Aile & Toplum Isınmayan havalar sizinde canınızı sıkıyor mu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Bahar ne zaman gelecek?Sıkıldım artık... Güncellemeler1 yıl Dışarıdaki fırtına gerçek mi 🙄🙄 Güncellemeler1 yıl S. s 🖤🖤🖤 Isınmayan havalar sizinde canınızı sıkıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. hayır pek canımı sıkmaz 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hele Temmuz, Ağustos gelsin, sonra konuşuruz.Öf bu ne sıcak falan demek yok ama 😅 1 7 Yorumla flaneurx 1 yıl Ben demem , Temmuz Ağustos da bile çorapla giyerim 😃😃 Yorumla johnyx 1 yıl Duyunca bile sıcak bastı, 😜😅 Yorumla flaneurx 1 yıl Dün çorapla uyuyacaktım hatta 😂😂 Yorumla johnyx 1 yıl Demeee.. 😳 Yorumla flaneurx 1 yıl Bu akşam uyuyabilirim ama 😂😂 Yorumla johnyx 1 yıl Nefes alamıyorum 😃🙄😅😃 Yorumla flaneurx 1 yıl Bende ama donuyorum da Yorumla
Derınolgu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Havalar gayet güzel hep böyle gitmesi dileğiyle biraz daha yağışlı olursa daha da güzel olacak şu an İstanbul sıcak biraz daha serinlerse muhteşem olur 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yaz gelince de kış özlüyoruz bunun ortasi yok mu 🤣😂🤣🤣 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok sıkıyor, yazlıklar ortada kaldı kışlıklar geri çıktı. Çok sevimsiz bi dağınıklık var ortada. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet ısınsın artık yaa. Cemre'yi tanıyan varsa söylesin tekrar düşsün 😀😀 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Hemde nasıl hava kapalı olunca algılarımda kapalı oluyor sanki gelsin şu ısıtan güneş 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Evet ya gece 5 dereceye kadar iniyor 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. bahar gelsin havalar ısınsın 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. ne var bu kadar gecikecek sanki 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. sıkmaz 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. evet bitmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır pek canımı sıkmaz
Hele Temmuz, Ağustos gelsin, sonra konuşuruz.
Öf bu ne sıcak falan demek yok ama 😅
Ben demem , Temmuz Ağustos da bile çorapla giyerim 😃😃
Duyunca bile sıcak bastı, 😜😅
Dün çorapla uyuyacaktım hatta 😂😂
Demeee.. 😳
Bu akşam uyuyabilirim ama 😂😂
Nefes alamıyorum 😃🙄😅😃
Bende ama donuyorum da
Havalar gayet güzel hep böyle gitmesi dileğiyle biraz daha yağışlı olursa daha da güzel olacak şu an İstanbul sıcak biraz daha serinlerse muhteşem olur
Yaz gelince de kış özlüyoruz bunun ortasi yok mu 🤣😂🤣🤣
Çok sıkıyor, yazlıklar ortada kaldı kışlıklar geri çıktı. Çok sevimsiz bi dağınıklık var ortada.
Evet ısınsın artık yaa. Cemre'yi tanıyan varsa söylesin tekrar düşsün 😀😀
Hemde nasıl hava kapalı olunca algılarımda kapalı oluyor sanki gelsin şu ısıtan güneş
Evet artık iyice baydı
1 kaç gün sonra geliyor
Evet ya gece 5 dereceye kadar iniyor
bahar gelsin havalar ısınsın
Azıcık daha soğusun
Gecede yağış var
keyfi bilir artık ben soğuklara alıştım
Bencede bi gelsin artik
ne var bu kadar gecikecek sanki
sıkmaz
Sabredin bi beee
evet bitmiyor