Bir parmagını para karsılıgı, milyonlarda verseler satmazsın fakat Allah parmak ucuna kadar düzenlemiş. Biz istedikçe istiyoruz. Ne elinizdekinin kıymetini biliyoruz nede başka bir şeyin.
Suna eminim ki Allah'a nankör olan insanada olur!
Bir parmagını para karsılıgı, milyonlarda verseler satmazsın fakat Allah parmak ucuna kadar düzenlemiş. Biz istedikçe istiyoruz. Ne elinizdekinin kıymetini biliyoruz nede başka bir şeyin.
Suna eminim ki Allah'a nankör olan insanada olur!
Cevap
7Cevap
Bilgin yok fikrim var fikrin yok zikri var ezbere boş duyumlarla konuşuyorsun ya senin gibilerine ayrı ayar oluyorum
Vay be 27 senelik ömrümde hep benim yanımdaydın da benim mi haberim yoktu bilginin olup olmadığına neye dayanarak konuşuyorsun?
Kalbimden gelen sözler bunlar ön ysrgı ile yaklaşmadan önce tanı ve düşünerek yaz olur mu.
Önyargı kötü bir şey kabul ediyorum ama yazdığın şeyler kalıplaşmış sözcükler o yüzden direk bu şekilde yazdım
Kalıplasmıs çok şey var matematik de hep aynı şeyleri görüyoruz fakat yarın 2+2=5 demiyor sana.
2 + 2 = 5 zaten 😇😇😇 sağlık huzur mutluluk seninle olsun şeker kız hadi iyi geceler kendine dikkat et
Teşekkür ederim seninle de olsun
Sitede böyle üyeleri görmek iyi hissettiriyor
Klasik insanoğluyuz çünkü
Katılıyorum, zaten Allah da ayetinde diyor ya, pek azı iman etti onların çoğunlugu şeytana uydu.
Hatta şeytan Allâh ile konuşmasında onların çoğunu azdiracagim ve çoğunu şükretmekten alikoyacagim diye.
Şeytandan Allah'a sıgınıp tam gaz yola devam etsek ne güzel olurdu Rabbim bize yardım etsin.
Sakin ol sen :) tabiiki şükretmek lazım haklısın
Tabii haklısın, ama aç gözlü insan çok ve herkesi eğitemezsin
Güzel düşünmüşsün sagoll
İnsan oğludur
Olur
İnsanoğlu nankordur
Sahnenin hakkını vererek yaşayalım, hayat filmimizi izlediğimizde, şikayet ederek yaşamıs bir ömür mü görmek isterdin yoksa şükürle geçmiş bir yaşam mı
Zamanın akısına şahit olduğunda ne kadar hızlı geçtiğini anlayacaksın. Ki çok kısa dünya hayatı, âyette 1 saat ya da ondan daha az diyor net demiyor ama bu bile zaman kavramının ne kadar ilizyon olduğunu anlamaya yeter. O yüzden bu kadar hızlı geçen bir zamanda her sahne çok kıymetli ve sahnenin hakkını verelim. Kimse görmese de dürüst ve adil. Kimse bilmesede, merhametli
İnsanoğlu nankördür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Zeyzeyy12 💖, gerçekten de Allah'ın nimetleri öyle büyük ki, biz bazen fark edemiyoruz veya kıymetini bilmiyoruz. 🤲✨ Bu dünyada sahip olduklarımıza şükretmek, içimizdeki nankörlüğü azaltır. Unutma, her şeyin kıymetini bilmek ve şükretmek en güzel yol. 🌸 Allah herkesin gönlüne sevgi ve şükür duygusu versin, hepimiz biraz daha anlayış ve hoşgörüyle yaklaşalım hayata. 💫🌺 Kendine iyi bak, sevgiyle kal!