Bir insan neden uzun süreli arkadaş edinemez?

Özünde kimsenin kötülüğünü isteyen bir tip değilim olsa anomin site zaten Şakir şakır oterim ama inanın herkes iyi olsun isterim, herkese elimden geldiğince destek olurum... Ben arkadaş edinemiyorum erkeklerle arkadaş olmam öyle büyütüldüm bir tık ve erkeklerle arkadaş olunmuyor ya hoşlanıyor ya başka bir şey ki onlarda uzun süreli olmaz ileride eşik istemeyebilir keza ben de onun kız arkadaşları olmasını istemem (evet magaramda mutluyum) kızlar desen oluyorum tam diyorum işte bu bana benziyor falan diyorum ya paramı yiyor, ya sürekli alttan alttan zorbaliyor, ya surkeli kendisiyle kıyasliyor ya mutlu günümde bir tebrigi çok görüyor ya mutsuz günümde arayıp sormuyor... Gerçekten bıktım lisede zaten belli bir kız grubu benden nefret ediyordu kendi halinde gariban bir kızdım oysa gelir kitap okumam, şu içmem bile batardi gözlerine. Arkadaşlar cidden bıktım ve artık herkese mesafeli yaklaşıyorum iyi biri olsa bile gece ruyalarima kazık attığı falan giriyor ister istemez yakinlasamiyorum artık insanlarla.

Bir insan neden uzun süreli arkadaş edinemez?