Merhaba kızlar yeni üye oldum ve direk içimi dökmek istiyorum.
29 yaşındayım almanyada doğup büyüdüm, bir kaç sene önce Türkiye'ye geldim , Eskişehir'liyim.
Eşim antepli ve Antepde yaşıyoruz 2 senedir.
Kayınanam (ve kayınbabam) yakında yaşıyor ve sürekli canımı sıkıyor. Kadın benden çok farklı mesela çok konuşuyor ve boş konuşuyor , hep dünyevi dedikodu negatif şeyler konuşuyor herkeze karışır ama çok cahil bana göre. Ben kaliteli muhabbetleri severim. Kendisiyle anlaşamıyorum ama eşimin hatırına susuyorum ve idare ediyorum oturmaya gittiğimde. Sürekli çağırıyor gel otur diye yemeğe kahvaltıya gel diye. Benim 3 çocuğum var küçüğü 1 yaşinda ve 4 aylık hamileyim gerçekten hiç bir yere ve hele sürekli negatif konuşan herşeye karışan bazen birden ani moreli değişen bir insanla oturmaya ne enerjim var ne sabrım. Oldukca uzak kalmak istiyorum. Her gün veya her 2 gün gelmemi istiyor ama hiç kusura bakmasın ben yinede gelmiyorum haftada 1 kere gelmeye çalışıyorum buda yetiyor bana zaten.. Çok sıkılıyoruz orada çünkü hep aynı şeyler.
Çamaşır ütü bilmem ne herşeye karışıyor 3 kızı var onlar evlendi gitti şimdi bana sarıyor. Kadının aşırı canı sıkılıyor herkes farkında. Kızları uzak oturuyor kocam tek erkek.
(ben her gün evi temizleyen günde 2 3 defa çamaşır yikayan insanim ve en çok çocuk sayısı bende öbürleri 1 ve 2 çocuklu) buna ramen bana laf sokuyor ki kendi evi hele mutfağı berbat halinde.. Birde kendimi geliştirmeyi seven insanım kitap okumaya severim kendime rutin olarak dersler yaparim ders çalışıyorum akşamları ne bileyim çok farklıyız. Onlar ev işi yapar komşuya gider dedi kodu eve gelirler yemek yerler akşama kadar tv bakarlar , ben tv bile bakmayan insanım çünkü tv'dekiler saçma geliyor bana. O derece farklıyız.
Benimle çok kez kavga etti çünkü herşeyde eyvallah diyen biri değilim. Susarım idare ederim yutarım ama bir yere kadar sonra ben bile patlarım ve kafamdakilerini söylerim.
Ailesi çok sıkıntılı ben rahat kafaya bir şey takmamaya çalışan positif insanım. Hobilerim var evimde olmayı çok seviyorum ama bu aile çok farklı birtane bana göre biri yok , eşimden hariç.
Eşime gelirsek eşimle anlaşıyoruz zaten çok güzel bir şekilde evlendik ve tanıştık ama konusu annesi olunca idare et onun canı sıkılıyor yaşlı felan diyor. Kadın turp gibi maşallah heryerde yetişiyor bizlerden daha enerjili benim okadar karışacak kafaya takacak enerjim yok mesela.
Bugün mesela annesi beni aradı nasılsın felan diye sonra durup durup fırça atıyor 😂 yok aklınızı başınıza alın bilmem ne ütü , yapın eve bakın tv de görüyoruz kocalar kaçıyor bilmem ne , sizinle uğraşamam felan çok tükendim sizden diyor haxdi hayırlı akşamlar diyip suratıma kapatıyor. Çatlak kadın. Ben neye uğradım şaşdım icimden dedim biri yine sinir etmiş bunu buda tek geline patlıyor manyak.🤔
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama ilk defa içimi döktüm biraz. Merak ediyorum siz bu dura ne diyorsunuz.
İçimden dua ediyorum allah bizi uzaklaştır inşallah uzağa biryere taşınırız.
Allahtan evim 13 katta olduğu için kayinnananm gelemiyor korkusu var çünkü 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer