AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Erkek-kadın bireyler olarak birbirlerinin arasındaki mesafenin sıfırlanması belki de buna zorlanması. Erkek-kadın fıtratındaki birbirinin farkı olan duygu, düşünce ve ahlakın erozyona uğramasına, kaymaların olmasına ve de belki de 3., 4. Cinslerin ortaya çıkmasına neden olmuştur...
hepsinin canın tatlı neredeyse işe giden yok askerlik desen çogu gitmiyo ya da bedelli eskiler öylemi kaç ay kaç sene askerlik yapmışlar
Eskiye göre günümüz kadinlari kadin olmaktan cikinca biz de form degistik
Aile kaynaklıdır ben yapamadım oğlum yapsın gezsin alsın kafası hazıra konmaya alıştığı için öylede hayatına devam etmek istiyor tavsiyem kedi gibi ol nişey isticeğın zaman mırr mırr aldığın dk da by by
Bu durumun sebebi senin hemcinslerin olabilir. Her konuda "bik bik bik bik" öten hemcinslerine yaranmaya çalışan erkekler prenses rolüne girer.
Benim gibi erkekler ise gerektiğinde masaya yumruğunu vurur ve dediğini yapar.
Bence hata annelerde. Yok benim oğlum yapar yok öyle yok böyle annler çok popo... Pudradi onlarin ondan çoğu prenses erkekler oldu. İkinci faktör çok yüz verdik. Kadınlar daha erkeksi oldu femenim olmayı unuttuk.
Prenses omurgasız haysiyetsiz ne ararsan var. Sözünü tutmayan erkek erkeğim diye geziyor. Çok onursuzlar.
Kimilerine prenses kimilerine maçı kimilerine yobaz diyorsunuz ne yapsak bir şey dersiniz zaten ama hiç kendi ensesine bakan yok
Çünkü eskiden erkekler kaba olarak nitelendiriliedi, onların bu şekilde daha ılık olmalarına sbeep olan şey de kadınların talepleri
Erkekleri dilediğiniz gibi sömüremeyince başladınız "prenses" demeye. :D İnsanları saçma sapan kalıplara sokmayın. Herkes duygularını serbestçe ifade edebilir.
Nihayet aklı başında biri 🧚
Gerçekten çok sağlam yazmışsın bunu hemcinslerinede anlat belki anlarlar :)
Sana öylesi denk gelmiş sevdiğimiz kadını prenses gibi hissettirmeyi de erkekliğin şanını taşımayıda gayet iyi biliriz
Genellemek kadar kötü bir şey yok. Ben şimdi kalkıp burada kadınlar neden sokakta açık giyinip gece işi yapıyorlar desem diğer kadınların ne suçu var?
Kadınların istediği bu değil miydi? Erkekler yok şöyle yok böyle diye diye ne hale getirdiniz. Neyse ki gerçek erkekler hala var.
Hayır kadınlar tehlikeli oldu
En ufak bir kız yan baksa
Erkeği dövüyor
Küfürler saydırıyor adam ne yapsın
Sizin konustugunuz ve beğendiğiniz erkekler beta ise butun erkekleri aynı göremezsiniz.
Erkek dediğin zaman alfa olacak ve ne konuştuğunu bilecek.
Hayır. Sadece nazikler. Ama siz kafanıza basılıp ırzınıza geçmeyi seven erkeklerden hoşlanıyorsanız orasını bilemem.
Sürekli bu soru soruluyor. Ama şu prenseslik hali nedir, nasıl prenses olunuyor kimse açıklamıyor :)
Trip atması, gönlünü almak için bin bir takla atılması gerekmesi, naz yapması vs. Olduğu için deniyor ancak çok kişisel tabiiki
@Ece5352 bu trip olayı geçmişte de vardı ki. Şimdi buna bir anlam yüklemek için PRENSES lik kelimesini türetmişler :)
Yani eskiden var mıydı bilmiyorum ama bende dahil bazı kadınlar bu konuda çok da mutsuz değil bence iki tarafında kırgınlıklarını farklı yollardan da olsa belli etmesi güzel
Baktılar kadınlar hiçbir b@ku beğenmiyor bari biz avratlasalim dediler heralde 😂
Çünkü kadınlar hep koşan sınır çizmeyen olduğu için
Erkekler pamuk prens yapcak bir şey yok 😃biz askere gidicez kızlar sanırım 😃😃
Sg.
@niyelannn hahhahaaha
Eşitlik dedik dedik durduk şimdi bize ne iş yapıyorsun diye soruyorlar alın 🤣
Relg ya da doğum yapacaklar diyede korkuyorum artık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Erkekler prenses olmadı sizin ihtiyaçlarınıza göre bu duruma geldi sonra siz hemen yön değiştirdiniz
Yok yok haklı kız erkekler gerçekten prenses gibi davranıyor
Yav hangi erkek prenses gibi davranıyor işinize geldiği gibi erkekleri eğip bükemezsiniz
Biz g0tlerini kaldırdık ondan
Doğru söylüyorsun
Eskiye göre kadınlar niye daha erkeksiyse o sebeple
Lan bizim zamanımız biz dağlardan inmezdik ayı ve kurtların içinde uyurduk şimdikiler ise yolda yürüyemiyor bilim insanları bile nedeni bulamaz imkansız 😄
Yediklerimizden olabilir miii çünkü kadınlar da aksine erilleşti de.
Sanırım sosyal çevre ve kadınların ilişkiyi domine etme kapasitesi arttı
hayatı zorluklar ile yaşamadıkları için erkek /kız fark etmez hepsi prenses
Çünkü günümüz kadınları bunu istedi maalesef erkekler de ılıklaştı
kızların hiçç suçu yok kızlar çok masum çok prenses aynen
Kadınlar da prens olmaya başladı, roller değişiyor.
Ben feministlerin eşitlik haykırışları içinde büyüdüm.
İstedikleri eşitliği kendi hayatımdaki kadınlara verince de birden bire prenses dediler ne hikmetse...
Icimizde cok varmis da yeni ortaya cikiyor cokoprensesler :)
Bende bilmiyorum bozuklar işte cbvgbvnv bozuk kuş ya vbbgbv
Ve çok çabuk pes ediyorlar jsjs naz çekeyim yok.. hemen oldu bitti
Kabulde etmiyorlar prenses olduklarını hödükler
Çok doğru
Evet nasıl nazlılar nasıl düşesler anlatamam 😅
Hepsi öyle 🤣
Prenses olmak hoşumuza gidiyorduk belki.
Aksine bizim prenses olmamız lazım
Öncedendi o. Sen demedin erkekler prensestir diye. Artık biz de prensesiz kudur.
Prenses olmayan erkegi tanimlar misin
Koruyucu olsun sahip çıksın
Ee zaten boyleyiz
Erkekleri rahat bırakın artık. Kadınlar özgürlük diyor ama kendileri erkekleri rahat bırakmıyorlar.
Kadınlar güçlendiği için erkekler pasiflesti maalesef
Bence çok yüz verdik verdikçe de daha çok şımardılar
Günümüz kadınları da neden erkek ten beter hareketler i var
Biz de etek elbise giyip bıcır bıcır olmak istiyoruz
Günümüz kadınlarıyla eski kadınları kıyaslıyor musun?
Sek erkeğin Adı prenses olmuş, Her erkekten evet alamayınca şikayet ediyor minik şey 😄
Prensessin sanırım zoruna gitmiş 😁
@Bakaylinsen yo kekonun tekiyimde senin zorunda gitmiş anlaşılan soru açtığına göre çirkin kız 😅🤣🤣🤣
Çok konuşma profilin bile yok altı boş egonu yesinler
@Bakaylinsen o profille fazla Caz yapma çirkin kız 😅🤣
@Bakaylinsen hangi erkek üzdü seni kıyamam 🤣
Senin üzmediğin kesin özgüvensiz gizli üye.
Yaklaşınca aşağılıyorsunuz yaklaşmazsak prenses diyorsunuz...
Kadinlar bunu hak ediyor. olmasi gerekennde bu
Erkeğim l. n ben erkek asıl prenses sensin çok güzelsin 🙂
Fazla konuşma yat ! Biz bunu derdik genelde
her şey ortaliklara döküldü, değersizleşti
Tanıdığım en prenses erkek @altay_41 ☺️
Üstüme tanımam aşko 💅💅
Evet ya nerde o eski erkekler
Eski kadınlar ile aynı yerdeler
Sıktı bu soru. Sebebi yine sizsiniz bence.
Öyle olmak istedikleri için jsusns
Gerçekten haa tam doğru sorudayız simdi de bız kadınlar kosuyo erkeklerin pesinden😂
Prens olanları hor gördüğünüz için!
Anaları yuzunden
Yetistirilme tarzından dolayı