Çalışmayan bir kadın nasıl geçinir?
Erkek geçindirir diyenler, bir ömür boyu @salak gibi yaşamak kadınlık onuruna ters değil mi?
Çalışmayan bir kadın nasıl geçinir?
Erkek geçindirir diyenler, bir ömür boyu @salak gibi yaşamak kadınlık onuruna ters değil mi?
Benim kendi şahsi düşüncem kadınların çalışması yönünde , Geleceğin ne getireceği belli olmaz , Biz bugün varız yarın yokuz O zaman ne olacak?
Kadınların hem kendi sigortalarını yatırılması hem kendi ayaklarının üstüne durmaları açısından çalışma şart.
Vakti gelir çocuk olur başka şeyler onlar için tabii bir şey denmez. Fakat öyle keyfi olarak çalışmama kötü.
Böyle vay efendim evin Temizliği yok yemek çamaşırları da diye başlayacak kızlar varsa hayat müşterek
Bugün yemeği o yaparsa bulaşıkları ben yıkarım ya da birlikte yemek yapar birlikte yakarız bugün yemeği o yaparsa yarın ben yaparım , Temizlik işlerinde koca kadın elbette tek başına temizleyecek değil biz de bir ucundan temizleriz.
Eşine bakmayı reddeden bunu külfet gören ve bu konuda kadını asalak diye etiketleyen bir zihniyet nasıl ki erkeklik onuruna sahipse o kadin da kadınlık onuruna sahiptir. Lütfen denginizi arayın.
Eşine bakmak ile erkek olmanın ne alakası var? Cinsiyetçi bir yaklaşım değil mi bu?
Cevap
3Cevap
kadın kendisi isterse çalışır
O zaman kendisi isterse ayakta durur da denilebilir mi?
iş bulamaması çocuklardan ev işlerinden vakit ayıramaması ayrı ama bir iş hayali olmayan kadınların çoğu asalakça yaşamak için kerizz arıyor kendine
Çalışmayanda zengin koca ariyir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?