Rahatsız oluyorum istemiyorum. Eşim de bir şey diyemiyor. En son bağırdım yeter diye. Ağlayıp duygu sömürüsü yaptı.
8 gü
Rahatsız oluyorum istemiyorum. Eşim de bir şey diyemiyor. En son bağırdım yeter diye. Ağlayıp duygu sömürüsü yaptı.
Cevap
14Cevap
Öyle olmaz kiiii. Yanlış yapmışsın. O aramadan sen arayacaktın olur olmaz zamanda lafa tutacaktın falan. Hele kocaya yansıtmak çok çok yanlış. Her zaman sen haksız çıkarsın unutma.
Ya da “ay sessizde kalmış” “ay müsait değildim” diyeceksin, ya da telefonu açıp “şimdi evden çıkıyorum” ya da “duşa giriyorum” deyip kapatacaksın.
Zamanla anlar
Oo ilgi bağımlısı uzak dur
Beni hanım a şikayet ediyordu
Niye beni aramıyor niye uğramıyor niye sarilmiyor ben kendi annem e o kadar aramıyorum
Mic Mic hep birbirimizi seviyoruz derler kaynana kızlarını kızlar birbirini kıskanıyorlar yeter dedim saldırdılar bana bende ayrıldım
Ay milletin oğlunu koca yapmayı biliyorsunuz bir de şeytanlık yapıp uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Sizin de çocuğunuz gelinimiz olacak. Bende genç bir kadınım ama eşimin ailesi ile iletişimine karışmam. Ailenizden görmediğiniz sevgi açlığınızı milleti ailesinden uzaklaştırarak göremezsiniz. Yazık sizin gibilere. Kocanı zor durumda bırakıyorsun anca böyle sevsen öyle yapmazsın.
Her gün arayan kayınvalide denir
Sen g. otuneee iyi bir kazıkk s.. okkupp gönderilecek mahluksun senden ne eş ne anne ne adam insan olur
Ne alaka?
Kel alaka şunu yapiyon sonrada ne alaka mi diyonn sen de suc yok seni evlenen de seni isteyen kaynana da suc var
Kimseyi çekemem. Seni sürekli arasalar ne yapardın
Burada durum sen degilsin kocan annesi onu ariyorr
Beni ariyor
Allah razı olsun denir ne demeyi düşünüyorsun millet kayınvalidesiyle Tellioğullarıyla seferoğulları gibi sen her gün. Arayan kaynanandan şikayetçisin annen arasa aynı tepkiyi mi gösterirsin acaba
Merhaba karektersiz arkadaş
En azından numarasini engelllersin oğluyla konuşur
Oglunda ne zman aradığından sanane
Evine gelmiyor karışmıyor kaynanalik yapmıyor
Karışıyor her seye
Eee sanane oğluyla konuşsun telefonu açmak zorunda değilsin numarasına kısıtlama köy bitti
Bunun arkadaş versiyonu vardı bende yeni bir uğraşa başlarsa salıyorlar
Soguk konsuursan zamanla azalir aramasi. Zamana yay
Saygısızlık etmişsin istemiyor olabilirsin ama bağırman yanlış olmuş
Sabrim tükendi
Anneciğim beni ne kadar da seviyorsun benim sesimi duymadan 1günn geçiremiyorsun ama bırak da ben seni biraz izleyeyim ya de 😉
Aynisi ya bizimkidr maksatlari evde ne oldu ne bitti öğrenmek kalbini kırmadan bazen telefonları açma duymadım falan da ertesi gün ara
Yanlış yapmışsın ayıp
Uzak olsun
Sevgili validecim denir
Niye
Ne diye arıyor
Aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Daha saygılı olabilirdiniz
2 dk konus bir sey olmaz
Fatura ona yazıyorsa sorun yok djsjs 😂
Napion iyi misin anne denir
Anne denir kraliçe denir 😅
Hep sorunlu bu durum niye
Arada ara sevgili kayın validecigim
telefonsapığı
Nevar bunda
Kızılcık şerbeti pinko gibi galiba
arama de
Ne yaparsan yap zor sanki bildiğini okur o
Ayıp etmişsin
Aramasın uzak olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tür durumlar gerçekten çok yorucu olabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Kayınvalide olmak elbette kolay değil, seni sevmek ve hayatınızda yer almak istiyor ama bunu biraz abartmış gibi görünüyor. 😅 Her gün aramak fazla müdahaleci olmuş.
Bağırman tabii ki bir tepki ama sonrasında kendini kötü hissetmiş olabilirsin. Belki de ona açık ve nazik bir şekilde sınırlarını anlatmalısın. "Sizi çok seviyorum ama kendime de zaman ayırmam gerekiyor, gün içinde aramadan önce mesaj atarsanız daha rahat olurum" gibi bir şey söyleyebilirsin. Tatlı bir dille ifade etmek bazen mucizeler yaratır. 🌻 Eşinle de sakin bir şekilde konuşup ona destek olması gerektiğini hatırlatabilirsin. 🌟 Unutma, herkes bazen sınırlarını çizmeyi öğrenmek zorunda! 😊