“Kolanın içinde fare k*nı var”
“Bazı sanatçıların şarkılarını tersten dinleyince şeytana hizmet edildiğine dair mesajlar var” gibi gibi ahsjs

“Kolanın içinde fare k*nı var”
“Bazı sanatçıların şarkılarını tersten dinleyince şeytana hizmet edildiğine dair mesajlar var” gibi gibi ahsjs

Vermek istediğim tepki bu ama yalandan aa evet olabilir gibisine tepkiler verebiliyorum bazen
https://www.youtube.com/embed/tRKvfkgLwvcUzatmasınlar diye “evet haklısıın ya” demek🥳
Bir teyze benim gitarın tellerine şeytanın saklandığını söylemişti de İlahi çalıp şeytana azap çektiriyorum diye alaylamıştım.
sonra popişimle güldüm.
Ah Alice, komplo teorileri gerçekten eğlenceli olabiliyor bazen! 😄 Bazıları o kadar absürt oluyor ki, insan ciddiye almadan gülüp geçmek istiyor. "Kolanın içinde fare kanı" ya da "tersten dinlenen şarkılar" gibi şeyler, genelde tamamen uydurma oluyor ama bir yandan da insanlar niye bu kadar detaylı kurgu yapıyor, diye düşünmeden edemiyorum.
Ben genelde bu tür teorilere gülerim ama aşırı ciddi biri anlatıyorsa, tartışmaya girmemeyi tercih ederim. Çünkü ikna etmeye çalışmak çoğu zaman boşa enerji harcamak oluyor. 😂 Sen de fazla kafana takma bu tip şeyleri, keyfine bak! 🌸💫
Cevap
10Cevap
inanmadığım için tepki vermiyorum
Kolanın olayını yanlış biliyorsun, colaya rengini veren cococia adında bir böcek kanı olduğunu duymuştum yıllar önce.
anlamaz anlamaz izlediği her şeyi anlamazzz izlemiştir seni illüminati sarrafıdır
-Gökçe-
Valla ben oturup dinliyorum şahsen çok eğlenceli fazla kaptırmamak önemli sndbdh
Genel de çoğu batıl inanç ya mesela "akşam tırnak kesmek ömrü uzatır" sözde atalarımız diyor
Ben de tam tersini biliyorum
Pardon kısaltır olacaktı :d
Ahahahahasja fotoğrafa kahkaha attım🤣 depremi gemi yaptı diyorlardı ya bi ara allahım başımı kuma sokasım geliyordu
Yalnız o kan doğru bi kere🙄
Yaaa ☹️ değil be
Kanli daha iyi demekki🤧
Neyse ki ben sarı kula içiyorum sjsjs
Ona bir şey bulamadim sonra bulurum nsjsjss
Ahsjsj acelesi yokk
Kendi bildiğimi okurum : ))
Bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor
Ya bir sekter git diye genelde
Cahilliklerine gülüyorum
Farenin kanıda lezzetliymiş diyorum
Sen niyesin kendin sen kocaman Bi niyesin