AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
anne olmak korkunç bişey bence sosyal hayatın bitiyor çocuğun dertleri falan , bu yüzden :D
Birilerine hesap vermek zorunda olmaktan korktuğum için olabilir mi?
hayatının kalanını aynı kişiyle geçirmek çok riskli değil mi? ben hemen sıkılırım :(
evli olayım kocam ve doğurmak için evlenmek istemiyorum. korkutan beni adam bulamıyoruz
Insan sevdigiyle evlenmek ondan bir cocuk dunyaya getirmek ister bu cok normal bisey
ben evlilik taraftarıyım. doğru kişiyi bulduğumu düşüneyim, yarından tezi yok evlenebilirim valla
yahu nedir sizdeki şu çocuk için önce evlenmek gerek anlayışı illede sevgiye belediye tastiği lazım değilmi. ne yalan söyleyeyim sevgilimle 6 yıldır birlikte yaşıyoruz 1'de çocuğumuz var.
Kim demis istemiyorum diye... Cok istiyorum ama ksmetim cikmiyor karsima
cocuk yetisdirmek ve evliligi yürütmek sorumluluk ister ondan istemezler
ama sen evde kalmissin be kuzum :P
sen niye istemiyorsun acaba?
Erkeklere güvenemiyorum geçmişte yaşadığım olaylardan dolayı. Ve çocuk çok büyük sorumluluk istiyor. Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum bir de :/
sen russun galiba?
Melez diyelim babam Türk ^^
güzelmis :) ruslarda da evde kalmis diye bir tabir var degilmi?
alakasiz olacak kusura bakma ama dogrum degilmi diye merak ettim
bir evlilik yapsan 70 bin tl masraf erkek ödüyor bunu, ne evlenicem, özgür takılırım daha iyi.
ben evlenmeyide çocugumu büyütmeyide istiyorum
hergün dua ediyorum hayırlı kısmet beni bulsun diye
evde kaldım gibi
karsima sevebilecegim biri çıktıktan sonra niye istemeyim ki ben sevdigim kişiyle isterim yani
Aynı sorun bendede var sevgilim benden 12 yaş büyük evlenme teklifi etti kabul ettim. ama durmadan bu konuları açıyo ben çocuksu bir kişiliğe sahibim fazla sorumluluk bana ters de ona nasıl anlatacağım
İsteyende cok emin ol. Ama istemeyenler sorumlulukların agırlıgındandır istememesi.
evliler köpeklr gbi yaşar krallar gibi ölürler bekarlar krallar gibi yaşar köpekler gibi ölürler
bir kızım var ve şu an bekarım sorun yok hayat bana güzel :D
rabbim bana ruh esimi bagislasinn azcik kariyerimde ilerlemek ardindan da evlenip cocuk yapmak istiyorum
Çocuğuma annelik yapacak.
Biri henuz bulamadimda ondn..!
bende 27 oldum... evlılık ıcın cok erkenmıs gıbıme gelıor
evlenmek istemiyorum neden belirtmeye gerek yok istememektedir asıl sebep😁😁cçocuk doğurmak içinse evliliğe hiç gerek yok 😉
Sorumluluk almaktan korkuyorlar bence... Hayatta sorumluluk ustlenmeden hiç birşey sahibi olamazsın. Hayat her zaman stabil gitmez...
Baba olmak isterim. Bir kız bir erkek.
Ama bebekleri çocukları sevmem. Nedense bebek düşmanlığı var.
ben evlenmek isterim yani neden istemeyelim yahu düzenli hayatımız olur eşim isterse konsorsiyum olarak bir tanede junior yaparız
Evlenmek birini sonsuza kadar sevmek bir gelecek kurmak zor bir karar ama guzel... sevebilmek sevilmek guzel.. cocuk yapma konusunda bir evlenek yahu cocuk dusunurum ama bir kizim olsun isterim kiz cocugu sevimli geliyor insana!!! Bana oyle!!
aşk bir sudur iç iç kudur derim ben ama evliligin ve çocugun sorumlulugunu kaldıra bilmek için her şeyden para birlikte oldugu insanı iyi ve kötü günde senin yanında olması gerekir o zaman aşamayacagın sorun kalmaz
Bu sorumluluk getren bir olaydır ve herkes sorumluluk kaldırmaz :)
adam gibi adam olursa evlenilir cocukta yapılır ama o insanda milyonda bir bulunur.
Ne gerek varki, para harca git gez dolaş kendi kendini zincirlemeye hiç gerek yok bence ✌️
Evlenmek isterim ama çocuk doğurmak başına bela almak demek.
bu soruya ufacık çocukların cevap vermesi çok saçma :(
Kadınların bitmeyen istekleri ve su hamilikteki psikolojik durumları
evlenmek için kafa dengi bayan, çocuk olması için bir ömür boyu seveceğin eş.
sonuç olarak anne adayı lazım ki bu çağda hiç bir bayanın gözü yemiyor ömür boyu bir erkekle olmak ve çoçuğa bakmak. Kısaca yemiyor :)
uğraşamam.. daha gezmediğim bir çok ülke var yapmak istediğim bir sürü şey var. tamamen bir engel
İşler çok yoğun hiç fırsatım olmuyor :)) terfi alırsam söz evlenecem :))
Insan Vücudu 40 om acıda olur
Ama kadınlar 90 om acı çekiyor doğumda yani yaklaşık 120 kemik kırılması
fakir ama onurlu bir kız bulamadım henüz :((( hepsi zengin burnu 5 karış havada 21. yy da yaşıyoruz ve ben türkiyede hatun bulamıyorum, en sonunda kuzey koreye gidip fakir komünistin önde gideniyle görücü usulü tanışıcam valla :D
Belkide hayatımızı ve düşüncelerimizi tamamiyle değiştirebilicek çok farklı birisiyle tanışmadığımız için bütün olanlar...
Ekonomik sıkintilar , karsidakine guvensizlik , drgisen toplum sartlari , mahalle baskisi , sorumluluk duygusu liste boyle uzayip gidiyo
senin bebek doğurmana gerek yok zaten kendin bebek gibisin :))))))))) evet şu an ben de istemiyorum çünkü evli değilim :)
benim daha yas 19 ama ilere asla bir çoçuk sahibi olmaycagım. Cocuklara bakmayı birakın zırlamasına tahamülüm yok. Nefret ediorum. Bende gram cocuk sevgisi yok.
Vur geç takıldığım için imkansız. Düzgününü aramıyorum zaten. No problem.
Baska bir canlinin sorumlulugunu almak istemiyorum, gerek duymuyorum..
zaten her kiz evlenilecek nitelige sahip degil, bizde buna gore kategorize ediyoruz sizleri.
Çocuk istiyorum ama evlenmekten deli gibi korkuyorum.
Kendimin ne olmaya nede eş olmaya yeterli özelliklere sahip olmadığını düşündm için
annem babam ve ben gibi yani biz gibi olmaktan korkuyorum
9 ay nasıl taşıyayım ben onu- bu aralar halı sahada maçlar yoğun zaten karnım şişik koşamam
Etrafta bir suru erkek varken birine bagli kalip bunu olene kadar surdurmeye calismak, korkunc...
İstiyorsunuz diye okudum walla :) yeter bir bitmedinız sanane diyecektim :D
cocuk dogurma gibi bir becerim yok evlenmekte isterim sıkıldım bekar bekar nereye kadar :)
herkez sahip olmadigi seylere ozenirmis. Bekarsan evlilige, evliysen bekarliga
@KKTC__ olabilir abi mantıklı :)
Sana bir evlilik seneryosu hazirlayalim
Kafama yatan biri olmadı ama sırf çocuk için bile evlenilebilir.
900 tl maaş?3-5 çocuk? hahahahaahha, neredeyse ciddiye alacaktım sorunu çok komikti 5 yıldız:D
Çünkü ağır bir sorumluluk önce o sorumluluğu kaldırabilecek kıvama gelmek lazım
ben istiyor um tabi ama erken ve Hedefler farklı, doğru insanı bulmak mesele
Ne gerek varki evlenmedende istedimizi yapioruz zaten
mesele evlenip evlenmemek değil o kişi gerçekten sevdiğin ve güvendiğin kişimi gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir
Şöyle ki
https://youtu.be/Es_uivijpekHem erken hemde bakabilecekmiyim ilk önce kendimi saglama alayım düzgün insanı buldugum zaman onuda düşünürüz
Evlenince hayat sıkıcı gelecekmis gibi, bir tat bir heyecan kalmayacakmis gibi geliyor ya. çocuk isterim ama evlenme korkusunu yensem bir
Oglumunda benim gibi tipsiz dogup sonra benim gibi berbat bir hayat gecirmesi aileme bazen beni dogurduklari icin icimden kufrediyorum
Bence evlilik bir sureden sonra monotonlaşıyor. Bu gidermenin tek yolu çocuk yapmaktır diye düşünüyorum.