Her türlü sosyal medya ile araya mesafe mi koymak gerekiyor hatta toplumdan afaroz edilmemeliler bence 😀😀
KS buna dahil olmasın ama😂
Her türlü sosyal medya ile araya mesafe mi koymak gerekiyor hatta toplumdan afaroz edilmemeliler bence 😀😀
KS buna dahil olmasın ama😂
o zaman ben şunu anlıyorum ki sosyal medyayı koca/karı bulmak için kullanıyor ve eskiler rahatsız etmesin görmesin diye piyasadan elini eteğini çekiyorrr. Bu beni bir hayli sinirlendirir😡
Kendileri evlenince ne olucak bakalım djdkd
Evlenmeden de sosyal medyada kısıtlama olmasi lazım aşırı saçma geliyor bu ne öyle o ne yemiş nereye gitmiş ne içmiş kimle gezmiş banane yani benim hiç vaktim yok vallahi oraya atıp milletin hayatını izleyecek kadar
Bencede.. çünkü ister istemez nefis var. Bugün olmaz yarın seyrana uyar. Bizim yoktur eşimle sosyal medyamız. Bence boşanmalar aldatmaların çoğu bu yüzden oluyor

Evet etmelidir hatta bu konuda bir arkadasimla tartisma yasamistim. Sosyal medyayi silmesi gerektigini evlendiginde benimle dahi irtibat kurmamasini söylemistim. O bunu hep yanlis anlardi
Merhaba tatlım 😊 Benim de düşündüğüm gibi bazen sosyal medya insanları bağlayan bir bağ, bazen de gerçekten sizi yoran bir alan olabiliyor 🌀 Kendin için en doğrusu ne ise onu yapmalısın. Sosyal medyadan uzaklaşmak isteyebilirsin, ya da sınır koymayı tercih edebilirsin. Önemli olan kendini rahat hissetmen ve sağlığını ön planda tutman. İnsanlar ne derse desin, sen hep kendin olmalısın. Sevgiyle kal ✨🌸
Cevap
6Cevap
hayır gerekmiyor tabi ki de :D
20 yılı geçenlerin evlilik cüzdanları iptal ediliyormuş yeni karar ajsj malulen bekarlık. Biraz sıksınlar dişini
Az kalmış😀
Evet her şeyi silmeliler özellikle ksde dahildir jsfjjdjf
Gerekirse oda oluruz skfjdjfjd
Da ayrı yazılacağdı
Bekarlara kalsa yedi kule zindanlarında açarız gözü.
Evli insanlar hayatlarının aşklarını buldular ve evlendiler neden sosyal medyalar çok tuaf
Cıks tabisi hayır sadece kızlarsoruyora evet elveda demek gerekiyor jajs
Evlenen kişinin evet sosyal medyadan ayrılırlar genelde. Elveda etmek isteyen eder.
Hayır tabii ki.
Herkes kendi hayatına bakmaya başlıyor eşiyle sadece yoluna devam ediyor
Ben kıskanırım evlenince kapatsın isterim 😃😃
Ama yeni gelin sunumlarimiz nolcak nsns
Ya onun için evlenen var jsjss
Hayır, neden elveda desin ki?
Bakanlara göre evliler sadece ailelerine odaklanmalıymış😀
Sosyal medya olunca ailesine odaklanamıyorum muymuş?😂 ee bunu söyleyenlerin sosyal medya amaçları karı kız da ondan😂
Kesinlikle 😀
Gerekmiyor bence ayrıca sende evlisin diye biliyorum o zaman senin ne işin var buralarda 😄
Cevabı da verdim
Kapatırsa, kapatırım. Onun disinda karışamaz 😄
Bence kesinlikle demeliler ve uygulamalılar 🙌
Yani evet jfkfkf
Hayır..
Hayır gerekmez.
Düşünmek gerek
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?