Herkesi hayatımdan çıkarmak istiyorum?

Çevremde beni hep yanlış anlayıp suçlayan, eleştiren ve dalga geçen insanlar var, görüşmek zorunda olmakdıklarımla çoktan bağı kestim ama kalanına ailem oldukları için alışmaya çalışıyorum ama benden çok şey götürüyor ve artık sırf ailem akrabam ya da kan bağım oldukları için bu insanlara ömür boyu katlanmak zorunda olmak istemiyorum, sadece en küçük bitanesinden örnek vermek istiyorum, bugün ablamla görüntülü konusuyoruz, kameraya yeğenimde geldi, bende onu sevdim ekranı öptüm, seni şöyle yerim böyle yerim azcık sevdir falan dedim, oda ıyy deyip enişteme söyledi, oda arkamdan çocuğa iyi davransın demiş, ablamda savunmak yerine telefonu kapattı, kendimi sanki dış kapının dış mandalı gibi hissettim, sanki ben kötü niyetli ayıp eden insanmışım gibi, ama ben zaten böyleyim böyle biriyim ve bunuda biliyorlar, çocuğa 1 sene boyunca ablam çalışırken bedava bakarkende böyle davranıyordum ama hiç kızmıyordu, herkes köprüyü geçene kadar, hepsi samimiyetsiz, işini görmeye bakıyor, o yüzden bundan sonra sadece kendimi düşünücem, sizde olsanız yapmaz mısınız haksız mıyım artık

Herkesi hayatımdan çıkarmak istiyorum?