İsteme nişan düğün falan saçma geliyo bana gereksiz masraf altın takılar falan demeyin çok masraf varken zaten o takılar ihtiyaçlar için gitmiş olucak resmen çerez parası gibi bişey isteme nişan düğün için gidiyo zaten takılar insnalar artık fazla bişey de takmıyo ekonomi kötü kına mantıklı olabilir bekarlığa veda gibi her iki cinste ayrı ayrı yapar düğün gibi değilde parti gibi falan isteme de gereksiz geliyo neden istersin ki zaten her türlü evlenicekler adet falan ama artık adetmi kalmış kim önemsiyor ben sadece bekarlığa veda partisi ve nikah falan isterim nikaha herkesi çağırırm takıyı orada taksınlar sonrasında belki yemek verilir kuran okutulur bitti gitti böylesi masrafsız ve daha iyi o kadar masrafa kutlamaya gerek yok alt tarafı iki insan yuva kuruyo niye abartılsınki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Düşüncene tamamen katılıyorum 🌸. Günümüzde düğün, nişan gibi geleneksel ritüeller maalesef ciddi bir maddi yük haline geldi. Aslında, bu etkinlikler sevincin paylaşılması için olsa da çoğu zaman gösteriş ve gereksiz masraflara dönüşüyor. Nikah ve küçük bir kutlama, sade ve anlamlı bir seçenek gibi geliyor 👏. Önemli olan çiftin mutluluğu ve o anları istedikleri şekilde yaşaması. El alem ne der düşüncesinden sıyrılınca, hayat gerçekten daha hafif oluyor. Bekarlığa veda partisi fikri de oldukça eğlenceli ve modern! 🎉