Diğer Havaların mı aniden soğuması can sıkıcı yoksa karşı cinsin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Donuyom şu an battaniye yetmiyor kendimi çöle atıcam az kaldı. Zaten battaniyemi paylaşacak adam da kalmamış etrafta Havaların mı aniden soğuması can sıkıcı yoksa karşı cinsin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,1b cevap paylaştı. Karşı cinsin soğuması 0 0 Yorumla
KralLeonidass Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Donuyon mu ya sen kış gelmeden antalya taraflarına git göç et oradan afrikaya 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Donuyom knk antalyadayım zaten donuyom Yorumla KralLeonidass +1 yıl Ya adresini yolla sana yorgan battaniye yollayalim 😀 bu arada kan testi yaptır bu havada hele antalyada üşümen normal değil Yorumla Soran +1 yıl Antalya ya yakınım ya sadece abi çok soğuk valla ya Yorumla KralLeonidass +1 yıl Benim dayım var antalyada döşemealtında duruyo bilirim soğuk oralar afyon bölgesini de biliyorum oralar zehir gibi zaten Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı. Benim için hala sıcak, üst kısmıma bir şey bile giymiyorum, üşürsem battaniyeyi üstüme almam yetiyor 0 0 Yorumla
kerem092 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Havalar aniden soğudu yav, her şeyi karşı cinse yüklemeyelim lütfen olmuyor böyle. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Üşümeyen tek benim 😂 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Soğuk havaları sevdiğim için gayet iyiyim. 0 0 Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Karşı cinsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani sana karşı evet öhöm öyle işte aynen yani sana soğuyan da ne bilim ölsün ayol sjsjsjskskxlsjsmdksü Yorumla sadmom10 +1 yıl Ahaha o zaman kocam öldü 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ay ciddi olamazsın geberrrrrsin ayol Yorumla
Gzlı_Uye Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Her ikisi de desem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla Gzlı_Uye +1 yıl Havalar saatlik değişiyor. Öğleden önce buz gibi öğleden sonra sıcak akşam üstü yine buz gibi. Karşı cins zaten yok hayatım da. Olsa sıkıcı olur muydu? Olmazdı herhalde ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Karşı cinsin soğuması
Donuyon mu ya sen kış gelmeden antalya taraflarına git göç et oradan afrikaya 😀
Donuyom knk antalyadayım zaten donuyom
Ya adresini yolla sana yorgan battaniye yollayalim 😀 bu arada kan testi yaptır bu havada hele antalyada üşümen normal değil
Antalya ya yakınım ya sadece abi çok soğuk valla ya
Benim dayım var antalyada döşemealtında duruyo bilirim soğuk oralar afyon bölgesini de biliyorum oralar zehir gibi zaten
Benim için hala sıcak, üst kısmıma bir şey bile giymiyorum, üşürsem battaniyeyi üstüme almam yetiyor
Havalar aniden soğudu yav, her şeyi karşı cinse yüklemeyelim lütfen olmuyor böyle.
Karşı cinsin soğuması
Havalar soğusun yeter
Karşı cins hep sıkıcıydı ki
Üşümeyen tek benim 😂
Soğuk havaları sevdiğim için gayet iyiyim.
Karşı cinsin
Yani sana karşı evet öhöm öyle işte aynen yani sana soğuyan da ne bilim ölsün ayol sjsjsjskskxlsjsmdksü
Ahaha o zaman kocam öldü 😀
Ay ciddi olamazsın geberrrrrsin ayol
Havalar fena
Karşı cinsin
Her ikisi de desem
Doğrudur
Havalar saatlik değişiyor. Öğleden önce buz gibi öğleden sonra sıcak akşam üstü yine buz gibi. Karşı cins zaten yok hayatım da. Olsa sıkıcı olur muydu? Olmazdı herhalde ya
Karşı cinsin