biri açılsa diğeri hayır demez ama red de etmez

biri açılsa diğeri hayır demez ama red de etmez

Valla ben kız arkadaşlarıma amcaoğlu gibi davrandığım için daha ileri bir opsiyon gelişmesini pek mümkün görmüyorum.
Ama günümüzde kız ve erkek arkadaşlıkların süreğenliği biraz sıkıntılı bi taraf baştan hiç arkadaş gözüyle bakmıyor genelde. Bu tarafta çoğunluk olarak erkekler oluyor.
Yani zannetmiyorum her ne kadarsa olabilir dersen o kişinin içini bilemezsin , Eve gidip fotoğrafına bakarak mastürbasyon Yaptığını ya da yapmadığını bilemezsin dur sevgilisinden ayrılsın da ben bir yolumu bulayım deyip demedigini bilemezsin ya da dur ben bir yolunu bulayım f*ck ilişki yaşayayım şununla ya da tek gecelik ilişki yaşayayım gibi düşüncelerde olup olmadığını bilemezsin
Eğer iş ortamında okul ortamında karşılıklı yardımlaşma şeklinde araya mesafe koyarak 2-3 yıllık arkadaşlıklar olur ama biri diğerinden hoşlanma ihtimali her zaman var
Erkekler arkadaş olamıyor ve kalamıyor hormonal mi ne bilmiyorum. Sevgilisi olan erkek sevgilisi varken kalıyor misal ayrıldığı an kıza farklı gözle bakmaya başlıyor. Sıkıntılı işler kadın sınırı çekerse kalırlar kadın isterse her şey olur
Teşekkürler 🥳
Cevap
36Cevap
On numara beş yıldız olur herkes yerini bildikten sonra gadası
güven olduğu sürece arkadaş olabilir tabi ki de neden olmasın
Böyle bir soruyu cidden soruyormusun? Yani böyle sıradan basit normal cevabını bildiğin bir şeyi neden soruyorsun tabikide olabilirler aksini iddia edeb yob@zdır
sordum işte yargılama başkalarının düşüncelerini. d
Tabi ki arkadaş olabilirler ama bi zaman sonra (bence her ikisi de) birbirlerini içten içe arzularlar. Sonuçta birbirlerine dair güven ya da yanında huzur-güven duyma hissi oldugu için yakın arkadaşlardır ;)
Benim var gayette iyi ama benden hoşlanıyor mu bilemem
@BiqDiq_18 teşekkür ederim abim sorarım
Sen arkadaş sanıyorsun bence
@Sorayımbende nasıl ya
Bazen bize geliyorlar ortaokuldan arkadasım hemde
Emin ol haftada bir kere onun hayalinde banyosundasin @eliffffnaz
@Sorayımbende çok garip ben böyle düşünmüyorum
Böyle düşünmeyesin diye çaba sarf ediyordur zaten
@Sorayımbende Beyefendi ortaokuldan arkadaşım aileleri ile ailem yakın beraber kalmışlığımız var kardeşim gibidir
Sen öyle sanıyorsun. Bu kadar samimi olduğunuza göre onun yanında giyim kusaminada dikkat etmezsin. Şort tayt mini askılı falan giyersin gibi
@Sorayımbende tayt giymeyi sevmiyorum ama diğerlerini giyiyorum
Bol bol malzeme veriyorsun işte haftada en az 2 kere seni hayal ederek rahatlıyordur
@Sorayımbende Sanmıyorum, iyi günler
Sen san ya da sanma emin ol ki böyle. Arkadaşça dokunmalar kaza ile degmeler koluna girip göğüslerine kol degmeleri falan. Sen arkadaşça sanırsin o seninle o anları hayal ederek banyoda bol köpüklü bir şekilde mst yapar @eliffffnaz
@Sorayımbende yeterli bence rahat bırakabilirsin kızı
Bilsin istedim @nemunoseboo
@nemünoseboo çok teşekkür ederimm
@Sorayımbende biliyorum zaten senin de ne amaçla dediğini anladım. Ben bunları anlayabilecek bir kapasite de olduğum için yabancı biri olarak bana anlatmandan hoşlanmadım
Gerçekleri bil güvenme kimseye hayâl kırıklığı yaşama @eliffffnaz
@Sorayımbende gerçekleri biliyorum ben ağır başlı bir kızım zaten önerilerine ihtiyacım yok
Eğer samimi bir arkadaşlık var ise kesinlikle haklısın.
Eğer seviyeli iki insan ise belkide en uyumlu onlar olabilir.
Kız kankalarımla her bku yaparız, o kadar iyiyiz... Tabi Türkiye'deki erkekler kadınları obje olarak gördüğü için biraz zor :d
Çok istisnadır ama erkeğin kadını çekici bulmadığı durumlarda olabilir.
Erkekler genelde sevgili ve cinsellik amaçlı yaklaştığından pek olmuyor.
Hayır demiyorlar zaten " Biz sadece arkadaşız" diyorlar..
" Ben senin pazularına arkadaşça dokundum Berkcan taaam mı" diyen tipler gördü bu gözler...
Arkadaş olabilirler, arkadaşlık sınırları geçilmediği sürece
Olabiliyorlar gayet. Kız arkadaşlarım var, arkadaşça kalmaya da devam ediyoruz uzun yıllardır
Hem olur hem olmaz belirli mesafeler yoksa onun sonu arkadaşlik olmaz
Normal arkadas olduklarim oldu.. olmaz diye birsey yook
@nemunoseboo sence olur mu?
olmaz
sorabilirsin burdan
peki tamam
21 Ekim 2022'de hoşlandığım kıza açılmıştım ama sonrasında reddedildim.
Hep potansiyel de kalmaz mı
kalır
Riskli ama sanki
Er ya da geç biri diğerine daha fazlasına hissediyor gibi
Arkadaş olup da yatmadığım kız olmadı bugüne kadar, olabilir tabii ama çok düşük ihtimal
Olurlar ama o kadar zor bir olay hakime geldi günümüzde
Kızlar sapık olduğu için arkadaş olamıyoruz
ya ahhshshsh
Tabiki neden olmasın.
İki tarafta kültürlü ise olabilir
Kız güvendiği ve eğlendiği kişiye ilgi duyar
hayır ama az heyecan olmalı
Kadınla erkek arkadaş OLAMAZ
Sevgili dışında hayır
Olunmayacagi görüşündeyim
Olabilir tabii Herşy cinsellik değil
Yakın arkadaş vs olunmaz