Çocuk istemeyen biri ile evlilik yaparsam pişman olur muyum?

Ben 37 yaşındayım o da 40 . Onun bir çocuğu var ve eğer evlenirse başka bir çocuk istemiyor. Ben de çocuk düşünen biriyim fakat ara ara bu düşünceden sıyrıldığımda oluyor. Yaşım ve hayat şartları gereği. Onu seviyorum ve ömür boyu mutlu olabileceğimi hissediyorum ama çocuk konusu netleşmeden de bir sonuca varamayacak gibiyiz bu konuda ısrarlı davranıyor bu vicdan yüküne girmek istemiyor. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz sevginiz mi yoksa çocuk isteği mi ağır basardı?

Güncellemeler
1 yıl
Benim ilk evliliğim olacak. O da çocuğun iyi şartlarda yetişmesi gerektiğine inanan biri ve ikinci çocuk için aynı şartları ve koşulları sağlayamayacağını ve büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyor.
Güncellemeler
1 yıl
Yorum çok olunca tek tek açıklayamadım. Görüşleriniz için çok teşekkür ederim iyi ve kötü hepsi için. Ben onu da anlıyorum çocuğu için iyi bir gelecek planlamış ve çok çalışıyor maddi durumu iyi ama bunlar bittiğinde dinlenmek ve hayatı yaşamak gezmek istiyor kendi penceresinden bakarsak. Bir çocuk daha olursa bunların olmayacağını ve aynı şekilde yaşamaya devam edeğini hyatın tadını çıkaramayacağını düşünüyor. Benimde anne olmamın en doğal hakkım olduğunu, benden bu konuda netleşmemizi istiyor.
Çocuk istemeyen biri ile evlilik yaparsam pişman olur muyum?