Aile & Toplum Çok büyük bir depremde ayakta kalan tek bina sizin olsa naparsınız? 1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Korku filmi gbi Güncellemeler1 yıl Süper soru 🖤 Çok büyük bir depremde ayakta kalan tek bina sizin olsa naparsınız? Cevapla Film Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Bununla ilgili bir Kore filmi vardı. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. bir şey yapmam dikkat ederim. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. İnsan her anlamda tedirgin olur gadası 0 0 Yorumla
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben sadece yıkılan binalar ölen insanlar için üzülürüm kendime sevinemem.. 1 0 Yorumla
perqoloq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Etrafında yıkılmış binalar görünce O an şükür edersin ama O günü bir daha unutamazsın. 1 0 Yorumla
Realangler1 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Ins kimsenin basina bir sey gelemz ozellikle senin guzel kizlara bir sey olmasinj kaldiramam xd 0 4 Yorumla 1yenimesaj 1 yıl Sen gelir kurtsrirsn nolck senin elinde sonuçta Yorumla Realangler1 1 yıl Burada seni kurtarmayi birak eve bile kitlerim kimse gormesin benden baska bu guzelligi xd Yorumla 1yenimesaj 1 yıl 😄👍🏻 Yorumla Realangler1 1 yıl Xd Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Şu kıyafle gelsen herşeyi bırakır seninle seks yapmaya devam ederdim bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Herkese oradan yemek ve sağlık hizmeti sağlamaya çalışırım 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya felaket tellalı gibi konuşma;) millet sokakta yatıyor burada , şu soğukta 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. pek bir şey yapmazdım sanırım öyle durup etrafa bakardım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl ıssız bir adaya tek başınıza düşseniz napardınız diye sorsan fantastik olurdu. ağzını hayıra aç sabah sabah 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Halka sesleniş yapardım 0 5 Yorumla 1yenimesaj 1 yıl Kalk mi kalırdı snce böyle bı durumda Yorumla 1yenimesaj 1 yıl Halk Yorumla kafkass31 1 yıl O zaman para karşılığında odaları kiralardim Yorumla 1yenimesaj 1 yıl Ölmüş herkes yahuu illa kötü kötü konustrtuon Yorumla kafkass31 1 yıl Her yeri gezerdim Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ömrüm boyunca ibadet ederim Allah'a 0 3 Yorumla 1yenimesaj 1 yıl şu an engel mi var Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Engel yok Yorumla 1yenimesaj 1 yıl Eee depremi ne beklion Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Yaşadığım için biliyorum 0 0 Yorumla
hapsurdu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Geride kalan herkes hücum ederdi binaya 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oo kafayı yerim… şans mı şanssızlık mı bilemedim.. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Direkt yüksek kiraya veririm 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Öyle bina görürsek müteahhitinin elinden öperiz 😄 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Yardımcı olurum 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ecele çare yok 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ağlarım 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şükrederdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bununla ilgili bir Kore filmi vardı.
bir şey yapmam dikkat ederim.
İnsan her anlamda tedirgin olur gadası
Ben sadece yıkılan binalar ölen insanlar için üzülürüm kendime sevinemem..
Etrafında yıkılmış binalar görünce O an şükür edersin ama O günü bir daha unutamazsın.
Ins kimsenin basina bir sey gelemz ozellikle senin guzel kizlara bir sey olmasinj kaldiramam xd
Sen gelir kurtsrirsn nolck senin elinde sonuçta
Burada seni kurtarmayi birak eve bile kitlerim kimse gormesin benden baska bu guzelligi xd
😄👍🏻
Xd
Şu kıyafle gelsen herşeyi bırakır seninle seks yapmaya devam ederdim bebeğem 😏
Herkese oradan yemek ve sağlık hizmeti sağlamaya çalışırım
Ya felaket tellalı gibi konuşma;) millet sokakta yatıyor burada , şu soğukta
pek bir şey yapmazdım sanırım öyle durup etrafa bakardım
ıssız bir adaya tek başınıza düşseniz napardınız diye sorsan fantastik olurdu. ağzını hayıra aç sabah sabah
Halka sesleniş yapardım
Kalk mi kalırdı snce böyle bı durumda
Halk
O zaman para karşılığında odaları kiralardim
Ölmüş herkes yahuu illa kötü kötü konustrtuon
Her yeri gezerdim
Ömrüm boyunca ibadet ederim Allah'a
şu an engel mi var
Engel yok
Eee depremi ne beklion
Yaşadığım için biliyorum
Geride kalan herkes hücum ederdi binaya
Diğerlerine yardım ederdim
Öyle bişey olmayacağına göre
Oo kafayı yerim… şans mı şanssızlık mı bilemedim..
Ne yapayım şükür ederim
Direkt yüksek kiraya veririm 😂😂😂😂
İnsan sevinemez ki böyle bir durumda
Sevinirim diğerleri için üzülürüm
Evime davet ederdim😈
Bir an önce şehri terk ederdim
Öyle bina görürsek müteahhitinin elinden öperiz 😄
Yardımcı olurum
Ecele çare yok
Ağlarım
Şükrederdim