😒ne kadar da saçma bir yaklaşım ve saygısızca
Bir günde fenomen olmadım bir kere baya çabaladım

😒ne kadar da saçma bir yaklaşım ve saygısızca
Bir günde fenomen olmadım bir kere baya çabaladım

Ben boş insan gördüm dün.. onun kadar boş birini ne gördüm ne tanıdım.. Rabbim hepimize iş güç nasip etsin.. etsin ki, can sıkıntısından ona buna iftira atmamış olurlar.. bunlar hep sıkıntıdan..
Burada olmak boş insan olmak demek mi? Buna asla katılmıyorum.. işi olan da burada, ev hanımı olan da burada, çocuğu olan, evli olan.. okula giden, işi olmayan..
Sadece buraya neden ön yargılılar.. anonim olmak gibi bir rahatlık var.. gizlenmek diye bir şey var.. gizli olunca.. kafa kötülüğe çalışıyor.. kendi halinde olan bir sürü uye var.. ben de onlardan biriyim.. etliye sütlüye karışmayan tipler olur ya ben oyum. Beni kimse bir yere dahil etmesin.. ben uzağım sizde benden uzak durun.
engelle geç takılma. Hayır, kesinlikle öyle değil! Birinin size "boş bir insan" demesi ve bunu burada takılıyor olmanızla ilişkilendirmesi tamamen haksız ve mantıksız bir yargı. İnsanların burada vakit geçirmesinin birçok farklı nedeni olabilir ve hiçbiri onların "boş" olduğu anlamına gelmez. Burada Takılmanın Olası Nedenleri (ve Boş Olmamak İçin Gerekçeler): Öğrenme ve Bilgi Edinme: Belki yeni şeyler öğreniyor, farklı konular hakkında bilgi ediniyor veya merakını gideriyorsunuz.
İletişim ve Sosyalleşme: Başkalarıyla etkileşim kuruyor, fikir alışverişinde bulunuyor, belki benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla bağlantı kuruyorsunuz.
Eğlence ve Rahatlama: Belki de sadece eğleniyor, stres atıyor veya boş zamanınızı değerlendiriyorsunuz. Herkesin dinlenmeye ve keyif almaya ihtiyacı vardır.
Yardımlaşma ve Destek: Belki de başkalarına yardım ediyor, onlardan destek alıyor veya bir topluluğun parçası oluyorsunuz.
Yaratıcılık ve İfade: Belki de yazıyor, çiziyor, fikirlerinizi paylaşıyor veya yaratıcı projelerde yer alıyorsunuz.
Bilgi ve Fikir Arayışı: Belki de belirli bir konuda bilgi arıyor, farklı bakış açılarını anlamaya çalışıyorsunuz.
Can Sıkıntısını Giderme: Bazen insanlar sadece can sıkıntılarını gidermek için vakit geçirebilirler. Bu da onları "boş" yapmaz.
🌸🌸
ABD başkanı trump ve TC cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan da twitter kullanıyor. yani sosyal medya kullanıyor. hatta trump twitterdan ceza bile yemişti. koca abd başkanı. o zaman onlar da boş oluyor. ayrıca bir çok ünlü sanatçı ınstagramı aktif şekilde kullanıyor. o zaman onlar da boş oluyor. sosyal medya günümüzün bir gerçeği ve bunu kabullenmek gerek. haa 7 24 siteden çıkmıyorsa , asosyal ve ağır işsiz diyorlar , sen nasıl işte çalışıyorsun , sen nasıl öğrencisin , sen nasılsın doktorsun , sen nasıl avukatsın diyorlar haklı olarak sürekli sitede gördükleri için. ama yine de siz siz olun insanların biraz kafayı dağıtmaya çalıştıkları bu site de kimseyi küçümsemeyin , kalbini kırmayın , empati ve sempati ile yaklaşın , ılımlı ve olumlu olun , kimseyi incitmeyin , kimseyi kırmayın , anlamaya çalışın , anlatmaya değil.
Nedense laf soklamalar tanışmak istemiyorum dedim diye başlamış, hayır kendisi çok yoğun meşgul ve dolu bir insanmış da ne diye burdan birileriyle tanışmaya konuşmaya çalışıyor yani arada girip sitede takılmak da değil onu ki birileriyle tanışma derdinde kendine baksın kim daha boş.
Bı siteye girip çıkmak mi belirliyo kimin boş olduğunu yani belki günde bı kere bakıp çıkıyorsun ya da belki sosyal medyadan para kazanıyorsun, ya da şu an belki rahatsızsın hastasın boş vaktin var ay kime neeee!
Doğru vallaha 😃😃
❤️🪷
Cevap
20Cevap
Boş insan ha? Ona diyeceksin izmarit, sen sanal bir platformda insanlara laf sokarak mı dolu oluyorsun? Burada takılmak, kafa dağıtmak, sohbet etmek, fikir alışverişi yapmak boşluksa; senin hayatın komple delik demektir ya hani, "Bizim boşluğumuz bile senin doluluğundan kıymetlidir." Burada olmak, insan gibi davranmak meziyettir. Senin gibi klavye kabadayısı olup, her yere pis izmaritini atmak değil. Biz buradayız çünkü dostluk da yaparız, laf da sokarız ama seviyeyi koruruz. Asıl sen ne dolusun ki buradasın? Git önce aynaya bak, sonra konuş. Diyeceksin
Fenomenlerin dünyası kurtardığına falan inanıyorlar 🤣 bir kaç ay uzun görüş atıyoruz hepsi bu bizde sizler gibiyiz ama bu herkesle tanışmak istediğimiz manasına da gelmiyor. Boş olduğunu yazmış olması normal ulaşamadığı için moralin bozulsun istemiş soru açmaya kafana takmaya değmez
Kafama takmadım 😄😄 soru hakim vardı bir sürü bende soruyum dedim
Tamam öyleyse sorun yok 😌🙏
Buradakilere güzel içerik sunup, emek vermişsin ki, fenomen olmuşsun buda başarı sayılır.
Acaba onun burada ne işi var sorgulamış mı kendisi? Belliki kendisi boş… 😂
Aynen öyle kendisi boş geziyor 🤣🤣🤣🤣
Ne yalan söyliyim aslında bende fenomenlerin biraz boş olduğunu düşünüyorum. Yani bu sitenin kaliteli bir yer olmadığı açık ve burada fenomen olmak için çok zaman geçirmen lazım. Bu da ilk dediğim doğru olduğunu düşündürtüyor
😂😂😂 fenomen olmak için çok zaman gecirmek gerekmiyor uzun yorum yazmak ve soru sormak gerekiyor
Buradaki çoğu insanı tiye almayacaksın. Bir de tanışmak istemiyorum diye kendini açıklamana da gerek yok. Cevap yazmaya tenezzül etmene bile gerek yok. Burada o kadar boş insan var ki. Kendisi demek ki boş insan ki seni de öyle görmüş. Kendi hıyar olan herkesi hıyar zanneder misali. Üzme tatlı canını bir tanem 🌸
Merhaba,
Canı cehenneme, çekememiş seni konuşmuş ilfito! 😅
Lolipop! 😅
Ben seni biliyorum, çok becerikli başarılı iş kadını da sayılırsın! 😅
Küçüksün ama yaşına göre müthişsin, afferim! 😅
Teşekkür ederim 😌😌😌😌
Ricalarımı iletiyorum
Dünden beri sitede birsey var. Kıskanmış çok aşağılık kompleksine sahip biri ezik hissetmis ezmek icin bos demis sana ama kendisinin ne olduğunu kanitlamis.😄😄 Millet ne kadar çok kıskanıyor ya şaşırıyorum vallahi 😄
😂😂😂😂
🌸🌸🌸🌸
Red yeyince kendine bakmayıp laf sallamakla afedersin bir tarafı göğe erdiğini düşünen bir insanla muhattap olmuşsun.
Çok da takılmana gerek yok.. Selametle..
Takilmadim tanışalım mı dedi yok dedim böyle yazdı 😂😂😂
İyi yapmışsın. Ulaşamadığı ete mundar demiş hepsi bu. d. d. d
😂😂😂 anlamadım ama kötü bir şey galba
Atasözü kişinin ulaşamadığı şeyi kötülemesi demek. d
Estağfirullah biz kibar ve şair adamız kötü şey kullanır mıyız sshsh
Tam bir beyfendi sözü tebrik ederim 🎉🎉🎉
Teşekkür ederim hanımefendi (:
Rica ederim
(:(:
Kedi ulaşamadı ete mindar dermiş hemen gerçek yüzünü göstermiş tanışmak istemeyebilirsin bu gayet normal
Yani belki moralim kötü belki konuşmak istemiyorum zorunda değilim 😂😂 ama iyi ki de yaptım
Konuşmak mecburiyetinde değilsin anlayışlı olması lazım gerçi ben sevdiğim için neler yaptım da neler gördüm her neyse sen sıkma canını
☺☺🤗🤗
Reddedilmeyi kaldıramayan insan profili bunlar.. reddetmeseydin senden iyisi dolusu yoktu :)
Aynen öyle 😂😂😂
Sen sohbete devam etseydin oo sana güller çiçekler alır kapına yollardı 😅
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kendi olduğu yerde kendi yaptığı zamanla başkasına laf söylemesi enteresan.. Bir yerin nitelik ve niceliğini o yerdeki insqnlar belirler.. Burdq herkese mesaj atıp tanışmaya çalışan biri ne kadar anlam katabilir ki. :))
Madem boş bir insansın o zaman niye tanışmak için sana yazmış, red yiyince aglayan klasik erkek engelle
psikolojisi bozuk insanlar dolu site. tanismak isteyen birinin ret karsiliginda bunlari demesi ne kadar tanismak istedigini belli ediyor. amacsizliktan hayvana donusmusler
Kendisi gerçekten boş bir insan belli tanışamayınca çirkinleşmiş
Seni gaza getirneye çalışmış aklı sıra seni sinir edecek seninle daha uzun yazışacak
Gerçekten çok değişik insanlarla karşı karşıyayız ama burada güvenliğimiz sıfır
Kendisi senden boş boş insansan neden sana yazıyor peki
kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş :D yanlız bu kedi de değil çakal çakal :D
😂😂😂bugün ne kadar ata sözü duydum hiç bilmiyorum böyle sözleri
😅😄😄
O boşsa biz ne yapalım canım. 😄
😂😂😂 engelleyelim
Engelle 😂
Ayıpsın sence ben bekler miyim anında
😂😂
😂😂😂😂
Amann kendi de burada kendi de boş demek ki jsjsks
Bence mesaj kutusunu kapa.
Arkadaşım gelirse diye açık
peki onun burada ne işi varmış :D :D
😅🤣🤣bilmem
sadece konuşmak için konuşuyor bazı insanlar
Tanışmak istesen boş olmazdın.🤣
😂😂😂
Fenomen olmak için mi çabaladın
Yani başvurdum ve dizi film de 8 ay sürdü yani tabi benim de hatalarım oldu tam fenomen olacağım bırakıyorum sonra tekrar baştan başladım
Kıskanç insan beyanı 😹
😂😂😂
Çekemiyorsan beni çatla göbör göbööör deseydin 😂
Kendi dolu muymuş sjsjsjs
Dolularını bul dalya. rak de
Ya ağlasanaaaa kendini parcalasanaaaa😅
Evet sadece boş olduğum zamanlar buraya giriyorum
Herkesi kafaya takarsak vay halimize😊
Erkek mi bu
Evet
Ne zamandır burdasın
Bir yılı geçti