Bunların özelliği nedir?
Ve çocuklar bunları değilde bizlerin kullandığı diş macununu kullanabilir mi?
#iyiliğiseç ☄☄☄

Diş fırçalamanın dişe ne kadar yararı varsa aynı zamanda zararıda vardır
En önemli zararı macunun içinde bulunan florür miktarı ve çocukların daha nazik olan diş minelerinin çizilmesidir
Bunun yanı sıra yetişkin macunlarının tatları çocuğu diş fırçalamadan soğutabilir macunu yutabilme gibi durumlar oluşabilir
Onun için çocuklar kendilerine özel diş macununu kullanmaları daha sağlıklı olur 😊
Büyük küçük fark etmez diş macunu kullanırken eğer sağlıklı olsun diyorsanız tüpün üzerinde yeşil renk skalası olan macunlar tercih edilmelidir.
Rica ederim bilinçli tüketim önemli. Florür özellikle ilerisi için kanser riskini tetikliyor bilginize.
Kullanabilir bence. Bende çocukken kullandım bir şey olmadı. Ama tabi kendine ait çocuk diş macunu kullansalar daha iyi olur.
Eig için teşekkür ederim ☺
😊😊
Çocuklara ayri dis macunu kullanıyorum bizimki cok acı
Cevap
8Cevap
Yetişkinlerin diş macunu çocuklara zarar verebilir gadası çünkü onların dişleri hassas olur
Belli bir yaşa kadar çocuklara uygun olan kullandirilmali çünkü yutma vs ihtimalleri var sıkıntılı o yüzden
Hem içerik hem de tat olarak farklı olacağından bir de çocukların yutma problemi olabilir o yüzden kullanılamaz
Bana göre bizimde kullanmamamız lazım. Yapmamamız gereken ne varsa yapıyoruz sanki.
Ben küçükken kullanmıştım ve çok acı gelmişti bana 😖
Kendilerine uygun olanları kullanmalilar
Özel üretim yoksa olmaz olamaz olmamalı 🤣
Mümkün mertebe organik olmasına özen göstermek gerek.
Beyazlatıcı gibi olanları değilde mentollü veya ftorlü olanı olur, ben ayrı alıyorum çocuk için
Ben iki çocuğuma da içinde flörür olmayan diş macunlarını tercih ediyorum. Yanlız fiyatı çep yakıyor
Ağzına acı gelir farklı olmalı acı gelmiyorsa kullanabilir.
Yutabilir kullanmamalı bence
Hayır
Ever
Çocuk macunlari iğrenç
Çocuklar için olanı kullanılmalı
Yav sence böyle bişey mümkün olabilir mi
Kullanabilirler bence
hayır onlara özel diş macunlarını kullanmalıdır 😊
Hayır
Hayır
Hayır
Biz onlarınkini kullanabilir miyiz?