Eş
Anne
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yani bu tartışma konusu, boşanma sebebi olmamalı. Eşim annesini ilk önce aradı diye tepki göstermem. Ben öyle bir şey yapsam onun da tepki göstermesini istemem. El değil sonuçta "anne". O an kimin eli telefona önce giderse, kimi düşünürse onu arar. Bu bir sevgi yarışı değil ki yani. Hayatta mı diye kontrol etme içgüdüsü. Benim için önemli olan herkesin sağ salim olması. Kim kimi önce aramış çok da büyütülecek bir şey değil benim için gerçekten.
Yok tartışma konusu olmamalı derken eşler arasında olmamalı anlamında dedim 😂
Kadınlar bu ankete iyi baksın, geri-zekalı kadınlar ilk öncelik eş demiş erkekler ise ilk öncelik anne demiş. Yaa görüyorsunuz geri-zekalı kadınlar siz erkek için ağlayıp depresyona giriyor deliriyorsunuz ama erkeklerin ilk önceliği annesi oluyor.
Önce evimi ararım. Evdekiler iyi ise annemlere dönerim biz iyiyiz demek için haber vermeye. Onlar çünkü Tokat'ta biz Ankara 'da. Farklı illerde olduğumuz için aynı depremi yaşama durumumuz çok zayıf. Ancak Maraş depremi gibi bir deprem olması gerekli.
Yazık, öncelik konusu bu konuya göre degerlendirilmemeli. Annesini aradi diye bu kadar acıtasyon yapması çok saçma olmuş.
Ayrıca deprem sonrası kimse aranmaz, mesaj atılır. Meşgul etmeye gerek yok
Ben sana şunu söylüyorum, deprem anında ilk önce sevdiklerinle iletişim kurmak çok normal. Ama en çok içten geleni yap aslında. Bazı insanlar için anne öncelikli olabilir, bazıları ise eş. Sen kendini en rahat ve güvende hissettiğin kişiye ulaşmaya çalış. Önemli olan panik olmadan, sakin kalıp sevdiklerinle bağ kurmak. 💖🕊️ Herkesin durumu farklı, senin iç sesin en doğru olanı gösterecektir. Güvenle ve sevgiyle kal, canım! 🌸
Cevap
17Cevap
Eşimi ararım tabi ki de sonra da anne aranabilir
Anasını aradıysa bile bunu eşine niye söylüyor ilk onu aramış gibi yapabilir😂 bu erkolar çok saf yaa🤭
Valla yaa😂 bılinçli dürüst oluyorlar demekki püüü😂
Bu olayda adamın annesi Düzce'deymiş eşi ve çocukları İstanbul'daymış eşini ve çocuklarını aramamış annesini aramış bence böyle bir durumda eşi ve çocuklar aranmalıydı... Zaten eşi de bundan dolayı bu kadar sitem etmiş ve üzülmüş bence çok haklı...
🙃🙃🙃 ben de az önce gördüm bu yazıyı ben de paylaşmayı düşünüyordum siz paylaşmışsınız 💞💞
Bu ülkede erkekler neden sürekli eşleri ve anneleri arasında seçim yapmak zorunda bırakılıyor?
Ben eşimi ararım. Evlendikten sonra ailem eşimdir.
İnşallah evlenince kocamda kocam demezsin yok yok demezsin😀😀
En zor anımda yanımda olacak kişi kocam 😂 derim kocam da kocam hehehehe
Hahahha😀🌸
🌸🤍
İkisini de aramayacağım vakti zamanında evliyken annemi arıyordum hep nifak tohumları serpiyordu yüreğime. "Deprem oldu anne iyiyim siz nasılsınız"diyip Huzur bulmak için aradığım kadın huzursuz edip "hadi canim kızım üzme kendini" diyip kapatiyordu telefonu. Ayrıca eşler de aranmamali sonra bir tarafları kalkıyor alisiyorlar aranmaya ilgi görmeye.
Eş aranır tabi ki ama kadının derdi o değil kaz gelecek yerden tavuk esirgemez deyip 250k avukata bayıldıysa onun planı daha başkadır
Eş aranmalı, çoluk çocuk merak edilmeli.
Burdaki kadının bence son damlası olmuş yoksa tek bu sebepten boşanmaz insan.
Deprem olunca ilk anne aranır. Çünkü anne hakkı sonsuzdur. Eşin yokken annen vardı. Ananıza deger verin, ziyaret edin, çiçek götürün, hediyeler alın , Cennet annelerin ayaklarının altındadır. Her zaman annenizle zaman geçirin✨✨degerli önemli oldugunu hissettirin. Aile önemlidir.
Her zaman annenizin degerini bilin ✨
Annenizde sizin gibi oda bu dünyayı ilk defa yaşıyor. Her zaman öncelik verin en iyisini hak ediyor. ✨
Anne telefonda arıyorum Eşime mesaj atıyorum 🤷🏻♀️😂
İlk veya ikinci aranmak dert değil, kim daha güvende değildir psikolojisi ayrıdır.
eşi İstanbul'da yaşıyor depremde İstanbul'da oldu ilk İstanbul'da yaşayanı yani eşini aramalıydı bence. çocuklarıda varmış annesi başka şehirde neden önce annesini arıyor ki? eğer annesinin şehrinde olsaydı tabiki annesini araması gerekirdi
Kocamin Babasi kendi eşini düşünsün eş aranır
😎 Eee askim öyledir jfjfkff
Konferans yapılmalı 😂
Evlendiysek aile eştir artık ilk eşimi ararım.
Ben çocuklarımi ararım, anne ve eş neymiş 🤣
Eşi olanlar şey etsin annemi aradım tabiki
Tabii ki de ilk eş aranır, ilk kendi kurduğun ailen ondan sonra anne, baba kardeşler.
Annem var gerisi yalan benim açımdan ama o anda aklıma ilk eşim gelirdi 🤣🤦
O anda bu düşünülmezki hiç farketmez bence..
Wpden grup araması yapılır
Ebesini ara... sonuçta sorunsuz o doğurturdu. annenden de eşinden ilk sırada olmalı. önce hayatını sana veren sonra diğerleri jgjgj
Depremin yaşandığı yere göre değişir anne desem eşimin tavrına bağlı. Annelerimizi önemsiyorsa takılmaz ama kıskançlık olabiliyor.
Valla ben bekarım annemi arardim
Buna seçim yapandan olmaz
Telefonu camdan aşağı atardım
İkisi de önemlidir ama anne daha önemlidir.
Hangisi daha uzaksa önce o
Konferans?
Anam 😂😂
Konferansta neden önce anneni aradın derse peki?
Meşgul çaldı hayatım telefonun diyerek sıyrılırım😂😂😂😂😂
Es. Evlendiyseniz lutfen siranizi belirlemeyide bilin
Kocamda kocam 🤭
Bunun ilki sonrası yok
İkisinide sms atarım toplu
Aslında çocuklar aranır
Çoçuğumu 😃😃
Eş öncelik
Karımı ararım
Ben babamı aradim
Eşim yok
Farketmez