Aile & Toplum Celal Şengör mü 🧐, Şener Üşümezsoy mu 🤠? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🧐(C. Ş) 🤠(Ş. Ü) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Celal Şengör mü 🧐, Şener Üşümezsoy mu 🤠? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Gönlümden geçen üşümezsoy, mantık ve doğru gördüğüm celal hoca 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Aklım alide kalbim velide hesabı Yorumla Ryndiaa 1 yıl Valla durumlar karisik Yorumla Soran 1 yıl Allah yardımcımız olsun gerçekten Yorumla
Ilnsomnia_ Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Celal Şengör u dinleyen varsa söylesin engelleyelim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağ sol davasına döndü mevzu Yorumla Soran 1 yıl Fb Gs ya da Yorumla
Özleyen34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kendi pisliğini yiyen prof mu olur mk 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz Yorumla Özleyen34 1 yıl Afiyet olsun size 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben işkembe bile içmem 🤨 Yorumla Özleyen34 1 yıl Yinede bunu hoş görmen garip Yorumla Soran 1 yıl Dünyada neler neler var adam bokunu yedi diye laf etmek bana düşmez. Yorumla stoyan 1 yıl dünyadaki tüm proflar öyle size acı bir şey sölicem prof kendi pisligini yiyendir Yorumla Özleyen34 1 yıl @stoyan çok saçma mk 😂 Yorumla stoyan 1 yıl öyle biri maymunu diriltir biri fareyle ilişkiye girer hepsi öyle Yorumla Soran 1 yıl Prof yemini falan mı kendi bokunu yeme olayı Hipokrat yemini misalii falan yinede bok atmayalım insanlara illa vardır tercih etmeyen dışkıtaryen olan prof falan Yorumla Soran 1 yıl Dediğim gibi zevkler ve renkler ya bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Yorumla stoyan 1 yıl bk atmadımki acayip huyu olmayan düz insanlar prof olur mu senin okudugun nietsche falan manyagın teki kadın düşmanı zaten Yorumla Özleyen34 1 yıl @stoyan senin kafana 😂😂 lan celalin dediği hiçbir şey çıkmamış kafanız da çalışmıyor Yorumla stoyan 1 yıl celalin ne dedigi umrumda bile degil sen beni anladınmı? Yorumla Soran 1 yıl ülke yangın yeri adamın lokmasını sayıyorsunuz ya Yorumla stoyan 1 yıl ya sen ne anlarsın ülkeden ne diyorsun sen anlamadım ben ülke kötü drumdaysa bunu sen iddia ediyorsun gtunu kaldır git yardım et Yorumla Soran 1 yıl fay hattını mı tutayım elimle knk? Yorumla stoyan 1 yıl sen depremimi diyorsun bende ülke yangın yeri deyince iç savaş falan çıktı zannettim Yorumla Soran 1 yıl Şu sorunun altında ya neyi diycem? Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek sevmesem de Celal Şengör 0 0 Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Naci görür 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok kritik bu arada ben de o adamı seçiyorum ya Yorumla
Madfernveeh Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Gönlümden geçen üşümezsoy ama 🥺 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🥹 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cemal Şengör 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Celal değil miydi adı ya? Yorumla Wayne_Jenkins 1 yıl Jemal Yorumla Soran 1 yıl Kemal şengül (2. Ekrem İmaro ve Murat Kuru vakası) Yorumla Wayne_Jenkins 1 yıl Ejejsj Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 1 yıl Ben. 0 26 Yorumla Soran 1 yıl Sen Naci Görür falan mısın? Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben, benim. Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin? Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben, benim.. Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin... ? Yorumla Hacker10101 1 yıl Ben, benim... Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin lan? Yorumla Hacker10101 1 yıl Who is that? Yorumla Soran 1 yıl Who the hell are you? Yorumla Hacker10101 1 yıl I * a human. Yorumla Hacker10101 1 yıl I'm a human. Yorumla Soran 1 yıl Jclskglslg site to be deki şeyi ( * , is, are) sansürlemiş yarıldım Yorumla Hacker10101 1 yıl Adam haklı daaa napsın ingilizcedeki * bizim normal * gibi Yorumla Soran 1 yıl Umarım Twittera falan düşmeyiz... Neyse ya biz Anadoluyuz, biz halkız Allah yardımcımız olsun internette bu olay gündemde diye sordum. Yorumla Hacker10101 1 yıl Milletimizi bölemeyecekler Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla Soran 1 yıl Gerçi biz kendi kendimize bölünüyoruz (Gs Fb; Celal, Şener...) Yorumla Hacker10101 1 yıl Celal haklı Yorumla Soran 1 yıl Naci diyorum ben Yorumla Hacker10101 1 yıl İstanbul'da büyük deprem olcak bence çünkü araştırmalar var bir sürü Yorumla Soran 1 yıl Evet zaten 1700lü yıllardada olmuş hem önlem almakta ne gibi bir sıkıntı olsun ki Yorumla Hacker10101 1 yıl Biz ve önlem? Hehehehhe Yorumla Soran 1 yıl Üstte adamlar celal şengörün lokmasıma takılıyor önlem alacağına gerçekten biz mayalanmayız tıpkı Nasreddin beyin düzenli olarak gittiği göl gibi. Yorumla Hacker10101 1 yıl Ya önce bak telekoma turkcelle falan hani noldu hemen kitledindiler çöktü altyapı niye çünkü yatırım yokki Yorumla Soran 1 yıl Millet 10gye geçerken bizim haller 🤙 Yorumla Hacker10101 1 yıl Valla yemin ediyom yaaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gönlümden geçen üşümezsoy, mantık ve doğru gördüğüm celal hoca
Aklım alide kalbim velide hesabı
Valla durumlar karisik
Allah yardımcımız olsun gerçekten
Celal Şengör u dinleyen varsa söylesin engelleyelim
Sağ sol davasına döndü mevzu
Fb Gs ya da
Bu tartışılmaz celaldir
Kendi pisliğini yiyen prof mu olur mk
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Afiyet olsun size 😂😂
Ben işkembe bile içmem 🤨
Yinede bunu hoş görmen garip
Dünyada neler neler var adam bokunu yedi diye laf etmek bana düşmez.
dünyadaki tüm proflar öyle size acı bir şey sölicem prof kendi pisligini yiyendir
@stoyan çok saçma mk 😂
öyle biri maymunu diriltir biri fareyle ilişkiye girer hepsi öyle
Prof yemini falan mı kendi bokunu yeme olayı Hipokrat yemini misalii falan yinede bok atmayalım insanlara illa vardır tercih etmeyen dışkıtaryen olan prof falan
Dediğim gibi zevkler ve renkler ya bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
bk atmadımki acayip huyu olmayan düz insanlar prof olur mu senin okudugun nietsche falan manyagın teki kadın düşmanı zaten
@stoyan senin kafana 😂😂 lan celalin dediği hiçbir şey çıkmamış kafanız da çalışmıyor
celalin ne dedigi umrumda bile degil sen beni anladınmı?
ülke yangın yeri adamın lokmasını sayıyorsunuz ya
ya sen ne anlarsın ülkeden ne diyorsun sen anlamadım ben ülke kötü drumdaysa bunu sen iddia ediyorsun gtunu kaldır git yardım et
fay hattını mı tutayım elimle knk?
sen depremimi diyorsun bende ülke yangın yeri deyince iç savaş falan çıktı zannettim
Şu sorunun altında ya neyi diycem?
Pek sevmesem de Celal Şengör
Naci görür
Çok kritik bu arada ben de o adamı seçiyorum ya
Gönlümden geçen üşümezsoy ama 🥺
🥹
Cemal Şengör
Celal değil miydi adı ya?
Jemal
Kemal şengül (2. Ekrem İmaro ve Murat Kuru vakası)
Ejejsj
Ben.
Sen Naci Görür falan mısın?
Ben, benim.
Sen kimsin?
Ben, benim..
Sen kimsin... ?
Ben, benim...
Sen kimsin lan?
Who is that?
Who the hell are you?
I * a human.
I'm a human.
Jclskglslg site to be deki şeyi ( * , is, are) sansürlemiş yarıldım
Adam haklı daaa napsın ingilizcedeki * bizim normal * gibi
Umarım Twittera falan düşmeyiz... Neyse ya biz Anadoluyuz, biz halkız Allah yardımcımız olsun internette bu olay gündemde diye sordum.
Milletimizi bölemeyecekler
İnşallah
Gerçi biz kendi kendimize bölünüyoruz (Gs Fb; Celal, Şener...)
Celal haklı
Naci diyorum ben
İstanbul'da büyük deprem olcak bence çünkü araştırmalar var bir sürü
Evet zaten 1700lü yıllardada olmuş hem önlem almakta ne gibi bir sıkıntı olsun ki
Biz ve önlem? Hehehehhe
Üstte adamlar celal şengörün lokmasıma takılıyor önlem alacağına gerçekten biz mayalanmayız tıpkı Nasreddin beyin düzenli olarak gittiği göl gibi.
Ya önce bak telekoma turkcelle falan hani noldu hemen kitledindiler çöktü altyapı niye çünkü yatırım yokki
Millet 10gye geçerken bizim haller 🤙
Valla yemin ediyom yaaaa
Celal sengor
Allah
Dur orayı karıştırma şimdi