccar tanıyor musun? Böyle masallara inanmayın, zaten kurandaki bir sürü ayetin yalandan ibaret olduğu açık, insan objektif bir şekilde okuyunca anlıyor, tartışmaya gerek bile yok zaman kaybı sadece
Soran1 yılEnfâl 31) Onlara karşı âyetlerimiz okunduğu zaman, “Duyduk, istesek biz de bunun benzerini elbette söyleriz. Bu, eskilerin masallarından başka bir şey değildir” dediler.
Cevap sahibi1 yılE haklılar, bu neyi kanıtlıyor
Soran1 yılHaklı olmadıklarını ölünce görürsün… Allah hidayet versin inşallah
Cevap sahibi1 yılE peki senin dinin doğru değil de başkasının dini doğruysa, sen napacaksın hiç düşündün mü
Soran1 yılİslam dini doğru.
Cevap sahibi1 yılNereden eminsin 😄
Soran1 yılÜzümünü ye bağını sorma.
Cevap sahibi1 yılİşte öyle olmuyor neden biliyor musun, eğer ki sen haklıysan ben yandım, ben haklıysam senin yaşayacağın bir hayat berbat olacak, bu öyle şansa bırakılacak bir olay değil, iyi okuyup anlamak ve karar vermek lazım, benim sana önerim, objektif bir şekilde tekrar oku, at gözlükleriyle değil objektif bir şekilde, ben ilk defa bu dini görüyor olsam inanır mıydım diye sor kendine özellikle bir kadın olarak, zaten her şeyi daha net göreceksin
Soran1 yılKuran’ı Kerim ayetlerini defalarca okudum. Ve yanan sensin. Ölünce anlarsın.
Cevap sahibi1 yılÜzülerek söylüyorum ki kitabın baştan aşağı yalan, yalandan ibaret bir şey için sahip olduğun tek hayatı harcıyorsun, sana üzülüyorum ve daha kötüsü acıyorum
Soran1 yılAnkebut 64)
Bu dünya hayatı bir eğlence ve oyundan başka bir şey değildir. Ahiret yurdu ise işte asıl hayat odur. Keşke bilselerdi”
Cevap sahibi1 yıl'Irmaklarından şaraplar akacak' diyorsun
Cennet-i alâ meyhane midir?
'Her mümin'e iki huri' diyorsun
Cennet-i alâ kerhane midir?
Beni özene bezene yaratan kim? Sen
Ne yapacağımı da yazmışsın önceden
Demek günah işleten de sensin bana
O zaman nedir o cennet cehennem?
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılDiyelim ki tanrı var peki o nasıl ortaya çıktı
07 Yorumla
Soran1 yılO doğmamış doğrulmamıştır. Ayette yazar böyle bir gücün yaratıldığına mı inanıyorsun?
- 1 yıl
Tipik müslüman argümanları
- 1 yıl
Sence ben kur-an'ı okumadım mı
- 1 yıl
Ayet'te kim o doğmamıştır doğrulmamıştır diyor
Soran1 yılTipik değil gerçek bu. Okuduysan da beynine girmemiş.
- 1 yıl
Tipik müslüman argümanları. Çünkü başka bir şey söyleyemiyorsunuz. Kaynağınız kur-an onda bile çelişkiler var
Soran1 yılKuran’ı düzgün okumadığınız içindir.
Allah heryerde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBen tabiki kendi masalımın tanrısıyım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet elhamdülillah Müslümanım
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
s 1 yılcahiller
00 Yorumla Ateistler canım toplulugudur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılElbette var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle var
02 Yorumla
Soran1 yılAynen bence de ateistler bir teori atmış evrim teorisi diye ama bir tanrı kesin var neden evrimle yaratsın
Cevap sahibi1 yılÇok derin şeyler ama coğrafyanın da buna etkisi var bilmiyorum Nerede yaşıyorsun
Allah var knk
01 Yorumla
Soran1 yılAynen ben de islam dininin tanrısının var olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılGördünmü
03 Yorumla
Soran1 yılTanrıyu görmeye gerek yok. Bu dünyada tanrının birçok yansıması var. En basitinden millet büyü yapıyor
Cevap sahibi1 yılHmmm
Cevap sahibi1 yılKac yasindasin
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı