Kavga şu şekilde çıktı ;
Ben kahve içmiştim musluk ile yıkadım ağabeyim " sen ne yapıyorsun " dedi bende sanane dedim. " sorduğum soruya cevap ver "dedi bana soru sorma dedim " "bekle konuşacağız seninle " dedi. Bende dışarı çıkıp polisi aradım. sonra eve tekrar geldim " seni savcılığa şikayet edeceğim akıl hastanesine tekrar gireceksin " dedi. Bende hadi etsene dedim. Sonra dışarı çıkıp yürüdüm polis arabası geldi sonra evimizin kapının önünde durdu ağabeyim den kimlik istedi abim vermedi üzerine yürüdü kimliği öyle aldı sonra tam da kapının orada erkek polis abimi dövmeye çalıştı abim kamerayı açtı polis gidince " kaçma buraya gel " dedi abim. Polis annemi itekledi annemde küfür etti. Sonra gitti polisler. Şu an evdeyim, ne yapmam gerekiyor? Evdeki tartışma kavgaya dönüştü polisi aradım polis geldi ağabeyimi dövmeye kalkıştı o esnada kamerayı açtı abim polis de gitti.
Abimle kavga ettik bana soru soramazsın dedim " ne demek sana soru soramam " deyincede kavgaya dönüştü. Şimdi evdeyim, ne yapmam gerekiyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beklemekten başka çaren yok gadası
takılma hiç
Abin o sinirle eve gelip kötü bir şey yapmasın
Şikayetimi geri aldım polisler gitti şu an evdeyim
Bütün mahalle bize gülmüştü sırf evde kavga ettik sırf polis geldiği için. polis gelince annem bana dediki şikayetçi olma.. erkek polis " bir daha bizi ararsanız ikinizide götürürüm ' dedi. Abim de " bizi tehdit mi ediyorsun " dedi. Erkek polis " sana sorgulama yapacağım kimliğini ver " diyerek abimin üzerine yürüdü kimliğini aldı. Bende kimlikleri alacaktım o esnada erkek polis abimin dibine yaklaştı az kalsın dövecekti annem araya girdi. Polis de annemi itekledi annem yere düştü. Tüm sokak tüm mahalle sürekli gülüyordu.
Mahalle zaten mahalle değil çete insanların mahallesi, normal insan yok mahallede
Cimere başvuru yaptım cevap bekliyorum
Koşarak kaçtım zor kurtardım kendimi bana saldırdı bende koştum kendimi dışarı attım ayakkabım yoktu polisi aradım polis geldi.
Kaçtım zor kurtardım kendimi, çok da korkmuştum
Yani nediye bilirmki çok kötü olmış adınıza üzüldüm keşme abinizi şikayeti geri öekmeseydimiz
Tanımlamasına yazıyorum ;
Burç ; Aslan
Boy : 164
Kilo 50 (zayıf)
Yaş ; 26
Kan grubu ; 0 RH POZİTİF (+)
bana saldıracaktı anlayınca koşarak dışarı kaçtım telefonumla polisi aradım. Zaten sicili kirliydi sabıkası vardı.
Beni dövecekti bende koşarak dışarı kaçtım. Kan grubu 0 rh + olan biri abim denilen şahıs.. çok saldırgan birisi beni dövecekti kapıyı açacaktı bende koşarak dışarı kaçtım.
Benim boyum 169 cm
Burcum : Balık
Kan grubum 0 değil
Çok yüksek ihtimalle kan grubum ARH+
bana saldıracaktı elimdeki telefonla koştum dışarı kaçtım yoksa evde bana saldıracaktı..
Savcılığa gitmeyi başvuru yapmayı ya da polise gitmeyi düşünüyorum..
eskiden de bana saldırmıştı onu darp ettim hem şikayetçi oldu hem iftira attı
Bugün akşam polisler geldi polislerede dedi ki " bana küfür etti "
Ona küfür etmemiştim sadece kaçtım koşarak birde iftira attı yok bana küfür etti diyerek..
Hiç bir şekilde küfür etmedim kendisine
Polisler gelince bana iftira attı " küfür etti " diyerek. Ona küfür etmemiştim hem yalan söyledi hemde iftira attı.
Neden abiniz boy bilgilerini yazıyorusınız olayın etkisinden çıkamadınız galiba umarım hakkında iyi şeyler olur
ben ondan uzunum birde biraz kiloluyum
beni dövmeye çalıştı koştum kaçtım dışarıda polisi aradım
19 yaşındayım ama boyum 169
76 kiloyum
Instagram ; monania467
Instagram ; yildiz_audi033
Pinterest ; ymusemowa
x (twitter) ; yildiz_audi777
Bunlar benim hesabim
O benden kısa ve zayıf, ben kiloluyum ve ondan uzunum
Merhaba size istek atıcam
Mahallede 1 tane bile normal insan yok, birde gülüyorlar
Sokakta kilerde gülüyordu zaten normal insan yok mahallede.
Erkek polis az kalsın abimi dövecekti ben ve annem araya girdik. erkek polis annemi itekledi annem yere düştü..
Annem hastaneye gitti, eve gelsin annemle konuşacağız.
Allah selamet versin bacım
Cimere yaz
Seni savcılığa şikayet edeceğim bu evden defolup gideceksin dedi bende dışarıda polisi aradım. bana soru soramazsın dedim o yüzden kavga çıkmıştı
Ne diyecekmiş savcılığa bu kıza soru soramıyorum mu savcı işi gücü bırakıp bununla uğraşır zaten
Birisi de intihar et demiş yorumları bir oku
Ona cevap vermek zorunda değilim birde zorbalık yapıyor " nasıl soru soramam " diyor. bana saldıracaktı koşarak dışarı çıktım.
Bana soru sorma diyorum zorbalık yapıyor bende koşarak dışarı kaçtım. Polis geldi erkek polisle kavga ettiler. sonra erkek polis annemi itekledi. ne yapıyorsun sen dedim. polisler gitti şu an evde odamdayım
Erkek polis ile abim kavga etti.. annemi itekledi erkek polis. bende sen ne yapıyorsun dedim onlara. onlarda gitti hemen
Bana soru sorma diyorum " soracağım " diyor. lavabodaydı bende koşarak evden dışarı çıktım. Polisler geldi evimize abimden kimliğini istedi üzerine yürüdü kimliğini aldı " sorgulama yapacağım sana " dedi erkek polis. Abim de ne sorgulaması deyince dibine geldi dövecekti annem araya geçti o anda abimde kamera kaydına geçti polis annemi itekledi video onu kaydetmişti
Dışarıda insanların hepsi bize gülüyordu dalga geçiyordu onların sesini duydum.
Ne kadar komşu varsa hepsi güldü bize sırf kavga ettik sırf polis geldi diye. Zaten mahalle mahalle değil bildiğin mafya..