Kayınvalidem ile kavga ettim?

Kaynıma araba verdim bok gibi getirmiş bırakmış kapıya 1 değil 2 değil bende bunu mesaj attım söyledim çünkü görüşmeyiz çok fazla eşim ve ailes ile altlı üstlü oturuyoruz , dün attığım mesaja görüldü yaptı bu sabah sanki mesajı yeni okumuş gibi evde kavga çıksrtmış bu kavgayı evde yapmak için bir gün beklemiş aslıdna , bana olan sinirinin hespsini evde ne varsa kıra kıra çekmiş gitmiş , kaynanam üst kata geldi ve bana ne yaşadınız ne oldu bağırarak eşime anlatıyor atıyor tutuyor bir sürü şey o öyle davranınca bende bağırmaya başladım evden kovdum söylene söylene aşağı indi kardeşimsin dedi bana bir sürü şey bende azımı tutamam zaten damarım attı mı perde iner kavga ettik oğlunu savundu güya eşim şoka girdi arada kaldı aşağıya indim kapıları çarptım böyle olunca göze giriliyorsa bende yapım dedim çarptım üç beş deva duvara kapıyı kendime halim olamıyorum gözüm döndü bu bizim 4 . Büyük kavgamız ailecek bir önce ki kavgamızda bana tokat attı sonra da seni sakinleştirmek için yaptım dedi ört bas ettim bu şefer adıma geleni saydım 30 yıldır namaz kılsan ne olur dedim garibanı incittikten sırna herşeye oğlullarım da oğullarım yıllarca her boklarını çekmiş ayakkabılarına silene kadar kimse ses çıkartmamış korkusundan bana allahtan bahsediyorlar oğullarının korkusuna ses çıkartamıyorkar çıkartanısa bastırmaya çalışıyorlar nasıl bir şeyin içine düştüm buraya yazmazsan patlayacam slaak saçma yorum yapmayın

Güncellemeler
1 yıl
Bugün kaynım aşağıda vurmuş kırmış esmiş gürlemiş gitmiş kaynanam yukarı geldi yatak odama girdi eşime bana bağırıyor siz nağıyorsunuz bilmem be kıyamet alamet bend kovdum evimden bana şerefsiz dedi kaynanam sende çingensin dedim iman ediyor bir de namaz kılsan ne olacak şu haline bak dedim indim aşağı kapıları vurdum üç beş defa durvara çarptım alın dedim böyle gözünüze giriliyorsa bende aynısını yapayım dedim bana dedi ki bu eve bir valizle geldin defol git dedi benim götüm kalkmış
Güncellemeler
1 yıl
Kaynım evden çıksrkwn arabamın aynasını da kırmış istesem ben onun arabalarını da çizerim de eşim arada bir şey yapma dedi şaka gibi ya
Kayınvalidem ile kavga ettim?