Annemin tasarruf adı altında yaptıkları midemi bulandırıyor. Sizin de annem gibi tanıdıklarınız var mı?

BİM buna tarihi geçmeye yakın kıymaları 10 lira daha ucuza kakalamış. Dün gece yarın kızartmak için o kıymalardan biriyle köfte yapacaktım buzdolabına kaldıracaktım sonra bir de baktım ki son kullanma tarihi 9 Nisan . Gece 12'ye girmişiz 10 Nisan olmuş. Dedim bunun tarihi geçmiş sen niye daha kaliteli bir kıyma almıyorsun 10 lira daha ucuza tarihi geçmeye yakın çöpü almışsın tarihi de geçmiş ziyan oldu parandan da oldu iyi mi oldu böyle dedim. Bırak yapma köfte falan diye trip attı bi de moruk ya. At çöpe diyorum ben yerim dedi buzluğa kaldırdı. İyi ye de g3ber mk dedim. Bu sabah uyandığımda da hamur açıyordu. Kıymalı, pardon tarihi geçmiş kıymalı börek yapıyor. Psikolojik tedavi görmelisin diyorum ben bu yaştan sonra psikolojimi düzeltsem ne düzeltmesem ne diyor. Allah kimseye beyinsiz ebeveyn vermesin ya
Annemin tasarruf adı altında yaptıkları midemi bulandırıyor. Sizin de annem gibi tanıdıklarınız var mı?