Aynı apartmanda yaşadığım eltimin beni hiç çağırmaması normal mi?

8.5 aylık evliyim 25 yaşındayım, eltim de 30 yaşında 2 çocuk annesi , oğullarından biri kreşe gidiyor. Servisle gidip geliyor. Neyse eşinin de kendi işi var gece geç geliyor ama gündüz öğlene kadar uyuyor yani ben öyle biliyorum. Bazen 14.00 gibi konuştuğumda eşi evde oluyor bazen de 16.00 gibi evde de oluyor ama kısa aralıklarla büyük ihtimal eve geliyor çünkü dükkanı 2 sokak ötede..

neyse şimdi ben eltimi birkaç kez kahve içmeye davet ettim. Birinde hastaydı gelmedi o gün de bayağı bir hazırlık yapmıştım evine gönderdim her şeyden.. Birinde geldi tatlı yapmıştım ikram ettim kahve içti gitti. Birinde kayınvalidemler geldiğinde eltimle aşağı inmişti yine hazırlık yapmıştım her şeyden ikram ettim.
Bir keresinde de eşimin kız kardeşleri gelmişti yukarıya kalmaya kardeşlerini ve eltimi de çağırdım yine hazırlık yaptım.
ondan önce yine kardeşinin doğum günü kutlanacaktı eltim bana kitledi onu yine hazırlık yaptım ikram ettim.
neyse evliliğimin başında abisi eşimi falan çağırıyordu hadi gelin oturalım terasta falan diye bizde 2 kere falan oturduk öyle sonra ben birkaç kere evde sıkılıp eltime yazdım müsait misin geleyim diye öyle çıktım.
bir de yeğenim var onunla çıktım hani çocuklar oynasın falan diye..

şimdi baktığımda eltim de evde bende evdeyim. Yanlış anlamayın bana hazırlık yapsın istemem ama ne bileyim bir kahve içmeye de vakit ayırmaz mı insan?
hiç mi gel ne yapıyorsun bir sohbet edelim demez.. ya da ne bileyim ne yapıyorsun bir kahve koy geliyorum demez..

neyse yarın ben gel abla bir kahve içelim diyeceğim. Tatlı falan da alırım yanına ikram ederim.
büyük oğlu 16.00 te geliyor zaten diğeri de 3.5 yaşında evde oluyor onu da alsın gelsin.
hayır dışarı çıkarken bile gel şuraya gidelim buraya gidelim bile demez.

Ramazan ayında kaynanam abinleri iftara çağırdın mı beklerler demiş eşime. Neyse bizde abisinin doğum günü zamanına denk getirip çağırmak istedik hem eşi hem de eltim istemediler bahane buldular. oruç tutmuyoruz zahmet olmasın falan dediler bir de eltim hastayım falan dedi ama ertesi gün başka bir yere gitti.

Aynı apartmanda yaşadığım eltimin beni hiç çağırmaması normal mi?