Ya esimle neredeyse bu konu yüzünden hergun tartışıyoruz. Ben kazanıyorum benim param düşüncesi var. Nefret ediyorum. Bende çalışıyordum ama işten çıkmak zorunda kaldım 3 aylık hamileyim çünkü. Durumu iyi olmasına rağmen en ufak bisey istesem alamam diyor. Ya da mesela dün canım tavuk döner çekti yani al diye aramazdim bile ama dün kokusu burnuma geldi resmen. Aradım bende, gelirken alir misin diye. Evde ne varsa onu yiyemiyor musun felan diye uzatti almadı. Aradığıma pişman oldum resmen ama dünden beri de canım çekiyor. Diyemiyorum da.. ilk kez böyle biseyi canim cekti. Hamilelikten dolayi sanırım. Esim niye böyle cimri ve bencil anlamıyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılOha şaka mı bu? Bir insan eşine bjr tavuk döneri çok görüyorsa Allah senin yardımcın olsun. Benim eşim hamileyken ne isterse aldım her gün sordun canın bir şey istiyor mu diye kışın ortasında şeftali istedi 3 gün aradım buldum aldım bir dediğini iki etmedim ayaklarına masaj yaptım , çoraplarını giydirdim , ev işlerini yaptım , yemek yaptım elimden ne geliyorsa o bizim çocuğumuzu taşıyor ya ne demek alamam edemem bir tavuk döner 100 TL 150 TL olsun insan hamile eşine böyle söyler mi gerçekten acayip canım sıkıldı şu an sinirlendim kim olduğunu bilmiyorum ama bilsem ağzıma ne geliyorsa söyler yerin dibine sokardım. Bir de aklıma şu geldi sana para bırakmıyor mu bu adam kartın felan yok mu yani o kadar canın çekti zaten hamilesin söyle gitsin ama eve de para bırakmıyorsa çok başka bir olay babam bana demişti ki evlenmeden önce eğer eşinin isteklerini yapmazsan, eve para bırakmazsan karını mağdur edersen demek istiyorsun ki başka şekilde bul parayı ya da başka birini bul isteklerini alacak demeye gelir demişti ve haklı benim kendi iş yerim var benden çok hesabı kitabı eşim bilir kaç para kazandık ne giderimiz oldu eşimin kontrolü altında ben ondan para isterim o benden değil çok ama çok üzücü gerçekten bir döner ya döner vala ben kabullenemiyorum sen nasıl razı geliyorsun anlamadım.
03 Yorumla- 1 yıl
Söylemeyi unutmuşum vala adresini ver hemen söylim ne istiyorsan helali hoş olsun hiç problem değil. Adresini vermekten çekiniyorsan sana en yakın dönerciyi söyle ben bulup sipariş vereyim sen git siparişi ben verdim de al
Soran1 yılYa ben söylemezdim bile alır mısın diye ama o günden beri hala canım çekiyor. Aserdim galiba bilmiyorum. Dediğime pişman etti. Keske hic demeseydim. eve para bıraksa zaten onla alırdim ama ne ihtiyacın olacak gerek yok diyip bırakmıyor.
Yine de düşünceniz için teşekkür ederim ben🙏- 1 yıl
Gerçekten inanılmaz ya yaptığı çok yanlış vala nasıl bir ömür geçer onunla Allah sana sabır versin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durum turk erkeklerinin %90 ında var. Babamda anneme karsi ve bize karsi boyle. Artik evlilik yurutmenin de bir anlami yok. Ev kadini gecindirmeyeceksin, isteklerini almayacaksin o zaman baska ne ise yarayacaksin erkek olarak? Kadin da cocugu yapar, sonra bosar hayatina bakar. Artik durum bu hali aliyor mecburen yani. Ekonomik siddet gosteren erkekle omur gecmez. Kadin olarak habire kendi parani da kazanamazsin. Kamu da dahi olsan kimi ucretsiz izne, dinlenmeye, cocugun yaninda olmaya ihtiyac duyuyor. Kimi zor dogum ve hamilelik geciriyor, ucretsiz izin alip rahatlamak istiyor, iyice iyilesmek istiyor, biraz kafa olarakta. Bir de yukune is stresi eklemek istemeyen oluyor. 16 haftalik izin de cok yeterli degil vucut icin aslinda. Ozel de zaten isten çıkarsın, cikarilirsin vs. Erkek en zorlu zamanlarda dahi yaninda olmayacaksa, ben varim sirtini bana yasla demeyecekse varliginin ne geregi var o zaman. Kadin para da kazansin, kendi ihtiyacini gorsun, cocukta baksin. E erkek ne yapacak o zaman? Kadinin medeni halinde evli yazmasinin ne anlami var?
Sonra neden kadinlar bosaniyor. Simdi bu tarz adamlari bosama da kahrini mi cekecek kadin? Paraya muhtac edenden koca olur mu? Ekonomik siddet uygulayandan koca olur mu? Sonra niye bosanmalar artıyor. Artmasinda ne olsun yani? Şu kahir omur boyu cekilir mi? Su ego cekilir mi?
Ama yok. Bizim ulkede bosanma durumunda dahi kadin suçludur. Aldatildiysa haketmistir, bos birakmistir. Kocasi para esirgiyorsa kadin cok harciyordur vs vs. Kadinlarin calisma istegi iste bu yuzden. Bizi buyutenler bu yuzden oku, calista kocana muhtac olma diye yetistirdi. Kendileri bu siddeti cok gordu cunku.
Ha ne oldu? Kizlari okuttun, is sahibi yaptin ne oldu? Sorun cozuldu mu? Bu sefer kizlarin parasinda da hak iddia etmeye basladilar. Ona da kondular. Kadinlari maasli hizmetci, bedava isci gibi gormeye basladilar. Eskiden ek is yaoar coluk cocuga bakarlardi, artik azicik ustlerinde toplum baskisi olmasa az bucuk çalıştıkları tek bir işte dahi calismayacaklar.
Ben seni niye gecindireyim, kocan da olsam parami yeme, git calis der oldular. Eskiden oyle, parayla ettikleri bir zulum vardi. Simdi de bu sekilde zulum ediyorlar. Hasta misin, hamile misin, dogurdun mu, dogurduktan 7 kat kesildikten 2 hafta sonra işe baslamissin hicbiri umurlarinlarinda degil. Yeter ki oteden beri istedikleri karim parami yemesin.
54 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar da meraklı gibi evlenmesin kendi parasini yesin akılları cikiyor 25 e kadar evlenemezsem diye az önce iki tane soru gördüm biri 28 e geldim geç mi kaldım evlenmeye yazmış diğeri 33 yaşındayım mutsuz ilişkim var ama yaşımdan dolayı ayrilamiyorum yazmış erkekler evli olmadan durabiliyor ama kadınlar genç iken özellikle bekar duramiyor neden böyle bu anlamış değilim. 25 e kadar evlenemezler ise orta yerlerinden Cat diye catliyorlar
Soran1 yılO kadar haklısın ki. En iyisi evlenmemekmis
Cevap sahibi1 yıl@Snowcat bu da biraz toplum baskısı. Bir de dogurganligin yas ile baglantisi olması. Anne olmak isteyen bir suru kadin var. Mis kokulu, tatli bir bebegin olsun istiyor bazilari. Bunun icinde evlenmek durumunda kaliniyor. Ya da bizim ulkede kadin icin bircok kapi evlenince açılıyor. Kadin cinselligi bile evlenince hak goruluyor. Evlenmezsen o da hakkin degil, erkek gibi elinin kiri degil. Ya da inanci olan kizlar zina etmek istemiyor vs. Erkek turk toplumunda erkek olarak, daha cinsiyeti belli olur olmaz toplumda yer ediniyor. Ama kadin oyle degil. Kadinin var olabilmesi icin daha fazla emek harcamasi ve belli konumlara gelmesi gerekiyor. Calismasi gerekiyor mesela. Ya da koca sahibi olmasi gerekiyor. Toplumda yer edinebilmek icin evlenmesi, anne olmasi gibi seylerde bekleniyor. Bunlar konusunda da turkiye donusum geciriyor suanda. Nasil ki kadinin calismasi eskiye oranla daha normalse bunlarin da normallesmesi icin, kadinin evlenmeme tercihi vs de gittikce normallesecek. Ama Şu an bu kivamda degiliz. Zaten yeni nesil kizlar evlenmek istemiyor. Yuklerinin ne kadar agir oldugunu farkındalar. Erkek kahrinin, egosunun ne kadar yuksek oldugunu farkindalar. Bosanan kadinlari goruyorlar ve cogu kocasiz daha mutlu, bunu goruyorlar. Benim cevremde de var. Bosanmis 2 kadin. Eskiye oranla gercekten her anlamda daha iyiler. Arastirmalarda da evlilik erkege, bekarlik kadina yarayan bir sey.
Cevap sahibi1 yıl@Snowcat ha tabi bu dediklerim genel icin. Tek tukte evin isini, sorumlulugunu alan erkekler turemeye basladi. Kadini duygusal anlamda da desteklemeye baslayanlar var ama cok az. Turk erkeklerinin duygusal zekasi cok dusuk. Empati yetenegi sifira yakin. Eş olarak gorme degil de hizmetci gibi gormek, kendisine hizmetci, annesine annaesinin istedigi bir gelin alma egilimleri var. Bizim erkeklerin evlenme kriterleri dahi sıkıntılı. Tum bunlarda iste bosanma sayisini ve kizlarda bekar kalma oranini artırıyor. Millet, toplumda hep kadinlarin duzelmesini bekliyor. Sineye cekmesini bekliyor. Demiyor ki erkek aldatmasin, diyorlar ki yapmis bir hata o erkek yuvani dagitma vs. Erkeklerin duzelmesi gerekirken hala duzelmeyi kadin cinsiyetinden bekledikleri icin bir yere varamiyoruz. Kadin calisio parasini kazansin, erkege muhtac olmasin derken, kimse cikipta erkekler kadinin yaptigi bir tabak yemege muhtac degil, bir erkekte kadinin onune koydugu 2 kasik yemege muhtac olmamali, erkeklerde yemek ogrenmeli vs demiyor kimse. Erkeklerin eksiklikleri dahi kadin uzerinden duzeltilmeye çalışıliyor. Sen erkeksin evi gecindireceksin, kadin calismak zorunda degil demek yerine, erkek bu konuda eksikse, seni gecindirmiyorsa paraya muhtac ediyorsa sen calisacaksin deniyor kizlara. Erkeklerin eksikliginin yapmadiklarinin, yapmaktan gocunduklarinin dahi faturasi kadina kesiliyor. Erkeklere de hicbir sey olmuyor.
1 yılbenim abimde böyleydi. saçma sapan triplere giriyordu. kusura bakma ama hamile eşine bir döneri çok gören adamdan olmaz bacım. abim karısını çocuklarını bırakıp gitti. eğer sürekli sineye çekersen, olmamış gibi yaparsan, inan bana daha beter hale gelecek. biz de abi çok. diğer abim karısını el üstünde tutuyor. çok mutlular. onun eşi de çalışmıyor ve bebek bekliyorlar. karısı ne isterse alıyor. almalı da. hamile karısına bir döneri çok gören ben adama adam demem. belli ki çocuk sahibi de olmak istemiyormuş. hayalperestt olmaya gerek yok. bazı şeyler çok gözünün önende. kocanı boşa diyemem ama ne yaparsa yapsın yanında dururmuşsun gibi de hissettirme. elinin altında olan her zaman kıymetsizdir. kaybetmekten korkmazsın.
00 Yorumla
Bu durum bir çok erkek te mevcut, yanlış olsa da, maalesef işlenmiş bir düşünce. Oysaki evlilikte sen ben olayı olmamalı, bu gibi sorunlar evde huzursuzluğun ve tartışmanın belirtisidir. Maalesef.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 1 yılsaçmadır bence de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşırı saçma tabikide kocanın parası karısı ve çocuğunundur. Çok büyük ayıp böyle herifler evlenmemeli daha olgunlaşmamış. Ya babalarımız böyle miydi? 10 aylık evliyim eşim asla böyle değil onun neyi varsa benimdir. Bunlar kendilerine adam değil erkek bile demesin yerine ben yerin dibine girdim. Ya birde hamilesin ya yazıklar olsun of valla çok üzüldüm benimde 2 aylık oldu daha yeni ama eşim hamile değilken de her istediğimi alırdı alcam tabi der. Hamilesin birde ya ölse istediğini geri çeviremez keşke hamile hiç kalmasaydın yazıklar olsun. Hiç değmez böyle herifi baba yapmaya. Aşırı bencil narsist iğrenç biri midem bulandı. Çok üzüldüm cidden.
10 YorumlaSende yemek yap ben yaptım benim yemeğim de gidip kendi parasiyla yemek yesin. Bide hamilesin varya bu doğurduğun çocuga ismini kocana bırakırsan kendine saygısızlık etmiş olursun sen doğurdun senin çocuğun normalde onun mantığına göre öyle oluyor. Ayy çok sinirlendim şu an ya
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞimdi erkek bu durumda suçlu oluyor da evde yemek yapmak kadının görevi değil temizlik kadının görevi değil çocuk bakmak kadının göreci değil diye bas bas bağırıyorsumuz ama iş böyle isteme gelince erkek suçlu oluyor adam haklı evde ne varsa onu ye
018 Yorumla
Soran1 yılZaten evde ne var onu yiyen biriyim
Ekstra sürekli şunu al bunu al demem. Hamileyim farkindaysan ve ilk asermemdi bu benim. Hala da canım istiyor. Elimde olan bisey değil yani
Cevap sahibi1 yılAdres ver yollayım aşerme farklı onu demedin ki
Soran1 yılSoruda bahsettim
Cevap sahibi1 yılBen anlamadım demekkş kusura bakma canım
Soran1 yılÖnemli değil
Cevap sahibi1 yılburada millet saçma sebeblerle suçluyor öyle sandım nerelisin
Soran1 yılAmasya
Cevap sahibi1 yılOoo yakın olsak gel derdim hataya hatay usulü yedirirdim sana ama kocandan gizli 😀
Soran1 yılBol soslu bi Hatay usulü yanına da turşu ne güzel olurdu ya. Bir de buz gibi bir ayran. Of gerçekten kokusu bile burnuma geldi
Cevap sahibi1 yılEvet özelliği bol soslu olması zaten kıyamam sana ya
Soran1 yılNeyse ya kapatalım konuyu
Cevap sahibi1 yılAynen amasyanın neresinde oturuyon yaş kaç
Soran1 yılMerkezdeyim
25 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılÇok küçük bir yer ama orası sevmedim ben insanları da garip
Soran1 yılBen zaten amasyali değilim sivasliyim
Cevap sahibi1 yılAllahım nasıl düştün oraya sen erkekleri zaten daha berbat vardı ordan konuştuğum birisi kadın işe giderken abisi arabayla işe giderdi öğretmen bide abisi ama arabaya almazdı
Soran1 yılDeğişik gerçekten..
Cevap sahibi1 yılAile yapıları çok farklı bayada genişler
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılkeşke bebeği yapmadan boşasaydın hamile karısına üstelik parası varken bir tavuk döner almayan adama adam denmez
50 Yorumla Esin evlenilmeyecek bir insan tipiymiş. Hamileyim ve canım çekiyor niye paranı benden ve çocuğundan esirgiyorsun diye sor bence bu normal bir yetişkin tavrı değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBir insan kendi çocuğunu taşıyan karısına bir döneri çok görmez. Başka bir şey var bu işin içinde...
09 Yorumla
Soran1 yılBaşka bir şey ne olabilir ki?
Çok görüyor işte. Bir dönerin bile hesabını kitabini yapıyor- 1 yıl
Gerçekten o kadar kötü biri mi?
- 1 yıl
Git istediğin bir yerde döner ye ve o dükkan sahibi İban versin burada paylaş hesabı ödeyelim.
Soran1 yılMaddi açıdan evet böyle biri. Ben zaten çalıştığım zaman kendi ihtiyaclarimi kendim karşılıyordum ama şu an mecbur çıktım işten. Ayrıca ben ona şunu al bunu al diyen biri de değilim. Hatta o gün söylemeyecektim bile. Ararken bile acaba söylemesem mi diye ikilemde kaldım ama o gün farklı bi şekilde canım çekti. İlk asermemdi. Aradım bende. Keşke arayıp söylemeseydim
Soran1 yılYok sagol yine de düşüncen için 🙏
- 1 yıl
Senin söylemeden onun düşünüp sorması gerekirdi. Sonuçta iki can taşıyorsun.
Soran1 yılÖyle ama sormaz işte. Dün kendisi dışarıda yedi yemeğini. Aklına bile gelmemisimdir büyük ihtimal
- 1 yıl
Olgunlaşmamış, eş, ev ve çocuk sahibi olma sorumluluğu hakkında hiç bir fikri olmayan bir eşin var. Bir ömür boyu sıkıntı yaşamazsın inşallah 👍 işin zor. Allah yar ve yardımcın olsun.
Soran1 yılİnşallah
Aminn
1 yılSen onunla evlenmekle baştan hata yapmışsın. Hamile insanın canı ne çekerse ben bile alırım. Ayıp ve günah. Ya onu böyle kabul edeceksin ya da boşanacaksın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılBöyle adamlar boynuz yediğinde afiyet olsun diyorum. Evlendiğin kadına nasıl para vermezsin aklım almıyor. Kim için kazanıyorsun sen bu parayı be adam?
00 Yorumla
1 yılSaçma mantık tabi, onun çocuğuna hamile kalmışsın o yüzden çalışmıyorsun bu da seni onun parasına ortak yapar. Herhangi birisi değilsin ki sen.
00 YorumlaNerden buluyorsunuz böyle slak adamları anlamıyorum. Bir de hamileymişsiniz. İnsan karısı hamile olduğunda üstüne titrer. Garip.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılKızım sen bu adamı özenle mi seçtin böyle bir ök*zü nerden buldum ya. O zaman çocuğu da ben doğuruyorum benim, senin hiçbir söz hakkın yok de
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
s 1 yılbence cok sacma ne lazımsa alınır giderler falan sonra tum para ortak kartta biriktirilir ya da yatırım yapıloır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılHangi mağarada yetişiyor bunlar ya daha karısına döner almayan adam çocuğa nasıl bakacak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSakin durma onun yanında, oylesiyle bir ömür geçer mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerden buluyosunuz böyle öküzün önde gidenlerini. Bide hamilesin yazuk ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekse bu mantık olmamalı. Başka ne yapıyorlar zaten
00 YorumlaNerden buluyorsunuz böyle adamları anlamıyorum çok mu arıyorsunuz tam bir sığır gerçekten
00 Yorumla
1 yıllan karin hamile olacak cocugunu taşiyacak aşerecek sen atavuk doner mk olüsü 80 tl :)
00 Yorumla
1 yılŞeref yoksunu bir eşiniz var ilerisi daha kötü olur Allah kolaylık versin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılhocam adres soyle ben gondereyim yaziktir.
05 Yorumla
Soran1 yılSagolun yine de🙏
- 1 yıl
bebek tasiyorsunuz istediginizde zor birsey degil.
Soran1 yılÖyle ama işte ne yapayım. Söyleyince azar işitiyorum o yüzden söylemekte istemiyorum daha
- 1 yıl
Allah yardimcin olsun. Okuzlerede biraz merhamet versin Allah.
Soran1 yılaminn
- Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma senin benim olur mu evlilikte
017 Yorumla
Soran1 yılEsim öyle iste🤦♀️
- 1 yıl
Neden bu kafada
Soran1 yılBilmiyorum. Çalıştığım zaman ihtiyaclarimi vs ben karsiliyordum ama şu an calisamiyorum ve ne yapicam böyle Bilmiyorum
- 1 yıl
Ne olacak böyle seninde ihtiyaçların var
Soran1 yılBilmiyorum bende
- 1 yıl
Hamileliğin riskli mi peki neden erkenden bıraktın
Soran1 yılBen hamilelik öncesi markette çalışıyordum. O da çok yoruyordu beni. Şimdi markette çalışmam çok zor olur
- 1 yıl
Yardımcı olurlardı bence
Soran1 yılYardımcı olsalarda ne kadar yardımcı olacaklar sanki. Zaten ilk aylarım sürekli kusmayla mide bulantisiyla geçti. Çalıştığım zaman sabah 9 da ise başlayıp akşam 9,10 gibi geliyordum. Bazen sayım günlerimiz oluyor gece 1 e kadar. Yani hamile bir kadın markette zor çalışır
- 1 yıl
Peki böyle ne olacak
Soran1 yılBilmiyorum evde bir kaç çeyrek altınım vardı onları bozdururum belki de simdilik
- 1 yıl
Konuşmak istermisin dertleşmek iyi gelir belki
Soran1 yılYok ya istemiyorum teşekkür ederim yine de
- 1 yıl
Neden endişe ettin ki şimid
Soran1 yılEndişe etmedim istemedim sadece konuşmak
- 1 yıl
Peki
- 1 yıl
Evli biri neden başka biriyle konuşsun ki ille aklı kafası karışabilir zaten hayatında erkek var kocası
Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Nasil yaa.. aseren kadin reddedilmezki..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Yaziklar olsun öyle kocaya
00 Yorumla
1 yılSenin kocan tam bir oküz... Bencil
00 YorumlaHep mi böyleydi kocan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBoşan öyle koca mı olur
00 Yorumla İnşallah troldur saka gibi cunku
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılHemde çok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılKayın pederine söyle
00 Yorumla
1 yılhaklısın gerçekten
00 Yorumla
1 yılBir yerden fazlası yanlış düşünce evet
00 Yorumla
1 yılÇok saçma
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimde ben kazanıyorum benim param mantığı var. Çok saçma degil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım