Umarım okursunuz düşünceniz nedir?

İyi günler arkadaşlar. Nişanlandım nişanlım aslen konyalı Antalya'da oturuyorlar bende Maraşlıyım babam olmadığı konteynerda yaşadığımız kardeşlerimde İstanbul'da olduğu için nisanım İstanbul'da oldu. Antalya'dan nişanlımgil İstanbula geldiler ve üç gün ablamgilde kaldılar çiçek çikolatayı bırak üç gün boyunca ekmek bile almadılar lafını falan yapmadık. Aile içinde olmasına rağmen kız tarafı bir şey yapmadı demesinler diye salon tuttuk pastasını yemeğini her şeyini boz ayarladık. Nişanlım sadece nişan elbiselerini yüzükleri aldı bir de son gün nişan için çikolata çiçek ayarladık o da tanış aracılığı ile yaptık onu bile biz hallettik. Daha sonra nişan falan oldu nişanlımdan biz yüz bin harcadık nişan için siz hiçbir şey yapmadınız kıytırık bir salon tutmuşsunuz diye bir kaç laf duydum cevabını verdim daha sonrada şey demeye başladı biz sizin adete uyuyoruz kendi adetimizi uygulamıyoruz bunu da bulunduğum yerde kına salonu tuttu diye ailesi laf yapmış onların ağzıyla konuşmaya başladı. Annem ilk konuşma olduğunda ailesine demişti ailesi tamam biz yaparız demişlerdi hatta iki gelinlik bile alırız diye laf etmişlerdi. Bu arada nişanlimin taradı bir nişan için geldi tanışma bayram görmesi söz falan hiçbirinde de gelmediler.
Umarım okursunuz düşünceniz nedir?