Allah korusun ama öyle büyük bir deprem olsa sizce binanız buna dayanır mı yoksa yıkılır mı 😥?

Yıkılır 😥
Sağlam kalır
Yıkılmaz ama ağır hasar alır
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah korusun ama öyle büyük bir deprem olsa sizce binanız buna dayanır mı yoksa yıkılır mı 😥?

7.5 siddetinde depremde 9 siddetine dayanikli denilen japonyada dahi binalar yikildi..11 Mart 2011'de (yerel saatle) 14:46'da Tōhoku depremiyle başladı, ardından gelen gelgit dalgaları (tsunami) 22.000'den fazla Japon'u öldürdü, sonraki günlerde 470.000 kişi tahliye edilmek zorunda kaldı.
Cevap
13Cevap
Yıkılma ihtimali var
Pek bir fikrim olmamakla birlikte sağlam bir yapıda oturdugumu tahmin ediyorum. Yıkılmaz ama hasar alır.
Yıkılma Durumu Çok Yüksek Maalesef Allah korusun tabi
Binam 4 senelik ama daha hızlı yıkılacağını düşünüyorum eskilere göre. Çünkü yeni yapılardan hep çalıyorlar malı 😂o. cocukları
Allah göstermesin ama İstanbul'da yapılan binaların çoğu dayanıksız
Bizim bina zaten minimum 30 yıllık, otobüs geçince sallanıyor. Cevabını almışsınızdır galiba :)
Büyük ihtimalle yıkılmaz eski ama sağlam bina tabi belli de olmaz abdestsiz uyumayın 😂
Süresi çok önemli 10 saniye ve üstü kesinlikle yıkıcı olur
Yeni yapılan konutlar bile yıkılır. İşini doğru düzgün yapan insan sayısı çok az.
Benim ev müstakil dubleks. Temeline kadar özen gösterdim. Ne depremler görür umrunda olmas
orspu çocuuu şerfsiz başka soru bulamadınmı annı skim * çocu
Allah göstermesin, eski binamız...
6.5 ta rahat yıkılır. 7.5 ta tuzla buz olur
Gőçer valla Allah korusun dűşűnmesi bile kőtű
Yıkılacağını zannetmem
Yıkılmayacak bina yaptılar bizim mi haberimiz yok
Yıkılır diye düşünüyorum.
Ayakta bina kalmaz
7.2 oldu. Yıkılmadı
Fikrim yok
Müteahhit Babam yani güvenim tam yıkılmaz :)
Öyle deme Allah'ın gücü herşeye yeter
Tanrı'ya inanmiyorum. Yikarsa da yıkılsın en fazla ölürüz bu kadar abartılacak gerek yok 😅 @carkcaddesi54
Evet yıkılır bence
Allah korusun ua
Yıkılır
C şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?