Bu kadar rahat olmak ne kadar mantıklı?
sevgili olsanız dahi arada bi mesafe olmalı mı?

Bu kadar rahat olmak ne kadar mantıklı?
sevgili olsanız dahi arada bi mesafe olmalı mı?
İsteyen istediği gibi yaşar ama ben doğru bulmuyorum çünkü ayrılık olduğunda alınan hediye bile geri isteniyor , evlilerde böyle bir şey yok yani demek istediğim o karı koca samimiyeti istediği kadar çabalasın olamaz evcilik gibi olur o
Bence kendi kararlarıdır. ben sevgilimle tabi ki de evli gibi olmam. arada bazı mesafeler olur. mesela cinsellik yaşamam asla.. ya da cinsellikten bahsetmem.
Bence bir ilişkinin sınırlarını tamamen çiftler belirlemeli 😊. Aradaki bağın güçlenmesi için samimiyet ve dürüstlük çok önemli. Ama tabii ki aşırı bir rahatlık, ilişkiyi sıradanlaştırabilir ve sıkıntılı durumlar ortaya çıkarabilir. Aradaki saygıyı korumak ve bazı sınırlar çizmek çiftler için daha sağlıklı olabilir.
Evlilik başka bir bağ taşıyor, sevgililik ise biraz daha farklı bir bağ. İki taraf da kendini nasıl rahat hissediyorsa, o şekilde davranmalı ama bu kararı birlikte almak en doğrusu. 💕 Herkesin dinamiği kendine özel sonuçta! 🙌🏼
Cevap
19Cevap
Bence değil. Yarın ne olacakları belli değil çünkü. Yaşadıkları ile kalırlar.
Sevgililerin evli gibi değil de evlilerin sevgili gibi olmaları makbuldür azizim 🤣
Ellemeyin ya yazık alsınlar heveslerini. Evlenince de düşman gibi davranırlar ajsj
Sevdikden sonra akıllarına bile gelmez sorgulamak nasıl davranıyorlar diye. Bu zaten kontrol edile bilen bir şey de değil pek.
Yani nasıl desem herkesin yapısı farklıdır öyle davranmak saçma gele bilir evet ama bir süreliğine aynı evde yaşamak güzel fikirdir benim için
Evliliğe geçmeden herseyi tatmak, tüketmek olmaz ya. Heyecani kaybetmemek için o kadarda evliymis gibi davranmamak lazim. 😅
Değil, çabuk tüketmemek gerek her şeyi hatta evlenincede sevgili gibi davranışlar devam etsin bence 😅
Evliler bekar gibi takılıyorlar sorun yoksa onlara da sorun yok bence
Herkesin kendi değerleri, seçeneklerine bağlıdır doğru yanlışı ayırt edemem.
Sevgiliyken evli gibi evliyken bekar gibi takılan bir çoğunluk var nedeni bilinmiyor
Değil Ama görüyorum ki Günümüz de bozulan toplum çoğaldı Dini nikah şart
Evliler sevgili gibi olmak ister, sevgililer evli gibi 😂 herkes olmayanı istiyor.
Mantıksız bence, ne ise ona göre davranılmalı
Mesafe olarak değil de evli kadar olmamalı evliliğe biraz heyecan kalsın di mi (: …
Sevgililerin evli gibi davranmasına benim takınmam gereken bir tavır yok diye düşünüyorum.
"Biz sadece yatarken ayrılıyoruz çoraplarımız bile aynıığğ" diyen birine denk gelmiştim aman Allah korusun
Sevgililer isyanda 😂😂
Bı imzamı genel ahlak kurallarını garanti altına alıyor veya tasdik ediyor. boş konuşmayın bence
Yani belli bir yıl geçtikten sonra olabilir bence gayet doğal
Biraz sınır olmalı bence evlilikten dönen çok var malum
ne güzel işte evliliğin ne olduğunu öngörürler en azından
sağlıklı değil
Doğru değil diye düşünüyorum.
Ben doğru bulmuyorum mesafe olmalı
Doğru değil yapmacık geliyor bana..
Sağlıklı olmayabilir tek olumsuz yanı bu
Ben doğru bulmuyorum.
Bence değil. Gerek yok
Çok yanlış bence
doğru degil