Aile & Toplum Özel hayatınızı herkesin bilmesini ister miydiniz? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ünlülerin hayatı da zor he biraz düşününce, her şeyinizi herkes biliyor (züğürt tesellisi) Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkürler💙 Özel hayatınızı herkesin bilmesini ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. hayır istemez 1 0 Yorumla
huseyinefesanli Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Özelim mi kaldı acaba gelsin bilsin hiç önemli değil her şey ortada zengin değilim hiçbirşeyim yok neyimi bilecek 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kaliteli ünlülerin özel hayatı yine de gizli kalıyor, ben ünlü olsaydım bu farka dikkat ederim her zaman. 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır tabiki. Adı üstünde özel hayat. Herkes niye bilsin 1 0 Yorumla
jasssminnee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İstemem ya özelimi kimseyle pek paylaşmam zaten sosyal medya bile kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Aşk-kkk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Adı üzerine özel da ..Hiç doğru ve güzel bir davranış değil.. 1 0 Yorumla
pacangaboregi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ünsüzlüğün tek avantajını yaşıyoruz, neden bırakalım 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adı üzerinde özel. 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Adı üstünde özel hayat, sadece bende kalsın 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Bırak fakir sansınlar. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kimse bilemez. Hiç sevmem öyle şeyler. 1 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı. Kadinlar cok rahat anlatiyor 1 0 Yorumla
olgunkocaarıyom Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. ünlü olmasamda bilen oluyo 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. 2 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır gerek yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hayır istemez
Özelim mi kaldı acaba gelsin bilsin hiç önemli değil her şey ortada zengin değilim hiçbirşeyim yok neyimi bilecek
Kaliteli ünlülerin özel hayatı yine de gizli kalıyor, ben ünlü olsaydım bu farka dikkat ederim her zaman.
Hayır tabiki. Adı üstünde özel hayat. Herkes niye bilsin
İstemem ya özelimi kimseyle pek paylaşmam zaten sosyal medya bile kullanmıyorum
Adı üzerine özel da
..
Hiç doğru ve güzel bir davranış değil..
Ünsüzlüğün tek avantajını yaşıyoruz, neden bırakalım
Hayır istemem, özelim özelimdir özelim sadece özelimindir. jxjx
Adı üzerinde özel.
Ünlü olmak çok zor ya bence
Adı üstünde özel hayat, sadece bende kalsın
Bırak fakir sansınlar.
Kimse bilemez. Hiç sevmem öyle şeyler.