Aile & Toplum Bağımlılıkları olan insanlardan uzak duruyor musunuz? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Pek yakın çevremde bulundurmuyorum daha bugun babam leş gibi sigara kokuyordu onu da uzaklaştırmak istedim😅 Bağımlılıkları olan insanlardan uzak duruyor musunuz? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. duruma göre değişir benim de bağımlılığım var mesela 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir şeylere bağımlı olan kişiler hastalıklı kişilerdir. Çünkü bazen bazı şeylerden vazgeçmeyi bilmek gerekir. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bağımlılığın onu nasıl etkilediği önemli. Tanımam lazım kendisini. 1 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok da duramıyoruz ki en kötü bir dünya sigara bağımlısı var 1 0 Yorumla
Liyalina Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet uzak dururum, ne bi insana ne de herhangi bir şeye bağımlı olmamalı insan. 1 0 Yorumla
Sonşans11 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl neye bağlı ve ne kadar bağlı olduğuna göre değişir 1 0 Yorumla
omerb1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl sevgiye ya da sevgiliye bağımlılık olabilir o serbest olmalı bence 🥰☺ 1 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı. Durmaya çalışıyorum hoşlanmıyorum 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende kullaniyorum sigara. 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. evet sigara yine normal ama baska seyler asla 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çevremde bulundurmamaya özen gösteririm. 1 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. Sagdaki benim damin salvatore 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bir şeye bağımlı olmak bana saçma geliyor 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burada bir uzaklaştık seninle... 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bağımlılığı neye olduğuna göre değişiyor 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Evet isim olmaz 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 89% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. İçmese iyi olur 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. İçmeyenlerle daha samimiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
duruma göre değişir benim de bağımlılığım var mesela
Bir şeylere bağımlı olan kişiler hastalıklı kişilerdir. Çünkü bazen bazı şeylerden vazgeçmeyi bilmek gerekir.
Bağımlılığın onu nasıl etkilediği önemli. Tanımam lazım kendisini.
Çok da duramıyoruz ki en kötü bir dünya sigara bağımlısı var
Evet uzak dururum, ne bi insana ne de herhangi bir şeye bağımlı olmamalı insan.
neye bağlı ve ne kadar bağlı olduğuna göre değişir
sevgiye ya da sevgiliye bağımlılık olabilir o serbest olmalı bence 🥰☺
Durmaya çalışıyorum hoşlanmıyorum
Bende kullaniyorum sigara.
evet sigara yine normal ama baska seyler asla
Çevremde bulundurmamaya özen gösteririm.
Sagdaki benim damin salvatore
Hiç sevmem uzak dursunlar
Evet bir şeye bağımlı olmak bana saçma geliyor
Burada bir uzaklaştık seninle...
Bağımlılığı neye olduğuna göre değişiyor
Evet isim olmaz
İçmese iyi olur
Hayır kendi seçimleri
İçmeyenlerle daha samimiyim
haklısın
Çok değil
Evet,