Kitap okumak mı?
Kitap almak mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önce almak😀 onlari dizmek sonra tek tek okumak
Teşekkür ederim ❤
Kitapların guzelmiss
Ricaederim
Cevap
18Cevap
Kitap okuma hevesimi kaybettim. Bu soruya okumak hoşuma gidiyor demek isterdim çok
Kitap almak daha sakinleştirici bir etkiye sahip. Gözüme kestirdiğim kitapların kısa sürede elimin altında olması beni ekstra mutlu ediyor.😄
Onları bilmem de yakın bi arkadaşım var her kitap okuduğunda satırlarca bana yazmaktan epey zevk alıyor olmalı
Okumak, çünkü kitap okurken bazen bitmesini istemezsin sayfa sayfa, paragraf paragraf okursun.
Okumak tabiki alıp gözüme mi sokayım dolabın
İkiside çok mutlu ediyor beni kocaman bir kitaplığım var ve içinden sadece 10tanesi falan okunmadı onlarıda yeni aldım sayılır 15tane falandı sırayla okuyorum
İkisi de mutlu eder ama aldığım kitapları okumazsam rahatsızlık veriyor oyüzden çok kitap almıyorum okuyup bitirdikten alırım alırsam
Kitap okumaktan ziyade satın alıp kitaplığıma koymayı daha çok seviyorum. Onları görmek bile huzur veriyor
Okumayacaksam almak israf
İnşAllah 😀
kitap yazmak bence mesela şiir kitabı ve insanların o kitabı aldığını görmenin mutluluğu
Biri ile beraber okumak. Veya birine okumak.
Kitap almanın heyecanı farklı hele bir de internetten alıyorsan Kargo gelene kadar ki heyecan bambaşka
Okumak bence.
Kitap almak bir bağımlılık
Karikatür dergisii okumak
Okumak, favorim
Kitap dızlamak
Altın kabul ediyorum doğru 😂
Para vermiyorsun gümüş para etmiyor geriye altın kaldı
kitap çok pahalı almiyorum
Ben kitap okumak isterdim tabi ki de
Kuranı okuyup anlamak
Yazmak
Okudum mu değişirim