Ozen gereken insanlara ozenli davranilir eltin haketmio bence. Bende en buyuk gelinim, bunun korkusunu cok tasiyorum. Gudubetin biri gelir de huzurumu kacirir diye endiseliyim. Dugun olana kadar sabret. Nisan falan bozulursa senden bilinir. Dugunden sonra verirsin agzinin payini
03 Yorumla
Soran+1 yılevet sessız kalıyorum. napacagım... bana yapılmayan ona yapılıyor ama bn ne dıle getryom nede kıskanıyorum herkesın kısmetı neyse o dıyorum o neden bnı kıskanıyor
Soran+1 yılbana karsı uzucu davrandgı ıcın arıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinin kiz kardesı nisanlısı ile birlikte size gelicek öyle mi? Evini bastan asag temizle güzel yemekler yap güzel giyin kocanıda güzel giydir, cocukların varsa birine gönder o günlük. Baskada bir kusur bulamaz heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılyok kaynımın nısanlısı yanı eltım.
- +1 yıl
Ne alaka o niye geliyo ki :D
Soran+1 yılbılmeem merak heralde ::) evımı resmını cek yolla dedı yolladım hıc yorum bıle yapmadı amacını bılmıyorum.
- +1 yıl
Tuhaf biri gercekten yoklama. yapacak herhalde
Soran+1 yılkıskanc bence. onun evınde ne yoksa bende olsun amaclı gelıyor
+1 yılbak nalan bundan sonra ayağını denk alacaksın haracını zamanında ödeyeceksin duydun mu ulan dersen hizaya gelir bence tabi bence herhangi bir garantisi yok işe yaramazsa firmamız sorumlu değildir zaa
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaahaah :D izaya gelmez ınatdır o
- +1 yıl
eltini şişlemeyi hiç düşündün mü? valla tadı kuş başından daha güzel sabrını taşırdığında denemelisin bir cız bız seni tüm sorunlarından kurtarır zaa
+1 yılNe yapsam diye sormuşsunuz, biraz yorumları okudum. Eşim onu sevmez, bunu sevmez... Bunu yaparsam uzulur vs. Vs. O halde üzülmeye devam edin, bizlere neden soruyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılesım ve ben asık olarak evlılık kurduk o aılesıne karsı kotu olmamı ıstemez bu yuzden onu uzmeden olmalı oda ben uzulmeyım dıye dıkkat eder o bakımdan... dertlesmek amaclı yazıyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
aksine ben olsam sırf denemek ıcın acık verırım saflıgındanmı yapıyor yoksa seytanlıgından mı dıye. seytanlıgından yapıyosa farkında oldugunu ona hıssettır o zaten senden uzaklasır merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılhıımm ornek verebılırmısın nası dıyım nası yapım
- +1 yıl
ya ne bılım hıc hazırlanmam yanı evdekı bıseyı farklı gostermek ıcın oldugu gbı davranır ve gosterırırm eger bı yanlısını gorursem dıkılırım karsısına acık acık herseyı farkında oldugmu bellı ederım bu bırazda sana karsı ne yapıcagna baglı yanı demek ıstedgm hayatın boyunca bu tarz kısıler karsına cıkacak devamlı etrafına orgu orerek korunmaya calısırsan onlarda vurmaya calısacaklardır devamlı. ama mızrakları ellerınden almak daha kalıcı bı cozum yanı
Soran+1 yılhıh yanı dogru dıyosun yuzyuze gorusmemız zor ayrı yerlerdeyız acık ver dedın ya onu anca mesajda ya da telde yapabılırım
öyle kızarak bagırarark değildi. durumu sakince güzel tatlı bir dille anlatın oda anlicaktır :)
07 Yorumla
Soran+1 yılya ben guzellıkle soluyorum. o ters davranıyor bn dıyorum sunu oyle yaparsan kayınvalıdem cok sever dıyorum bn bılırım bn yaparım laf soluyo
Soran+1 yıleveeet o evlılığe kadar sus o kendını gosterıyor caısıyo dedı. esım bılıyor bn solemedım anlıyor gelıyor soluyor bana
Soran+1 yılnişanına gıdecektık bana mesaj cekıyor sakın bnden guzel olma canm :) bole yazdı bnde bn normal gelırım ona bakanlar karar verır o gunun yıldızı sensın zaten dedım...
Soran+1 yılkonusmaya gerek yok Allahın yarattıgı hersey guzldır o bu komplekse gırıyosa ohooooooooooooo :DDD
Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. temızlıge ve yemege dıkkat et yeterlı onemseme zaten herkes farkına varıyordur sıvrı dıllı oldugunun
03 Yorumla
Soran+1 yılgecen kayınbabam bnı aradı sen bole ıyı olmaya devam et o benım kıskacımdan gecmedı dedı. nısanlı o daha ben bısı dıyemıyorum dedı bn konuyu bıle acmadım o dırek bole konstu
Soran+1 yılkesınlıkle kayınbabam bna dmişdıkı o an yukselır ama bm gozumden duser dedı
Ağırlını koy yazma hiç bişe kendi kendine eğlenir anlarlar bu çocuk işi yok gibisinden senide bilen bilir ;)
09 Yorumla
Soran+1 yılsu sıralar bunu yapıyorum :)) dıyoki sohbet ederken ben vıcık vıcık olmayı sevmem :))
Soran+1 yılyanı sureklı gorusmek konusmak ona gore oyleymıs :))
Soran+1 yılyol vermek degılde ben buna bulasmayım demelı ne yapsam :)))
Soran+1 yılahh keske bıze kım dayanırdı ozaman :))
Soran+1 yıl:DDD
+1 yılbu durumdan eşine bahset, kadına karsida dürüst ol, sana kötü davranıyorsa koy mesafeni
01 Yorumla
Soran+1 yılpek gorusmuyorum esım de bılıyor durumu oda sadece evlensın gerekenı soylerım dedi. kız sinir ve degısken ya
özelde konuşurken benle tek başımıza konuşurken düzgün olup aile ortamında laf sokmaya çalışma de bence bişey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılkardes onu denedım bu sefer de bana tavır yapıyor aıledekılerde anlıyor kotu olan ben oluyorum. napacagımı sasırdım canım sen neden ole dıyosun dedım dıyokı bzım aıle nolacak yabancı mı var
- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılbu durumu direk yüzüne söyle bir daha bana böyle laf sok bende sana sokarım haddini bil de kenara çekil :)
046 Yorumla
Soran+1 yılesım o tur tartısmalara gırmemı ıstemıyor ben kımse farketmeden yapacagımı yapmam lazım bıktım :)))
- +1 yıl
esinle konus durumu?
Soran+1 yılkonumama gerek yok o goruyor bana o yazınca sen gruba yazma gerıde dur evlensın de bı dıyor.
- +1 yıl
grubtan çık sende olmazmı?
Soran+1 yılcıktım ama bu sefer cok atıp tutuyor benım adımı ortaya suruyor hem haberdar olmak ıstıyorum ne dıyosa bende gırdım yenıden
- +1 yıl
kıskanıyor sizi desene. kaile alma bence emin ol herkes sizin gibi farkındadır aslında kendini düsük gösteriyorda farkında değil
Soran+1 yılsankı kendını kanıtlamaya calısıyor. esım bana saat aldı duvar saatı ısımlermz yazıyor gorumcemde gordu oda aldı watsapp grubumuza yollamıs nasıl dıye ben de yolladım cok guzel ıyı dedı sanada alalım canım dedım olur guzel olur dedı sonra kaynımın aldığı hedıyelerın resımlerını cekmıs sızın saatınız varsa benım bunlarım var hemıde askla yapılmıs dıye
- +1 yıl
ben olsam bozardım hediyeler nasıl aşkla yapılmış anlamadım derdim ve biz o tarz küçük seyleri paylasma gereksinimi bile duymuyorum der susardım :):):)
Soran+1 yılgorumcem bende ıstıyorum dedı bende canım ben sana alırım dedım satılıyor zaten dedım oda bunlar satın alınmaz sekerım dedı bnde yazmadım :))9
- +1 yıl
bunlar satın alınmazmısta napılır mış? ya tam bir g. zekaı yani eminim yasıda senden küçüktür
Soran+1 yılyoo aynı yasdayız. bı gun boyle esım hastaydı gruba yazmıs nası bı grıptır bu dıye abı g. olsun (ben hemşireyım) sana ıgne yapsın dedı esımde sagolsun yaptı zaten dedı bende dedım ben esıme guzel bakarım tabı dedım :) oda elın iğnelı tabı bakarsın dedı. bende sana en buyugunden bakım yapalım o zaman dedım. oda ii olacaksam yap dedı bnde yazmadm
- +1 yıl
valla güzel lafı sokmussun sende en iyisinden :) susturmussun arada böyle yapacaksınki susacak helal sana :) sustukca bu tipler ezmeye calısır :) yanış anlamazsan eklersen yine paylasmak istersen paylasalım bu eltiye birazda ben söylim yazarsın sen grubta :)
Soran+1 yıldurmadan watsapp durumu resmı guncelller o ne yazarsa ne resım koyarsa kaynımda koyar dıkkat cekmeyemı calısıyo napıyolar :D
- +1 yıl
belki birilerinin dikkatini cekmeye çalısıyorlardır bence söz yazarak birilerine gönderme yapıyorlardır olabilir. demekki sürekli telefon ellerinde birilerine mesaj veriyorlar. boşver
Soran+1 yılbaska acıklaması yok. yok ozledım senı cok sevıyorum bılmem ne :D
- +1 yıl
nisanlılı değilmi eltin. nisanlısıda uzaktamı
Soran+1 yılevet nısanlılar. aynı sehırdeler onlar :D
Soran+1 yılaynı sehırde oldukları halde oyle :SSS
- +1 yıl
gösteristir bence birazda ama gereksiz bence görgüsüzlük bana göre
Soran+1 yılıkısıde bırbırının ılk cıktıgı ya ondandır ya da bız cok mutluyuz ımaları
- +1 yıl
nerden biliyon ilk çıktığını :) ilk çıkanlarmı öyle yapıyorki :) hem mutluluk gösterisle olmazki mutluluk kendi içinde olmalı mesela sizi kıskanıyor ve sürekli dısarı o imaları veren birisi mutlu olamaz bence aksine kaprisli ve kıskanç bir tiptir ve geçimsizdir etrafında pek sevilmezde
Soran+1 yılkaynımın ılk de onun ılk mı bılemem :D zaten ıyılık melegı dozunda ama ınsanlar dıyolar sennı daha cok sevıyoruz ya :)) samımıyesız anlatıyorum anlatıyorum yıne sınırım dınmıyo :SSSs
- +1 yıl
bir ömür hayatında olacak bunlar :) o yüzden bir çözüm bulmak lazım bence ve en iyisi onları kaile almamak hatta yerinde olsam whatsap kaldırırım ve görmem onları olmazmı ya da onları engelle :) :) :) :)
Soran+1 yılvalla haklısın ya durum onu gosterıyo ama benım derdım olmasın o ne iplıcem. ben keyfıme bakarım :D sınırınden kudursun hatta benım huzurumu bozup duracagına :) faceyee resım koyuyor kaynanamları arayıp bakın nası olmus dıyo.. bn napım bu ınsanla :D...
- +1 yıl
oda öyle bir insan demekki ya kendini sürekli ön plana cıkarmak istiyor demekki ve kendi çalıp kendi oynuyor demekki merak ettim nasıl bir tipse aceba ya çok güzel şımarık bir tip ya da tam tersi
Soran+1 yılbaya esmer bırı kendını berguzar korele benzetıyor :)) hıhı benim babamda kenen ımırzalıoğlu :DDd sanırım ego tatmınıne ıhtıyacı var asssagılık kompleksı olan bencıl narsıst bırı
- +1 yıl
ne olursa olsun bir ömür senin etrafında evlenice insallah kurtulursun uzakta olurda insallah yüz yüze görmezsin sende internet ortamından pek eklemezsin felan :) esi izin vermese ilerde insallah sizde kurtulursunuz eminim herkese karsı aynıdır
Soran+1 yılkaynanaya sımdıden nefret dolu bana onun hakkında neler dıyo bana kaynanam bısı dese kendısının zoruna gıdıyo bıde bole bısıyı var :D
- +1 yıl
o zaman kendi annesi oluyor ya oraya kafası basmıyor iste kendi derken iyi ilerde bu esi ve kaynanasıylada sıkıntı yaşar bence. bir sey diycem arkadas olarak eklermisin yine konusuruz kabul edersen yanlı anlamasan olurmu
Soran+1 yılekleyemıyorum bn anlamadım
- +1 yıl
mesaj at onu deneyebilirmisin
- +1 yıl
bir haber gelmedi :)?
Soran+1 yılgoruslerınız ıcın tesekkur ederım ama eklemek ıstemıyorum
- +1 yıl
anladım rica ederim yine konusmak isterseniz konusuruz isterseniz. kıskanç eltinizi :)
- +1 yıl
günaydın. nasılsınız?
var mı akşam yine eltinin havaları :)
Soran+1 yılvalla kaynım cıcek yollamıs her turlu sosyal hesabına koymus :) watsapp durumu hıc beklenmedık anda gelen cıceklerım sen asksın yazıyor :DDD
- +1 yıl
reklamlara devam yani :) boşver ne yapsın yazsın koysun :) sana bulaşmasında :) grupta artık havasını atar
Soran+1 yılyanı bu olayla resmen nıspet yaptıgını onaylamıs oldum :D benım canım esım bana yeter naparsa yapsın :DD
- +1 yıl
aynen öyle takma bile. sevmek illa gösteris yapmak seni seviyorum diye dağlara taşlara yazmak değildir sevmek göz göze geldiğin zaman kalbini hissetmektir. reklam onlar boşver...
Soran+1 yıleee bn napım atak :D
- +1 yıl
şimdi o bir sey yapmış sende yaparsan o zaman beni kıskandı
- +1 yıl
şimdi o bir sey yapmış sende yaparsan o zaman beni kıskandı felan yapar hic bir sey olmamış gibi davran bence ve ilerki zamanlarda sen farklı bir sey yap ama olaki laf açılır da bu konuya gelirse biz bu tür çiçekleri koymaya tenezzül bile etmiyoruz ufak şeyler dersin anlar :)
Soran+1 yıltesekkurler.. :)
- +1 yıl
bir araya gelmiyormusunuz eltiyle :)
- +1 yıl
Hayırlı Cumalar. Nasılsın
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız yeni güne günaydın.. eltin neler yaptı bakalım sevgililer gününde?
Gizli Üye(30-35)+1 yılToz olmasın
Halı vs tertemiz gözüksün
Özellikle mutfak dolabının içi çekmeceler ve buz dolabın temiz olsun ocağını tertemiz yap03 Yorumla
Soran+1 yılhııımm onlar tertemız ama baska nelere bakabılır :)?
Cevap sahibi+1 yılYatak odan yatağın nevresimin odan tertemiz olsun özellike buna bakar yaşadıgım için biliyorum
Giyim dolanın çekmecen tertemiz aynan banyon kısacası evin tertemiz olsun
O geldiğinde yemek falan yapavcaksan bardakların çatalın kaşığın temi olsun
Soran+1 yılaynen gıyımımede bakacak sureklı ben ne kadar guzel olmussun dıyorum senınkadar degılım olamam deyıpp duruyor
+1 yılYaşamını kimseye köre şekillendirme , kendin olmaktan vazgeçme. Kimsenin huyunu değiştiremezsin, herkesi olduğu gibi kabul et
01 Yorumla
Soran+1 yıloda bı yere kadar :(
sen d eona laf sok, aile kör değildir herhalde onun bu yaptıklarından
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı sevıyey dusmek kotu olmaz mı
Soğuk davran
Bu yeterli..
Haddini bilmeyen insana uyuz olurum05 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyor ben en buyuk gelınım bana hukmetmeye calısıyor.
Soran+1 yılbn guzelce sunu bunu yaparsan hoslarına gıder dıyorum ya da hoslarına gıtmez sevmezler dıyorum ters anlıyo
Soran+1 yıltam içimize gırınce neler yapar bılmıyorum kaynımın dogumgunu vardı bna dedı saat yedıden sora arayın bn kutlucam da dedı bende tamam dedım matrak bı vıdeo cektık kaynım dedı bu planları yaptgn için tsk ederım dedı esımde bz kndmz akıl ettık ne ona tesekkue edıyon dedı
hiç muhattap olma bnce uyuz olurm öyle insanlara uzak dur
06 Yorumla
Soran+1 yıloyle yapıyorum ama kaynanam kardes gıbı olun durmadan bole dıyor sıkıntı cıkaran benmısım sanmasınlar
Soran+1 yılonu ıstemeyerek aldı hosuna gıtmedı kaynanam cok sorun cıkardı ama oğlu sevıyor dıye susuyor ben bısı anlatırsam bardak tasar benım yuzumden ayrılık olr o yuzden soyleyemem
Soran+1 yıltsk ederm..
+1 yılnişanlısının senin evinde ne işi var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbılseeem :)))
+1 yılÖyle insanlardan nefret ederim iki yuzluler
01 Yorumla
Soran+1 yılbenıde cok sınır edıyor :(((
+1 yılAşağılık Kompleksi Var Bacım..
013 Yorumla
Soran+1 yılbaska ne acıklaması olacak demı napayım benı kndne karsı gormesın..
- +1 yıl
Sakın Ha Sakın Aranıza SInır Koyun.
- +1 yıl
Aşağılık Kompleksli İnsanlar İnsanın Başına Her Türlü Belayı Açar Kıskanç Pislikler..
Soran+1 yılkardes laf sokuyo tam içimize gırınce neler yapar bılmıyorum kaynımın dogumgunu vardı bna dedı saat yedıden sora arayın bn kutlucam da dedı bende tamam dedım matrak bı vıdeo cektık kaynım dedı bu planları yaptgn için tsk ederım dedı esımde bz kndmz akıl ettık ne ona tesekkue edıyon dedı
- +1 yıl
Ben Sana Açık ve Net Belirtiyorum? Bu Kız Başına Bela Olur. Eğer Önlemini Alıp Sınırlarını Belirlemezsen..
Soran+1 yılonlem derken n apim konusma dıyosunuz olmuyor yuz yuze mecbur gelecez
- +1 yıl
Konuşma Demiyorum Şuanda Konuşmaman Seni Yanlış Lanse Ettirir, Şuanda Mesafe Koy ve Hissettir İleride Evlenirlerse İyice Uzak Durursun Bacım..
- +1 yıl
Bu Tür Aşağılık Kompleksli İnsanların Erkeğine de Kadınını da Denk Geldim...
Soran+1 yılayneen keske bole olmsaydı. daha nişanlı benim bebegım olacak ısım tartısıyor sen koyma bn o iiisme hayranım bn koyacam benim hayalım dıyor...
- +1 yıl
Sakın Ha! Bak Baskın Olmaya Çalışıyor Belliki Bastırılmış Duyguları Var Ailesi ve Çevresinde Değer İtibar Görmeyen Kısıtlanan İnsanların Ortak Özelliğidir Aşağılık Kompleksi.. :)
- +1 yıl
Tecrübeler İle Sabittir.. :D
Soran+1 yılyaaa bunu bnde yapmasın kurban benim :D
- +1 yıl
Senin Elinde..
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence samimi olma fazla.
013 Yorumla
Soran+1 yılartık oyle yapıyorum. ama bız bı aıleyız kardes gıbı olmak cok mu zor haset bı ınsan
- +1 yıl
e zor demek ki şirin olayım derken mala bağlamış
Soran+1 yılayneeennn. ama bende şirin olup haddını bıldırmek ısterımmm :D ona degmeden uzakdan uzakdan nası yaparım hem kanıtlayamamalı bişi oldugundan :D
- +1 yıl
whatsap ta engelle onu. sosyal ağda patavatsiz
Soran+1 yılo kadarı zor... nolduda bu dereceye geldınız derler. oysa bn kendısını cok severdım nısandan sora bole oldu
- +1 yıl
yanlışlıkla olmuş dersin.
ya da şey de şaka dediğin şeyler şaka değil ve kırılıyorum. böyle yapma lütfen
Soran+1 yılnişanına gıdecektık bana mesaj cekıyor sakın bnden guzel olma canm :) bole yazdı bnde bn normal gelırım ona bakanlar karar verır o gunun yıldızı sensın zaten dedım...
- +1 yıl
sakalasiyor sanki
Soran+1 yılbnde ole dusundum ama sora benim ne gıyıecegımı nası gelecıgımı resım ıstıyor kendı bna gostermıyor almadım dıyo bna kayınvalıdem soluyor aldgnı...
- +1 yıl
Oha aa kıskanç. kıyafetimi görmek isteyen birine asla göstermem. aynısını alıyorlar
Soran+1 yıltam içimize gırınce neler yapar bılmıyorum kaynımın dogumgunu vardı bna dedı saat yedıden sora arayın bn kutlucam da dedı bende tamam dedım matrak bı vıdeo cektık kaynım dedı bu planları yaptgn için tsk ederım dedı esımde bz kndmz akıl ettık ne ona tesekkue edıyon dedı
- +1 yıl
bırak uzak dur. toplum içinde iyi davran sonra vur gitsin
Soran+1 yıltesekkur ederım..
Nişanlı mısınız evli mi ben orayı çakamadım?
01 Yorumla
Soran+1 yılbn evlıyım o nısanlı
sana karşı bir ezikliği var gibi.
011 Yorumla
Soran+1 yılneden olsun kı pek konusmuyoruz gormuyoruz neden olabılır sızce :)) kaynanamlar benı severler onun yerı farklı derler benım ıcın ama barız bı ayrım yok :9
Soran+1 yılhaa evettt oyle bişi var. kendisi saygısız biri. kayınvalıdem babasının yanına goturecekmıs kızım etegın kısa babam sevmez begenmez senı demıs oda dedem de benı begenmeyıversın demıs kayınvalıdeme.. ben olsam onu akıl eder o sekıl gıtmezdım.
Soran+1 yılben saclarımı kıvırcık yaparım kayınvalıdem cok sever dedım sacları hep kıvırcık :DD
Soran+1 yılolayı cozdunuz :D durmadan watsapp profılını degıstırır o ne yaparsa kaynımda aynı resmı koyar bna tuhaf gelıyor :D
Soran+1 yılsagolun :D
Soran+1 yılyoo kacmakdan degıl ben ıyı bır ınsanım ıyı seyler yaparım. kımseyle ugrasmam bnı cok uzmedıgı surece.
seni kıskanıyor olabilir ondan guzelsındır belkı..
011 Yorumla
Soran+1 yılgorecelı bıseydır aslında guzellık
Soran+1 yılayneeen :9
Soran+1 yıl* içimize gırınce neler yapar bılmıyorum kaynımın dogumgunu vardı bna dedı saat yedıden sora arayın bn kutlucam da dedı bende tamam dedım matrak bı vıdeo cektık kaynım dedı bu planları yaptgn için tsk ederım dedı esımde bz kndmz akıl ettık ne ona tesekkue edıyon dedı. bolaydan sora ıyıce gıcıklandım bzm dusuncemzden prım yapıo sankı kendı yaptrmıs gbı
Soran+1 yıltesekkur ederım sagolun...
gelmesin ole biri kabul etme
04 Yorumla
Soran+1 yılmaleseff hos olmaz esım kardesıne cok deger verır cok sever uzulur kardesı dıye ıstemez boyle bısıyı o da haz etmıyor ama napsın.
Soran+1 yılevet benim amacım kendımı zayıf gostermemek
Merhaba ben uğur sizinle tanışmak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılugur bey sevıyelı olun evlıyım ben bu tarz konuscaksınız cıkın sayfamdan
+1 yılah şu eltiler..
04 Yorumla
Soran+1 yılnapacaz onları ılk baslarda o kadar ıyyıdıkı nısanda sonra fena oldu
- +1 yıl
konuşmayı dene bir güzellikler yaptıkların kırıy beni üzüyo falan de bakalım bir ..
Soran+1 yılguzel guzel konusuyorum ters tepıyo kızıyo hatasız olarak konusmamı ıstıyo herseyını onaylamamız gerektgını ıstıyo
- +1 yıl
ölme eşşeğim ölme.. muhattap olma sende bırak..
+1 yılGruptan çık
04 Yorumla
Soran+1 yılne dıyo ne demıyo haberdar olmama lazım
- +1 yıl
Ahhh bu kadınlar ahh 😇😇
Soran+1 yıl:Dd
- +1 yıl
Yazık valla yav. Neyse selametle 🙋🙋
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri