Nişanlımla kavga ettik acil fikir verebilir misiniz?

2 senedir nişanlıyız bu yaz düğünümüz var. Nişan yapmadım bu süreçte gereksiz bir masrafa girmedim. Çeyizimi a dan z ye ailem halleti. Tüm mutfak elektroniklerini, elektrik süpürgesi ütü vs evin içi için kullanılacak her şeyi aldım. Son üç ay kalmış nişanlımın babası ev için mobilya ve beyaz eşya aldı krediyle. Düğün istememe rağmen düğün mekanını da ayarladılar, yemek olmayacak. Ama tek şartı takılan tüm takıları alıp masrafını karşılayacakmış. Bizimkiler de kına mekanını tuttu ve tüm ikramlıkları hallettiler. Babam bizim taraftan takılan hiçbir takıya dokunmayacak bana verecek. Onun babası takılan takıları almasına rağmen şimdi halı ve perdelere karışmam diyor. Babamın maddi durumu da babasıyla aynı ona rağmen takılan hiçbir şeyi borcuna vermeyecek olduğu gibi bana verecek. Ben buna rağmen kalkıp nasıl halı ve perdeyi siz alın diyeyim? Çalışmıyorum mezunum işim yok, nişanlım da bir zahmet sizinkiler alsın diyor ve kavga ettik. Ne yapmam gerekiyor?

Güncellemeler
1 yıl
*düğünü gereksiz bulduğum için istemedim. Israrla babası istedi, illa ki düğün yapacağım ki şu ana kadar taktığım takılar geri gelsin dedi. Yani inanın iki ailenin yaptığı masraflar eşit. Onların üslubu hep zorbalayarak bir şeyleri yaptırmak. Ailem zaten üstüne düşeni yapıyor, en basit bir şeyi bile itmeye çalışmaları itici duruyor.
Nişanlımla kavga ettik acil fikir verebilir misiniz?