Nişan attım ama aklım çok karışık?

1 hafta oluyor nişanı atalı. Aklım aşırı karışık ailem kesinlikle istemiyor düzeleceğini düşünmüyorlar. En baştan başlıyım ben üniversitedeyken tanıştık o zaman onun şehrindeydik ayrı eve çıkmıştık bir süre beraber kaldık o zaman bazı alışkanlıkları vardı ortamı çok kötüydü vs hepsini yavaş yavaş bıraktı. Ben kendi şehrime döndükten birkaç ay sonra nişan yaptık ve nişan sonrası benim olduğum şehre taşındı ev arkadaşları buldu eve çıktı vs. Bazen özel günlerde alkol alıyorduk başka alkol kullanmıyorduk ki önceden günde 5 6 bira içen biriydi. Şehir değiştirince birkaç hafta sonra bir işe girdik birlikte ama 2 ay çalışıp çıktık. Ben zaten bırakıcaktım ama onun çalışması gerekiyordu o da bıraktı. Ailesinin durumu zaten yok yani onlar zar zor kenara para koyup düğün yapabileceklerken sürekli onlardan rahat rahat para ister oldu ve bunu da geçtim paraları kumara attı asıl problem burada başladı. Çok sıkıştı askere gidecekti son 1.5 ayı kalmıştı başka işlere de başvurdu geri dönen olmadı ama açıkçası üzerine de düşmedi çok fazla. Son günlerimiz birlikte zaman geçirelim gezelim kafalarındaydı hep. Ama insan bu kafada olsa bile kumara bel bağlar mı? Attığı paralarla zaten çok çok rahat gezer eğlenir tozardık ama attıkça içeride kalan paraya daha çok tutundu ha oldu ha olucak sürekli attı yiyecek ekmeği bile kalmadığı halde eline gelen parayı attı. Ve bunun içerisinde benim maaşımın bir kısmını ve içerisinde annemden borç aldığımız 5 bin lirada vardı kadına vericektik maaş yattığında toplam 13 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam benden habersiz kumara attı bir gecede. Sonrasında ağladı çok pişman oldu ben dedim ki tamam bununla bırak bir şekilde yolunu buluruz üstüne daha atma dedim. Babası her gün bin lira attı her gün para geldiği gibi onu da kumara yatırdı hep pişman hep ağlıyor ben artık durduramaz oldum. Ailemin bizim düğün ve altın için biriktirdiği paralar vardı bana bir gece zorla ordan para aldırdı 7000 TL geri vericem diye diye o kadar yapmam dedim ağladım bağırdım dinlemedi zorla ikna etmeye çalıştı hemde saatlerce evden çık diyorum çıkmıyor vs vs.. çok sıkıntılı süreçlere girdik bu resmen bana ailemden para çaldırdı kısacası benim paramı da yedi anneme söz verdiği borcunu da hiçe saydı bana geri koyucam dediği parayı da hiçe saydı.. sonrasında durdu ama zaten durmasa bile elinde para kalmadığı için ailesi de para atmayı kestiği için kumara atamadı ve öyle kaldı. Sonradan pişman oldu ama ne fark eder. Bütün bunları dayanamayıp aileme anlattım ve zaten ailem en başından güvenmiyordu seviyorum diye kabul etmişlerdi sürekli evde çalışmıyor etmiyor diye kızıyorlardı bakamaz ev geçindiremez diyorlardı hep nişanlımı savunuyordum. Ama artık üstüne bunlar olunca babam tamamen geri çekildi nişanı attım dediğimde de direk olay bitti zaten kumarcı biriyle olmaz diyorlar seni de satar diyorlar kolay para kazanma derdinde iş yapıcak çalışacak adam değil diyorlar kaldı ki kızlarına zorla hırsızlık yaptırmış resmen ve parasını almış. Ailem tamamen olumsuz artık. Çalışmıyor mu çalıştı evet ama bilemiyorum çok zorluğa gelen biri değil sanırım kendi şehrinde rahat bir işi vardı ve çalışıyordu burada fabrikaya girmişti.

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi nişanı attım ama kafamda yine de şunu düşünüyorum çok sıkışmıştı burada çok zorlandı sıfır kaldı kumara bel bağladı belki olur diye hırsından yaptı normalde kimsenin parasında gözü olan biri değildir ama bize yaptı bilemiyorum para yönetimi olan birisi değil maalesef parası olunca bana ödetmez ama parası hemen gezelim şuraya gidelim buraya gidelim kafasında olduğu için bitiyor ve geri kalan masraflar hep benim cebime kalıyor bunlar artık benim çok canımı sıkmaya başlamıştı.
Güncellemeler
1 yıl
Bilemiyorum şimdi çok özür diliyor askere gidicek bir sürü kişisel gelişim kitapları almış başlamış psikoloğa gidicekmiş asker zaten değiştirir diyorlar diyo kendimi düzelticem büyütücem iyileştiricem atma nişanı diyor çok ağlıyor pişman her şeyi yapıcam diyor.
Nişan attım ama aklım çok karışık?