AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Evlilik bu dönemde bir lüks haline geldi kim ne derse desin aldırma cahil çok evlenmek her yiğidin harcı değil artık
Valla sayenizde ne anneler var öğrenmiş olduk. Yazıkk ben hayatımda böyle birşeye denk gelmedim.
Yemin ediyorum aynı muhabbet bizim evde dönüyor 33 yaşındayım. Bana da diyorlar evde kaldın niye evlenmiyorsun? 😂
Çok mutlu harika bir evlilik eksiklik olabilir ama vasat mutsuz sıradan bir evlilik eksiklik değildir.
Siz hastamısınız ben ayrıldığım için davul zurna çağırdım imza attın mı kölelik devreye giriyo allahını seversen hayatınıza bakım çok istiyosanız kendinizlr oynayı verin ama kesinlikle imza atmayın
Kusura bakma da Annen tamamen saçmalamış benim bir kızım olsa yanımdan gitmesin diye can atarım
Yk o benı ıstemiyor
Annen olmasa başka türlü konusurdum da şimdi yakışık almaz... evlense de kına geçende ağlar falan şov yapar Allah sabır versin...
Yanlış bir insanla evlenmek kötüdür. Seni anlamayan birisiyle evlenmek kötüdür. İletişimsizlik insan ilişkilerini bozar. Sosyal medya ilişkileri bozar. Dogru insan oldugunu hissediyorsan evlen. Hissetmiyorsan huzursuzsan evlenme
Sen evli misin?
Annen gerikafalı diye tabir edilen yaşlılardan.. kafana takma hemen birini bulmaya çalışıp yanlış biriyle ömür geçirmek zorunda kalma
Bir kaç ay sonra 30 yaşımda olacağım. Evli değilim. Pişman mıyım buna değilim. Annen muhtemelen evden seni göndermek istiyor.
aman iki ucu boklu değenek öyle bi zamandayız ki evlensen evlenmesen dert bide kadın olunca daha büyük dert
Hayir bu devirde evlenen boşanıyor ztn takma kafana
Evli olmak lüks değil bence artık, aklı olan evlenmez. Eş, cocuk, ev herşeyin sorumluluğu biniyor üstüne sinir stres. Zaten kimse doğru düzgün gecinemiyor, hic kafaya takma sadece kendinden sorumlu olmanın huzurunu yaşa💓
Ne huzuru canım siddet bile gördüm eskiden hatta benım bi sevgilim vardı bana diyoduki seni sevmıyo kullanıyo senle evlenmıcek her gun böyle diyodu iliskimde de mutlu olamadım
Yaa ne çok üzüldüm cidden evde yaşanan kötü olayların baskısı ne demek biliyorum. Gitme şansın varsa çek git bırak annende olsa kimseyi hayatında tutmak zorunda değilsin yeni bir hayata başla git
Bu ekonomide mi? Arkamda babam yok görüsmüyoruz hic bi destekcım yok
Belli bir yaştan sonra ciddi bir eksikliktir.
Nasıl bir anne ya tövbe tövbe de ona senide babam iyi bir s... Di ki susasin azcik
Herkes evlenmek zorunda değil. Evliliği bir başarı gibi görmek de nasıl bir kafa anlamıyorum.
bende de o evlen evlen diyorlar yanlıs biiryle evlenıcem diye korku var
Ne kadar kırıcı konuşuyor klasik Türk annesi
En kısa zamanda annen ile boşanmalısın... Bu nedir yahu
Nasıl ailen var senin Annene sizin zamanınızdaki gibi değil de
Evlenerek size yardımcı olabilirim elimden bu kadarı geliyor maalesef
Seninde hayattaki sınavın buymuş demekki başka bir açıklaması yok
Bir anne evladına nasıl böyle konuşabilir aklım almıyor
Sakin sırf annenden kurtulmak için önüne gelen biriyle evlenme bak sonu pişmanlık olur
Ben artık evlenmek istiyorum misal yaşıtlarım evli ben evde kaldim
Değil ama denemeli insan daha mutlu olabilirsin daha kötü olabilir ya da boşanma aynı düzeyde devam
Annen seni kıskanıyor bir sana mobing yapıyor bence
Ne iş yapıyorsun
Olmadı ayrı eve çık ya da ev arkadasları ile
Eksiklikle alakası yok, devir çok kötü devir kimseye güvenilmiyor ve herkes çıkar zevk peşinde
Annenle babanın hayatlarını ebevynleri yakmış. Şimdi onlar da bizim hayatımız yandı ise çocuğumuzun da yanmalı öfkesi kiniyle seni ateşe atmak istiyorlar
Ayrı eve çıkma imkanın varsa ayrı eve çık, çalışabiliyorsan ve maddi durumun el veriyorsa.
Annen evlenmenin bir marifet olduğunu sanıyor gayet genç bi yaştasın annen çok acımasız
Hayır tabi ki eksiklik değil 23 yaşında evlenen erken evlenmiş sadece
Neden öyle diyor ben anlamadım bir anne neden eğlenmelik der
Bu da senin imtihanın olmuş. Annene karşı gelme duymamazlıktan gel
Çok kırıcı oysa sen evde yardımcı oluyorsun ve bunu söylemsi tuhaf annen narsist bence üzülmene deymez kendi mutsuz olduğu için seni mutsuz etmek istiyordur doğru insan karşına çıkacakdır bu bir kusur değildir
tabi ki de değil herkes evlenmek zorunda değil anneni takma boş ver sen ne istiyorsan ona göre yaşa hayatını hayat senin hayatın annenin degil
sor
Bu düşünce yapısı kalitesiz bir düşünce yapısıdır.. Evlenmek bir başarı değildir.. İnsan tamamlanmak için bir başkasına ihtiyaç duymamalı..
32 yaşındayım ben. Bu zamana kadar evlenmedim, düşüncem yok. Doğru yer ve doğru zamanda olması gerekiyorsa olur.
Annen bekarsa kendi hayati için söylüyordur. Ayri eve çıkmanı gözü yemiyor. O yüzden kocaya git diye baskiliyor 🤔
Koca mı var alem gvat olmus
maalesef haklısın canım. Kendi ayaklarının üzerinde durup kendi hayatina bak. Kismette karşına çıkarsa çıkar illaki. Ama dışarıdan yorum yapmak kolay🤷♂️
Ya istemıyorum erkek ıstemıyorum ben kendımı bakarım. Bdnden uzak dursunlar yeter artık
Ölene kadar bekar kalıcam
Ayni benim kafa 😅
Bence evlilik yaşındasın ama tabiki evlenmek senin tercihin. Hayatında bir insan yoksa ilk önüne çıkan ile evlen demek değil bu. Ailen senin yuva kurduğunu görmek ister tabiki. Bu söylemleri ondan bence.
Yeni 28 yaşıma girdm annem ben 40 yaşındaki bi adama kakalıcaktı bu annelerin evlilik merakını anlamıyorm
Herkes evlenmek zorunda degil bu evlenmeliyim zorunluluguyla yapilan evlilikler olumsuz sonuclanir bence anneni cok takma gercekten sevdigin insani buldugunda evlenirsin ama dedigim gibi evlenmemek de tercihtir bir düşüklük degil
Senin var mı biri?
Öz annen olduğuna eminsin değil mi
Bir anne kızını neden böyle aşağılayıcı sözlerle küçük görür evlenmek istemiyorsan zorlaması boşuna
Belki de kısmetinin karşına çıkmasına var vardır herşeyde bir hayır
Senin gibileri en ideal yaşıtlarını bulup da aile evinde yaşamadıkları özgürlüğü eşlerinin yanında yaşarlar iniallah
Yaşın daha genç saçmalıyor annen takılma sen. Demekki evden göndermek istiyor fazlalık olarak görüyor
Bence değil ya hayat bazen fazla zorlamaya gelmiyor istediğin gibi yaşa takıl keyfine bak eğer çok baskı yapılıyorsa ev arkadaşım ol gel ama baştan söylim ben yemek yapamam
Bi erkekle ayrı eve cıksam once benı sonra onu vururlar
Senin bilicen iş ki ayrıca sen vurabiliceklerinden emin olma egolanmak gibi olmasın benle göz teması 2 yıldan başlıyor 🙃
Kanka güzelsen kıskaniyordur belki.. İnan olabilir
Boyum 1.75 fitim
takma kafana ya. annenin belki de hayatta tek başarısı evliliktir ondan böyle diyordur.
Hayır değildir. Evli olmazsan ailen vardır belki çekirdek ailesin 3 kişi belki geniş ailesin 6 veya 7 kişi ama evli olsan başlangıçta 2 kişi bir sen bir eşin
ben olsam iyi bi dá yak çekerdim sonra da iş bulup ayrı yaşardım evlenenlerin halini de haberlerde izliyoruz evlenenler enayidir
Her evde var bu bende de aynı oldu dert etme bazen umursamamak iyidir peki evlenme niyetin yoksa ayrı eve çık iş flan yap
Aynısı annem bana da aynısını yapıyor. Eksiklik değil bence ama öyle hissettiriyorlar
Ben de 29 yaşındayım neden evlenmiyorsun diyorlar peki nasıl olavak
Anneler kızlarını vermemeye çalışır yani en azından benimki öyle babalar kovalamaya çalışır genel de ayrıca evlilik şart diye bişey değil yani sen mutluysan halinden kimseye kulak asma
Yok, evli olup sevgilinin olmaması eksiklik şu zamanda.
Eşlerinin çocukları var ne demek boşanıp ailenin evine mi döndün yani
Anan senin Y rrrrak yemeni cok istiyor herhalde git bul ye sende
insanlar bu dünyaya tek geliyorsa tek de ölmelerinde bir sakınca yoktur tabii ki hayatını güzelleştirecek biri olduğunda daha yaşamak daha tat veriyor ama şart değil
Önemli olan bağ kurduğun sana iyi gelen biri ile bunu taçlandırmak. Eksiklik neden olsun