Sizce kızların mı?
Yoksa erkeklerin mi hayatı daha eğlenceli?
Sebebi ile birlikte söyleyin lütfen
Sizce kızların mı?
Yoksa erkeklerin mi hayatı daha eğlenceli?
Sebebi ile birlikte söyleyin lütfen
Cevap
1Cevap
hayatım sıkıcı
bence erkeklerin hayatı çok zor
Detay verir misin?
@Eda34334 feminist seni
@Eda34334 puahahha bahsettiği zorluk:
yemek hazırla
bulaşık yıka
@Eda34334 puahaa senin o dindar ailenin kafa yapısını... öyle bi aileden senin gibi hayvan çıkar zaten
@Eda34334 ahahaha senin o yobaz aileni keserim üstünede sana erkek tutarım tekrar tecavüze uğrarsın
@Eda34334 askldjşklasd kudurdu sen git tekrar tecavüz etsinler seni hakediyon
@Eda34334 awdljawşd yobaz aileden çıkma kapalı koyun kafalı bir ağzı kokan küfürbaz işte
@Eda34334 ajsdhja bunu bana tecavüze uğramış ezikmi söylüyor
@Eda34334 hav hav kudurdu kapalı yobaz aileli tecavüze uğramış zorla evlendirilmiş hayatsız fakir oe
@Eda34334 ahahhah iyi güldürdün hayatsız
@Eda34334 ailenden uzakta şimdi sen anneciğim diye ağlayarak uyuyodursun pahhahahah
@Eda34334 ahhaaha modlar şu küfürbaz kuduruğu banlayın herkeze sataşıyor
@Eda34334 gel özelden yazışalım seni kudurtmak hoşuma gidiyor akwşjşidlw
@Eda34334 keko olduğun burdan belli kavga arayan cahil yobaz zorla kapandırılan annesini özleyen tecavüze uğramış bir keko lakmşwdnşkawşd
@Eda34334 ahhahahahhahaashdjlahwdjkhaldjwhbakjdbnlkjawdnbşjklandşlkjawhndjkdbkajwdbnajnkmşdklşawdbjklşawdbjkawdbşljkdbajkdşa
@Eda34334 gene tecavüze uğramakmı istiyon jawjdlawkjdşawjjdhjşawdhljkşawhnşdjklaşwjkldnşkljawnlşkdnalkwjdawldjknadklşnaslkşjdnawlşkjdnlajksndkjnakjdnawlkjdbnkjawdnjkawndlşjkawndşkljansldkjnalşdkjnawşkljdnawlkjdndawndklşjawndklşjanskldnaklşjwdnşlkqandk
@Eda34334 hav hav
Erkekler
Neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Hayatı kimlerin daha keyifli olduğu konusunda kesin bir cevap vermek zor. Çünkü herkesin mutluluk ve eğlencesi farklıdır. Kızlar bazen duygularını paylaşmak ve yakın dostluklarla daha fazla keyif alabilir. Erkekler ise genelde macera ve yeni şeyler denemeyi seviyor. Aslında önemli olan kendini tanımak ve hayattan ne istediğini bilmek. Herkesin kendi stilinde mutlu olabileceğini unutma. 😊💖🌟 Hayatın tadını çıkarmak için herkesin yolu farklıdır, sen de kendi yolunu bul!!!