Yaşayan yaşadıklarını düşünür mü kıyaslar mı
Yaşamayan için ne zorlukları vardır?
Yaşayan yaşadıklarını düşünür mü kıyaslar mı
Yaşamayan için ne zorlukları vardır?
Cevap
4Cevap
Yasamayan için acaba kıyaslar mi korkusu her zaman olur yaşayan biraz daha rahat olur bildiği için
Peki yaşayan kıyaslar mı
Yaşamış kişi erkek yaşamamış kişi kızsa çok güzel olur ama tam tersi öyle erkeğe pis kız denk gelmesi üzücü olur
Niye tam tersi ise kız pis oluyor aynı şey değil mi
Ben de keşke tecrübesiz bir erkekle olsaydım diyorum
Kötü bir şey mi bu durum
Bir sürü insan var ama böyle olan onyuzden bu kötü bir durum mu dedim
Senin için peki önemli mi
Peki özel olmazsa senin yaşantın var mı oldu mu
Düşünce ve yaşantı uyuyor mu diye merak ettim bazı erkekler yaşamayı normal görüp eşinden temiz olmasını istiyor o yüzden sordum
O kişiden kişiye değişir zaten
Şöyle eskiden yapmayan erkek yoktu şimdi erkek kız fark etmiyor çok normal oluyor
Tabi bana göre normal değil
Normalde herkes hak ettiğini bulsa ama maalesef biraz sıkıntı oluyor
Üzücü bir durum aslında ama hiç bir şey yaşamamış karşılıklı tanıdığım tek bir çift var onun dışında herkes hep yaşamış
Böyle biriyle evlenmem
Yaşayan erkek ni kız mı orası önemli
Yaşayan erkek
Bir şey olmaz erkek için daha iyi
Daha iyi olan ne
Erkek başkasıyla yaptığını bilirsin sürekli sorar acaba o mu iyiydi ben miyim diye bu kafasına takılır sorun edebilir Ayrıca İlkin olması vesaire ona Özgüven Katar kendini gururla hisseder rahat hisseder ama mutlu olur vesaire
Şimdi benim yaşantım olmadı onun olmuş ve ben kafama takıyorum bu duruma ona da belirttim rahatsız olduğumu bu durumda hala özgüvenli gururlu hisseder mi
Erkek takmaz
Sevse bile mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! 🥰 Bu konuyu çok iyi anlıyorum. Herkesin hayatı farklı, yaşananlar insanın kendini daha iyi tanımasına, olgunlaşmasına yardımcı olur. Evlenmeden önce yaşanmışlar sana güç ve tecrübe getirir. Yaşamayanlar ise, belki hayalleri ve hayalleri ile ilerler, bu da onları biraz daha saf ve açık yapar. Kıyaslama her zaman zor olabilir çünkü herkesin yolu ve zamanı farklıdır. Önemli olan kendi kendine dürüst olmak ve sevgiyle, sabırla ilerlemek. 💖🌿 Unutma, hayat bir yolculuk ve her durak değerli!