Çalışan bir kadınım ama bir kadının çalışmaması veya az çalışması gerektiğini düşünüyorum?

Aslında uzun zamandır çalışıyorum yetkili bir pozisyonda çalışıyorum fakat gerçekten bazen hiçbir şeye yetişemiyorum ve bıkıyorum. Bence biz kadınlar daha rahat daha kolay veya evden çalışabiliriz. İlerde evlenmek çocuk yapmak gibi düşüncelerimde var bir yandan ama kadınların iş hayatında uğradığı mobbingler , tacizler çok fazla. Regl dönemi zaten yaklaşık 1 hafta önceden kadını düşürüyor. Regl olunca yine verimsiz ve ağrılı bir süreç bunun dışında bir kadının bir ayda toplamda huzurla geçirdiği gün 2 hafta falan. Bir kadın hayatının çoğunu işte geçirdiği zaman özellikle evli kadınlar ailesine vakit ayıramayabiliyor. Yorgun olan kadın eşiyle kaliteli zaman geçiremiyor enerjisi düşük oluyor. Erkekler bazen bu durumdan dolayı eşlerinden uzaklaşıyorlar. Yani ailesinin mihenk taşı kadın kadın sosyal hayatta tabi ki var olmalı ama bütün zamanını iş hayatında kaybetmemeli. Örneğin home office veya daha kolay işler olmalı. Aileden tamamen uzaklaşan işini hayatının merkezine koyan kadın çocuğunu bakıcıya bırakma gibi durumlara yöneliyor tamamen yanlış. Haksız mıyım?

Çalışan bir kadınım ama bir kadının çalışmaması veya az çalışması gerektiğini düşünüyorum?