Entest olmasin nolur ya?

şimdi biraz garip babamın teyzesinin torunun kızı ama ben ona kuzen diyorum uzak akraba fazla samimi değiliz geldiklerinde aynı odada otururuz ama o tablette ben bilgisayarda günde 5 kelime felan konuşurduk ama bu sefer konuştuk baya oyun oynadık papaz kaçtı falan okey gibi şeyler enson işte annem bana bunu biraz gezdir dedi ki en nefret ettiğim iştir o yüzden bende bir cafeye götürdüm orda oturduk orda beklettim biraz bekliyimde orayı burayı gezdirmekten iyi diye ama bu başladı orda şu kız seni kesiyo bu seni kesiyo felan ben de sinirlendim olabilir dedim bu hep olurda başkalarından duymayı sevmem neyse bekledik 3 saat sonra eve gittim gezdirdim dedim sonra bu korku filmi seyredelim dedi o da tamam bu sürekli koluma yapıştı en sonunda kriz geçirecen dedim kapattım sonra başladı bu karnıma vurmaya sonra sende six pack var falan diye tamam var işte uzatma dedim en sonunda jason derulo un wiggle diye bir şarkı sı var onun klibini açtı ben hiç izlemedim izleyelim falan diye zorla izletti artık belli bir yerden sonra bakmadım diye bana baksana ya niye izlemiyon diye şeyyapınca işkillenmesin diye tepkisiz izledim sonra da amerikan kızları güzel vücutlarına baksana felan yaptı soru şu

bu kız korkuyorum bunu sormaya ama yani yapacak bişey yok sormam lazım bana göre komşular ve akrabalar sınırdır geri kalan her kız atışa hazırdır derim yani entest iğrenç birşey bu kız bana yürüyomu ya ben çok düşündüm ama galiba kendimi avutuyorum bir cevap
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bana entest olup olmadığı nı söylediğiniz için teşekkür ederim ama şimdi kız bana yürümüş mü onuda söyleyin normalde ben hep anlarım amakonu aile içi olunca bir tarafım hep başka şeylerle gerçekleri saklıyo ama hangi taraf o?
Entest olmasin nolur ya?