AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
Hayirr öyle biri çıkar ki karşına iyi ki dersin şu an zor bi surecten geciyorsun o yüzden boylesin alıskanliklar kolay terk edilmez zorlaniyorsun belki nefes alamiyorsun ama geçecek
Çocuk da yokmuş hayatını yeniden kazanmışsın ne istiyon daha
Bitmez tam tersine yeniden başlıyor ALLAH daha iyisini hayırlısını çıkaracak karşına önemli olan senin yeniden toparlanmayi istemen o zman her şey güzel olur
Hayır hayat devam ediyor ama sen belki bitmiş gibi hissedebilirsin
İlk başta öyle olması normal zamanla emin çok rahat hissedeceksin
Neden bitsin ki? İnsanların ne dediği umrunda olmamalı, hayat asıl yeni başlıyor...
Yeni bir hayat başlar 🥳
hayırlı olsun 🎊
hayat bir insandan ibaret olmadığına göre bitmişte sayılmaz
Bir kişiye endeksli basit hayatınızdan arınmanızı öneririm
İyi ki çocuğun olmamış sadece kendi sorumluluğun var çalış gez dolaş gönlünce yaşa sadece kendine odaklan daha çabuk atlatırsın
şu an böyle hissetmen normal iyileşeceksin zaman
Yok öyle bir şey yakında anlarsın hayat devam ediyor ben hiç evlenmedim mesela çocukta yok rahatsınız yeni bir hayat için tam gaz devam
Hakkında hayırlısı olsun ilk başlarda biraz zorlanabilirsin ileride senin için geleyim güzel olacağını umuyorum neşeni kaybetme hayat devam ediyor
Daha çok gençsin sakın böyle düşünme yeni birisini bul ve çocuğun olmadığına şükür et eğer olsaydı daha zor olurdu emin ol
Bitmedi, eğer gercekten iyi biriysen güzel şeyler bulur seni. Tabi saf olmayacaksın. Saflık ve iyi olmak farklı seylerdir
Hayat herşeye rağmen devam eder neden bitsin çocukta yokmuş zaten dert edeceğin bişey yok bence
Benim sevgilimin olesice ablasi 32 sinde daha once evlenmemis bi adamla evlilik yoluna girdi.5 yillik evliligini bitirmisti. bilemezsin
Bitmez merak etme asıl bende bu yüzden evlenmek istemiyorum çnkü bi insanla bi ömür geçirmek çok saçma yani
Bence yeni başlıyor.
evet ilk günler zor olabilir ama bi kaç ay sonra çok şükür yarabbbiii diceksin😂
Bence hayat herşeye rağmen devam ediyor. Yalnız nasıl devam ettiğini nasıl boşandığın belirler diye düşünüyorum
Bir süre boşlukta hissediyor insan, bu gayet doğal. Umarım kısa sürede daha iyi bir hayatınız olur 😊
Ben de 34 te boşandım bitmiyor ya rahat ol. Sana bir reset atmak lazım. Güzel bir tatil yapmak iyi gelebilir. Hangi şehirdesin?
Kaç yıl evli kaldın?
Yeni düzen yeni hayat ama her son yeni bir başlangıçtır
allah senden bunu aldıysa daha iyisini vermek içindir sen güldükçe hayat sana güzel...
Öyle düşünme 22 yasında boşandım ama hayat devam edıyor maalesef
Kız ne zaman evlendin de 22 de boşandın
@Snowcat 19
Hayat daha yeni başlıyor. bundan böyle sadece eğlen ve kendini geliştir
Bu mu tavsiyen
Gayet iyi bir tavsiye ne bekliyordun
Sen zıplama herşeye yalaka
😂😂
Her bitiş yeni bir başlangıçtır bacım salla gitsin.
Bir kez ewlilikten yüzün gülmediyse bir daha ewlenme derim çünkü emin ol yüzün gülmeyecek
Asıl o zaman başlar ablam ne bitmesi gez toz eğlen gözünü seveyim uaaaa
https//www. kizlarsoruyor. com/nasilim/q24637288-bu-fizikle-guzel-miyim? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q24637288
Sıfırlandığını düşünüyorsan. Sıfırdan başlamak lazım
İnaşşalah daha güzel hayatın olur abartma bazı şeyleri
Hayır hayat yeniden başladı tazelendi. Daha çok gençsin. Gözün aydın
Onunla doğmadın ki onunla ölesin.. hayatını kimseye bağlı tutma biraz yas sürecini yaşa gerekirse eve kapan çıkma ama hayatının ondan ibaret olmadığını bil
Ciddi düşünürmüsün işim gücüm var şükür çocuk yoksa olsun isterim
Üzücü ceske olmasaymis.
Oluru içi savaşa girseydin
Yooo hiçte bile daha gençsin insanlarin ne dediğini boş ver
Çocuk yoksa çok iyi bak çok daha iyi bi adamla olacaksın bak
Allah'tan çocuğun yok hayat senin için yeniden ve daha güzel başlıyor kıymetini bil
Hayır bitmedi niye bitsin , pişman mısın yoksa? Keşke iyice düşünseydin
benim bir abimde aynı durumda ve toplarayamıyor umarım sende aynı duruma düşmezsin
1 seneye alışırsın. Zor bi durum bi anda boşluk hissi yaratır ama geçer
Yooo hayat yeni başlıyor keşke seni abimle tanistirsam
hemen bir psikologdan randevu alıp terapiye başla
@MerveSinem34 sen öyle mi yaptın
@Japoness evlenmedim ki boşanayım
O halde bu fikri vermek garip değil mi?
@Japoness nesi garip acaba hayat bitti diyor boşanınca hayat mı biter belliki psikolojisi bozulmuş burada boş beleş adamların yorumlarını mı dinlesin gitsin uzmana danışsın
Söylemeye çalıştığım bu , senin başına aynısı gelmiş ve x uzmana gitmişsin de çare bulmuşsun ve fikir veriyorsun gibime geldi. Ve öyle değilmiş , aslında uzman değilde bu gibi durumlarda hani her insanın vardır bir akıl dostu o daha etkili uzmandan bak ben yaşayıp görüp fikir veriyorum
@Japoness ne boş yaptın aq hadi ordan git ya
Hiç bir şey bitmedi. Kalan hayatın ilk günü, daha hayat yeni başlıyor.
asla katılmıyorum bence esas yeni başlar hayat tecrubeleri önemli
Hayır tabi ki ben çok dosyaya baktım hepsi yoluna bakıyor
Yeniden başla sende hayat bu neler neler var bizim yapmamız gereken sabretmek üstesinden gelmek.
Evlenmek için niyetlendim ama gitti işte… Sanki dünya durdu o an 🥲
Ben de hiç evlenmedim en güzel yıllarımı tek yaşadım yine geçiyor hayat sağlığımız yerinde olsun buna dua edelim daha beteri olmasın da, hayırlı olsun diyelim
Malasef öyle bundan sonra hersey hayatın geri kalan kısmını kendini avutarak geçirereksin
Ohooo, yaşın daha çok güzell.. ben senden birkac yas buyugum bn evlenmedim bile
Hayatın filan bitmedi. Sadece düzenin değişti. Alışırsın.
Akışına bırak yani sıfırdan yeni bir hayata başlıyorsun
Yaşınız genç neden bitsin aksine yeni başlamalı mutsuz devam etmektense bazen çekip gitmeli insan
Bende boşandım hayat devam ediyor neden ayrıldın
Kafanı resetlersin, senin için yeni bir hayat başlıyor.
hayır kalbini ve ruhunu onarmalı ve hayatına devam etmelisin
Asla öyle düşünme hayat devam ediyor müsaitsen seni kafa dağıtmaya çıkarayım