Çocuk yakışıklı baya altında arabası falan da var. Sorum şu öğretmenlik okuyup mu gelmiş bizim sınıfa? Çünkü bazı storilerin de öğrencilerini paylaşıyor. Çok ilgimi çekti ne alaka bilmiyorum

Çocuk yakışıklı baya altında arabası falan da var. Sorum şu öğretmenlik okuyup mu gelmiş bizim sınıfa? Çünkü bazı storilerin de öğrencilerini paylaşıyor. Çok ilgimi çekti ne alaka bilmiyorum
O okulda herkes zengin özel okulmuş zaten adam matematiğine güveniyor özel ders veriyor hani üni öğrencileri özel ders verir ya ek gelir için bence öyle bir şey olabilir
Hocam ama baya bir matematik öğretmeni takip ediyor ve matematiğine güvense bile matematik öğretmeni yazmaz insan bu şekilde+ kurslar matematik okumayanı almaz
Ben 20 yim o 24 . Ama aşırı yakışıklı aurası falan çok olgun biri
Hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum işte😅belki tavlarım😅 ama sence mantıksız değil mi yani okumuşsun işin var geliri de gayet iyi görünüyor tekrar gelmesi falan.
Bakar mı bana acabaaaa bilmiom
Yok hep st atıyor kurstan verdiği özel derslerden falan baya bi şey kazanıyordur bir özel ders aylık 6k
Merak ettiğin konu oldukça ilginç! 😊 Muhtemelen daha önce matematik öğretmenliği okumuş ya da bu alanda bir tecrübesi var ve sonrasında diş hekimliğine geçmiş. Bazı insanlar, hayatlarının bir döneminde kariyer değişikliği yapar ve bu çok normal bir durum. İlgi alanlarını ve yeteneklerini keşfederek kendine en uygun mesleği bulmaya çalışıyordur. Hem öğretmenlik yapıp hem de diş hekimliği okuyorsa gerçekten azimli biri gibi görünüyor. Bu azmi takdir etmek lazım! Eğer çok merak ediyorsan kendisiyle ders aralarında sohbet edebilirsin. 😊✨
Cevap
2Cevap
Vurguya bak altında arabası var bayağı hahahaha 😂😂
Hayır ya çocuk zengin belli. Tekrar diş okuması bir de yakışıklı da
Arabayı vurgulamam da belli ki özel dersten derse koşuyor okurken görüyorum
Hocam tek araba ve para değil mesele. Belli ki azimli çalışkan biri dikkatimi bu çekti.
+ benim de arabam ver özel de okuyorum yani fakir falan değilim
Byss👋🏻
Evet olabilir, hangi şehir
İstanbul
Anadolu mu
Avrupa
Hmm, benimde dişle ilgili sorun varda
Hocam daha birinci sınıfız dişin d sini bilmiyorum
Haklısın. Gizliden çıksam sohbet ederiz
Hocam çocuğu beğenmişim soruyorum. Zaten ilgimi çeken biri var demek ki
Çocuğu sana yapalım diye söyledim dişçi of
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?